- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
citkar #139482 üzenetére
Blackview Will be the World’s First Rugged Phone Manufacturer to Apply MediaTek Dimensity 1000 5G - készülék viszont még sehol.
-
válasz
citkar #139479 üzenetére
Sajna így van, és nemcsak a csóri vírusette forintban, hanem dollárban-eur-ban is
.
A korábbi "elit" apple-csamcsung kicsit másképp lépett szintet, pl kiadták a méregdrága Fold-ot, ami végülis szintén csak egy telefon - 2000dodóért
.
Apropó, érdekelne, mi várható a mediatek dimensity-kre. Ott sorakozik már egy sor SoC (800, 1000, 1000L, 1000+) de telók még nincsenek.
-
válasz
Somatom #139468 üzenetére
Amitől gondolom függ: maga a chipset (ez talán nem szór annyira), a készülékbe szerelt antenna (szerelési) minősége és a driverek/ROM.
Nomármost egy mélyen a "piaci ár" alatt adott készüléknél megértem, ha van izgulnivaló az utóbbi két tétel miatt, ha az ember folyamatos és pontos munkát vár el. A rootolhatóság segítség lenne mondjuk, ha csak szoftveres a baj...
-
válasz
citkar #139465 üzenetére
Ja, nézegetem, hogy ez egy ősrégi snapi 28nm-es processzen gyártva, azaz még gyengébb is a hardver.
Viszont a blackview-nál kérdés, hogy normálisan licenszelték-e a mediaretek drivereit, mert ha nem, az egy olyan appban, ami esetleg kihasználá a grafikát (chrome, youtube, maps?) hiába a korelőny, elhasalhat.
+nekem fontos a betonstabil megbízható GPS és bluetooth (teló veszi a jelet, BT-n továbbítja a fotógépnek, ami geotaggel - lehetőleg pontosan, nem 8km-rel odébb, erdőben se...), nem tudom a mediatech mit tud ilyen téren.
-
Az AGM x2 (snapi 653, 6'000mAh) és a blackview bv9500 plus (Mediaretek P70, 10'000mAh) közül melyik lehet az érdekesebb
?
-
-
válasz
janakbacsi #139453 üzenetére
Nekem is csak ajánlották, próbálok a kevés amazonos visszajelzésből eligazodni. Sajna értelmes tartósteszt nem létezik ezekről, az amazonos meg egyéb vásárló meg kb kibontás után 2 nappal pötyög be valamit aminek az érdemi infótartalma a 0hoz konvergál
.
Előző kiszemeltem, az oukitel 3wt nem ilyen "szerencsés", pár xda-s tag berendelte és kapja rendesen az ívet. Ezekután nem sietek a vásárral...
-
válasz
t72killer #139449 üzenetére
Ha vkit érdekel a mostani széria, Oukitel WP6 akció a Gearbesten, 220$.
-
-
válasz
fateless #139443 üzenetére
Annyi praktikus haszna van, hogy a játszótérre, ahova le-leviszi egyikünk a gyerkőcöt rálátunk, viszont nincs egymást ingyenhívó előfizunk. + ha átmegyek haverhoz, az ő lakásából is látni a mienket - fel tudom onnan is csörgetni.
De mondjuk ha nincs vmi további haszna, pl nem üzemel 802.11ah-s wifi routerként/bridgeként, akkor el tudom engedni
-
-
Az Oukitel WP6 jobb választás bármivel, mint egy Ulefone 3W(T) vagy Blackview 9500 plus? Évek óta hallani a márkáról, de valahogy sehogy se lett belőle egy xiaomi pl...
-
MediaTek Bug Actively Exploited, Affects Millions of Android Devices - ez gondolom még a legtöbb készüléknél aktuális probléma...
-
válasz
zsoltzsolt #139434 üzenetére
Ja, csak a "kimaradás" manapság egyre inkább azt jelenti, hogy kb mehetsz a híd alá lakni. Kis szerencsével alföldi tanyára, de ott se feltétlen árt tisztában lenni a világon zajló dolgokkal.
-
-
-
-
-
A Blackview-kra egyébként mennyire édemes/lehet lineage OS-t tenni
? Sose használtam még sem őt, sem az előd Cyanogen-t, de 100% kínai telóra szeretnék egy megbízható rendszert.
-
-
-
-
Strapatelót keresek, gondolkodom az Ulefone 3W-n vagy a walkie-talkie-s 3WT-n, használ valaki ilyet? Mennyire rizikós kínából rendelni?
Esetleg más márka, hasonló árfekvésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged