- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
atee_13 #139109 üzenetére
Mi Mix 3? Szerintem ha nem is első körben de gyorsan megkapja a frissítéseket, MIUI 11 Android 10 alapon van már rá úgy olvastam. Mi szériának messze jobb a támogatása mint a Redminek. Kamerában lehet elmarad a mostani csúcsmodellektől, de jó fajta Sony kamera van benne OIS-el (ami például Mi 9-be sincs) szóval biztos korrekt minőségben lehet vele fotózni (gcam is elvileg lehet rá).
MIUI támogatás szinte az összes Xiaomi készülékre hosszú ideig biztosított, szóval ettől nem nagyon kell félni, Android főverzió frissítés viszont nem ilyen biztos, de a Mi széria esetén 1-2 frissítés biztosan garantált. Mix 3 réteg telefon szerintem azért nem annyira népszerű, elég drága volt mikor megjelent és mondjuk egy Mi 8-hoz képest nem nyújtott annyival többet, szerintem azért nem nagyon pörög a topikja. Külföldi topikok azért mennek úgy láttam, néhány ROM is van rá.
Ha 5G-s Mi Mix 3-ról van szó akkor sem viszont nem gondolkodnék rajta, jobb választás mint a Mi 9T Pro (talán ha a custom ROM-ok világa vonz akkor nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest