- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
atee_13 #139109 üzenetére
Mi Mix 3? Szerintem ha nem is első körben de gyorsan megkapja a frissítéseket, MIUI 11 Android 10 alapon van már rá úgy olvastam. Mi szériának messze jobb a támogatása mint a Redminek. Kamerában lehet elmarad a mostani csúcsmodellektől, de jó fajta Sony kamera van benne OIS-el (ami például Mi 9-be sincs) szóval biztos korrekt minőségben lehet vele fotózni (gcam is elvileg lehet rá).
MIUI támogatás szinte az összes Xiaomi készülékre hosszú ideig biztosított, szóval ettől nem nagyon kell félni, Android főverzió frissítés viszont nem ilyen biztos, de a Mi széria esetén 1-2 frissítés biztosan garantált. Mix 3 réteg telefon szerintem azért nem annyira népszerű, elég drága volt mikor megjelent és mondjuk egy Mi 8-hoz képest nem nyújtott annyival többet, szerintem azért nem nagyon pörög a topikja. Külföldi topikok azért mennek úgy láttam, néhány ROM is van rá.
Ha 5G-s Mi Mix 3-ról van szó akkor sem viszont nem gondolkodnék rajta, jobb választás mint a Mi 9T Pro (talán ha a custom ROM-ok világa vonz akkor nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Windows 11
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő