- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Somatom #139989 üzenetére
Biztos nagyobb az esélye ennek egy rootolt eszközön, mint egy nem rootolton. Szerintem nem akarják bonyolítani az életüket magyarázkodással, hogy a sopánkodó rootolt, ne adj isten tákolt ROM-mal rendelkező ügyfelek telefonjairól ellopott adatok miatt ők nem vállalják a felelőséget. Olyasmihez tudnám hasonlítani, mint amikor nyitva hagytad a hátadon lévő táskát és sétálgatsz a tömegben, mert úgy is lehet sétálni, csak nem javasolt pénzt, akár milliókat tartani a táskában.
Több új kínai telefont kaptam tákolt, szar ROM-mal, borzasztó volt, bármit kinézek azokból.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #139989 üzenetére
Nem, ha rootolt az eszköz akkor más azonosító például tárolt ujjlenyomat azonosításhoz férhet hozzá. Ha banki azonosításhoz telefon appon keresztül ujjlenyomattal belépsz akkor szerintem rootolt eszköznél ehhez már hozzáférhetnek. De javítsatok ki ha tévedek. De ha rootolt a készülék akkor SMS-hez is hozzáfér ha ugyan ebben az eszközben van az azonosítáahoz használt SIM is. App és SIM egy készülékben ez már biztos teljes hozzáférést biztosít, de csak akkor ha az app már hitelesítve van persze.
Nem értem egyébként, rootolt eszközről beszélünk ami ebben az esetben a telefonod, így igen kettő egy és ugyanaz.citkar:
Igen akár csak személyes adatokkal csalás útján is meg tudják tenni, korábban linkelt cikkben pont erről van szó, valamilyen módon személyes adatokat szereztek a célszemélytől és ezek birtokában csalással gyakorlatilag kifosztották. Olvasd el Somatom szerintem nagyon durva és tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest