- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #93033 üzenetére
"...ez a támogatás meg közösség dolog eléggé elcsépelt..."
+1
Az olyan egységsugarú, nem "romolgatós-hekkelgetős", a készüléket gyári állapotában használó júzerek, mint amilyen én is vagyok, nem sok hasznát veszik a közösségi támogatásnak.
Sőt, meglátásom szerint a "közösség" megléte akár indokolatlan biztonságérzetet is kiválthat a felhasználóban.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #93030 üzenetére
Nem csak hiba jellegű problémák léteznek. Írok példát. Korábban írtam már a CIFS csatolásról. Ez kernel támogatást igényel. Semmilyen specifikációban sem találni róla infót. Vagy, mondjuk egy értesítő led nélküli telóban a BLN. Az SGS2 -ből mindkettőt kihagyta a Samsung. Ennek ellenére legalább háromféle kernelből választhatok, amik biztosan tudják mindkét ficsőrt. Ez egyetlen dolognak köszönhető. A közösségi támogatásnak. A miniPC -s topikokban kb. ugyanaz a műsor megy, mint itt. Nem győzzük leírni, hogy a kütyük belül nem egyformák, senki ne vegyen ismeretlen típust, bármilyen jó árban van, mert szinte biztos, hogy a gyári rom -mal gondjai lesznek és nem fogunk tudni segíteni.
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #93030 üzenetére
Mondjuk ezzel a megközelítéssel bármit meg lehet venni. Lényeg hogy hogy legyen 4 mag, 1GB RAM, szűrési feltétel: legolcsóbb. Kész is
De azért gondolj bele, ha ez valóban így van, miért vesznek az emberek drágább telefont? Mert ugye ezzel a feltétellel van 20k teló is, meg 60k teló is. Azt ne mondd, hogy ugyan az a kategória a kettő..
-
-
s4tch
veterán
válasz
RVR400 #92743 üzenetére
A link nyilvános, viszont nincs összekötve fórumos nickkel. Hacsak nem maga az érintett árulta el nyilvánosan, ki ő, ezzel az infóval tilos visszaélni. A név személyes adat, ha esetleg eddig valaki nem jött rá. A moderátorok helyében azonnal és véglegesen kitiltanám azt, aki IRL adatokkal szórakozik.
Ha a kolléga nem éri el az eladót, keresse meg személyesen. Ha nem megy úgy sem, tegyen feljelentést. A netikettet viszont ne erőszakoljuk meg.
-
silver10
aktív tag
válasz
RVR400 #91626 üzenetére
Igen ez nem is olyan régen volt a hsz-ek között. Ellenpéldának meg ott volt a sokat vitatott Mobilamb. De ott még híre-hamva sincs a 999-nek. És kérdés, hogy mennyiben állna meg náluk. Bár nekem annyira nem sürgős. Gond nélkül üzemel a "régi". Úgyis sorban jönnek majd az újabb Xiaomik, THL-k, Meizuk,Lenovók (nemcsak 16 GB RAMos) tán majd egyszer a Jiayu S4(64 bit)-ből is lesz valami. És még sorolhatnám. Aztán ígéretesnek tűnik az Archos50 Diamond is számomra.
Valószínű megéri a türelem... -
válasz
RVR400 #91626 üzenetére
Teljesen off:
be van fürödve
Jááááájjjj.... a macska meg fel van mászva a fára, le van lógva a farka.... jááááájjjjj. báncsa a fülemet/szememet. Rosszabb, mintha ékezet nélkül ír valaki. T'om, már mondották, hogy van létjogosultséga a szenvedőnek, de ez annyira magyaratlan volt.
Teljesen off vége.
Bocs. -
-
GoldhandRent
őstag
válasz
RVR400 #91519 üzenetére
támadóimhoz alles zusammen:
ad1: telefonról nem fogok az ékezetek miatt szenvedni.. :@
ad2: ha Laza kolléga porba nyom valakit, az oké, de ha őt "próbálja" valaki, összefog a ph..(más kérdés, hogy MEGINT ő kezdte, de én nem hagytam) mondom..olvastam, hogy állandóan oltogat NO REASON emberkéket, de én nem vagyok az a fajta, aki benyeli...
vicces megjegyzést tettem, majd kérdeztem egy árat, mire jól leszólt...hogy nem tudok számolni és nem ismerem az árakat..(itt még SZÓ SE VOLT a noteról, csak a 180-as nyár végi (ami rohadtúl igaz is) árról!)RVR utolsójára: ezzel most lazát szóltad, mivel ő nyomatja a kis ZTE-t, én nem tukmálom a favorit készülékem senkire..nekem létezik más is
JA ÉS: a note-nak 3 különálló led világítja az érintőgombokat alul.(pirosan...ami miatt kibeb@** tetszik). jobb ha tudod mielőtt fikázod
az értesítő ledek sem csak 3színt tudnak + a fehéreta kolléga nyár közepe óta nyomatja, hogy bestbuy a v5, anno meg is kérdeztem miért, egy szimpla "mert csak" volt a válasza... érveket nem tudott felmutatni
köszöntem viszlát
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
RVR400 #91434 üzenetére
Majd jó lesz az.
Más.
Elküldtem tegnap a Pandának a videót,ezt válaszolták rá:
Sorry, we can see your problems clearly. Could you pls send us a video to show the problem?
Could you pls go to the local shop to repair it? Any repairing cost, pls advise us in advance,if the cost is proper, we will share it with you.
Any inconvenience pls kindly understand.
Sincerely,
MollyKi fog nekem itthon egy Newman N2-be hangszórót rakni?
-
doongoo
addikt
-
törölt tag
válasz
RVR400 #91398 üzenetére
Sztem nem így van. Ha csak ennyi lenne, akkor nem lenne a CC -s telókban olyan hw összeállítás, ami nem passzol a vélt kínai verzióval. Tulképp ezt nevezzük klónnak, csak ez jelen esetben kicsit másképp értendő, mivel a hazai támogatás, szervíz és reklamációs útvonal adott.
A root -tal kapcsolatban megváltozott a CC álláspontja?Hol volt ez a fórumon? Linkelnéd?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
RVR400 #91112 üzenetére
Bizony, ez így van. Az intelligens töltők... hogyan is mondjam néha buták? Vagy túl intelligensek? Szóval a nullára merült akkut valószínű úgy értelmezte, hogy hibás, vagy nincs fizikailag benne s a töltés ennél fogva nem indul az előzetes csekk után. Viszont beletetted egy más töltő egységbe ami nem így "gondolkodik" és rögtön nekicsapta a töltőfeszt és töltőáramot. Elég volt neki egy kis löket, s máris lett az akku kapcsain annyi feszkó, hogy már a teló is tudta értelmezni persze a megfelelő módon.
Szokott hasonló lenni az akksis fúróknál (Würth). Ha teljesen mélyen lemerül az akku állásában, a gyári töltő hibásnak,rossznak veszi és a töltés már többet nem indul el. Viszont ha manuálisan "megrúgatjuk" az akkut, hogy valami élet legyen benne, rögtön veszi a lapot a gyári töltő és rendre feltölti. -
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #90980 üzenetére
Nekem bejön a külseje, a videó valóban nem azt adja ki mint a képek - lehet jobb lett volna egy fehér ruhás teszt. Nézd ugyanakkor azt, hogy az átlag user 99%-nak az igényeit kielégíti, az elmúlt időszak összes sz@rja benne van ami létezik - mindezt nem a legfrissebb hardver elemekkel kombinálva.
Mi az ami fontos az átlag usernek (szerintem):
- OTG (vihetsz magaddal még egy 256GB-os pendrive-t is, mert nem elég 200 film egyszerre a telón)
- NFC
- GPS (talán még használható is a videót nézve)
- Iránytű (mondjuk ez kb a legkevesebb embert érinti)
- IPS
- GG
- Elég jó akksi
- Gesture funkciók
- perpill mindenhol tokkal (vonóval)
- Ujjlenyomat olvasó (ha müxik), ami jó lapozáshoz is a böngészőben. Ez mondjuk nem hátrány
- LTE - az összes hazai szabványt támogatvaAzaz valóban all in one, átlag felhasználót tökéletesen kiszolgál. Ugyanakkor hiába a millió csilivili, sajna a leggyengébb pontja a nem friss hardveres összeállítás, és ehhez képest a viszonylag magas ár - bár ki tudja...
-
ra^ven
senior tag
válasz
RVR400 #90942 üzenetére
Most nézem pandawillen 74$, azért az a 40k nagyságrend eléggé lehúzás.
Szerk.:
Van jelenleg a piacon olyan dualos telefon, amelynek az akksija intenzív hanghívás használat mellett bírja a 3 napot? Illetve tudtok e konkrét típus ajánlani, 50-60k-ig bezárólag?Előre is nagyon köszi.
-
tolvaj!
őstag
-
citkar
addikt
válasz
RVR400 #90634 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű.
Valaki lehet épp akkor ér rá, mert nem mindenki netezhet a munkája közben.
Más pedig lehet olyan helyen lakik, adott esetben olyan helyen utazik és akár dolgozik is, ahol számít a telefon ezen képessége.
Sok embert érinthet, hol milyen frekvencián érhető el a 4G, vagy pont mint a vodás 3G. Azért mert neked nem számít, még vannak rajtad kívül elég sokan az országban.És igen is fejleszteni kell, újítani, akkor is, ha mindenkinek még nem is szükséges. Jelenleg egy kiterjedtebb 3G-nek jobban örülnék én is, de ha mindig megelégednénk azzal, ami van részben kövekkel dobálóznánk vagy éppen sokan kendermagos lemezújságokkal szaladgálnának most is.
-
gipsztigris
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #90634 üzenetére
Bocsanat hogy nem mindenki nagyvarosba lakik illetve azon kivul is szeretné esetenkent ertelmesen hasznalni a telojat. Udv a real life-ban, nagyon nehez felfogni? De nyugodtan felejtsétek el hogy végülis orszagos lefedettség lesz B20-on, es nem csak varoshatarig fog mukodni... mindazonáltal zenei stream vagy akarmi mas is mehet nem csak a nyomkodas.
Laza...: ja a csodálatos magas frekvencia... ezert er sokat a B20...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #89753 üzenetére
G3C Ingressben tudott 4,5-5 óra körül (Ingress - folyamatos mobilnet + nagy fenyero + proci/GPU terhelve + GPS) a 3000mAh kis akkujával. Szoval fenntartom hogy nem irt hulyeseget amikor leirta a 4-5 óra elvárt mobilnetidőt, ezt tudjak ezek a telok. Ingadozo térerővel amikor atugral EDGE-re meg ugyse fog netezni, vehet bármit.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
RVR400 #89191 üzenetére
namégegyszer fussunk neki az értő olvasásnak
volt egy posztod, mely szerint az F1 nem egy kategória az Elephone/stb neveken kapható gépnek, semmiben, max az akksiban. Én ezt sok mindenben _megerősítettem_, de jeleztem, hogy nem is gondoljuk annak. Erre kaptam egy hosszú hozzászólásokon átívelő
ekézéstszemélyeskedést Tőled és másoktól, mely szerint nincs igazam, mert csak, mert Lead, mert meg ismeretlen tartománynév (gy.k: mittudomain).Megjegyzem, hogy ha már személyeskedünk, személyeskedjünk kicsit pozitív irányba: a cappa72-es célzás a közösségi supportra vonatkozott. Érdekes, olvastam néhány (felettébb különböző típusú telefonokat érintő) olyan reakciót, ami külön kiemelte az ő szerepét ebben a műfajban.
Részemről ennyi. Kéremkaccsojjaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest