-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #92867 üzenetére
Nekem is megvan a saját véleményem arról, aki egyből beszólogat, aztán eljátsza a nagy királyt, és még csak eszébe sem jut elnézést kérni.
Ha pedig nem személyes sértésnek vennél dolgokat, akkor rájöttél volna, hogy nem arról volt szó, hogy milyen fasza, hogy másnak rossz, de úgy látom, hogy Neked nem a technikai részletek a fontosak.(#92870) wwenigma: Semmiért sem, már senki nem várja, csak nem kell felsőbbrendűségeset játszani, mert szerintem már nem csak én unom, és részemről is ez volt az utolsó, hogy reagáltam az ilyen jellegű "mondanivalódra".
LG G3 and any other with Snapdragon for everyone . MTK
gpssucks.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest