- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey68
csendes tag
válasz
cappa72 #75642 üzenetére
Sajnos nincs nálam a telefon mert vissza adtam a tulajának. Nálam csak azért volt mert félig magyar és félig angol nyelvű volt. És amit te linkeltél rom mentést azt raktam fel. De sim kártya nem volt benne ugyhogy nem tudom hogy a restore elött ment a sim vagy sem. De nem volt repülő modban az biztos. A beállitások menünél nem is lehet bekapcsolni a sim kezelést beállitást.
-
485
aktív tag
válasz
cappa72 #75206 üzenetére
ez érdekes, mert a telefon sértetlen volt, nem ejtettük le, nem csaptuk semminek. kb 4x lett feltöltve. nem érzem azt, hogy a mi hibánk. és ez azért kellemetlen, mert a telefon áfával együtt 22ezer volt. most kiküldtem +3ezer, ha kifizetem +4 ezer. majdnem 30nál vagyok. eléggé csalódott vagyok, pláne a gyökér pandawillben csalódtam. eddig két rendelésem volt tőlük, mindkettőnél 2-4 hétig könyörögtem, hogy postázzák. most meg ez. durva. megyek a fogyasztóvédelemhez
azért köszi.
klogw : azért megpróbálom a refundot.
-
milordatya
csendes tag
válasz
cappa72 #75149 üzenetére
Hála Istennek a testvérem Rom Toolboxxal kevert,ami pedig automatice csinál egy backup fájlt...Ugye a telefonom sima bekapcsolásnál bootloopol,ebben az UART módban pedig sikerült visszaállítanom ( hangerő + és power gomb kombinációjánál lehet kiválasztani fastboot , sima indítás és recovery mellett...Ebben csak az a vicces,hogy több mint valószínű hogy ez volt a probléma forrása,mivel utánna kezdte el ezt csinálni,és hiába lett visszaállítva a gyári "szűz" build.prop,tovább csinálja :/ Pont most végeztem az MTKDroidTools-os mentéssel,szóval mondhatni készen állok
Ha ez számít valamit Framaroottal rootoltam anno,és pont ma mikor beállt a probléma fedeztem fel hogy a választási lehetőségeknél van ugye amit ebben a hozzászólásban írtam korábban hogy recovery....Na az olyan,hogy kiválasztottam és alapból bedobta a kifeküdt döglött piros droidot
Rá utána Power gomb,utánna behozott valami recovery szerűséget de amint kiválasztottam egy lehetőséget (reboot now) és újra megnyomtam a Power gombot,újra döglött droid....
-
milordatya
csendes tag
válasz
cappa72 #75145 üzenetére
ADB elérés és root jog van,CWM nincs. Még szerencse hogy időben szóltál,már vagy letöltöttem 4-5 ilyen romot,most akkor megy is a levesbe
Időközben kiderült hogy a tesóm a ro.product.chivinproduct értéket változtatta át,majd reboot és voálá...Azóta ilyen amilyen....Keresgéltem már rom oldalakon,de olyan márka hogy mijue egyszerűen az internet szerint nem létezik
Azért is akartam másik romot rátenni,de akkor már az is bukta....Mivel lehetne megoldani a hibát a romcserét leszámítva?:/
-
bolcsodal
addikt
válasz
cappa72 #74615 üzenetére
A kihasznált funkciók tekintetében tökmindegy, hogy android/iOS/WinPhone....vagy működik vagy nem.
Androidos telóm volt eddig ACER E350, szóval tudom milyen babrálni. Viszont Win 8.1 fut az asztali PC-men, egyszerűbb lenne az életem SkyDrive miatt (mondjuk Dropbox-ot is használok, az meg androidon is elérhető).
Volt már WayteQ cuccom is (xTab50...még megvan, napok kérdése). Amire használnám Telefonálás/3G/Navigáció/Zenehallgatás. Sygic-et ismerem, van tapasztalatom a Nokia Here-t nem...
Mindkettőben megvan minden, amire szükségem van. Talán a WayteQ méretei riasztóak lehetnek. Az oprendszer sebességén segíthet az 1GB RAM, viszont a Win 8.1 szépen optimalizált 512MB RAM-ra is.
Buknám a vásárolt Google Play-es Appokat nyilván, de most kicsit elgondolkoztam a Luminán.
"Nem-androidos telefont az vegyen, aki nem szereti a rendszert babrálni." Ez igen erős csúsztatás szerintem. Sok kedvem nincs most babrálni custom ROM-okkal (Mondjuk az ACER-nél sem kellett), szeretném ha bekapcsolnám és szó nélkül működne minden.
Mellesleg gyanítom, hogy a kamera is jobb a Lumina-ban...
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #74416 üzenetére
Cn app remover -- Megnyirbált XP-telepitő hasonlata:
Például NEM tudom hogy a PinyinIME.apk valóban káros-é
(ennek esélyét mi paranoid androidok, nexus6-osok stb..sohsem zárhatjuk ki),
de mivel kinai írásjegyek bevitelére szolgál -emezt kivéve- valóban fölösleges.Akik a "keleti nyitás" gondolatát úgy gondolják ho jól meg kéne tanulni kínaiul írni azok ...azok majd úgyis külön visszarakják ezt a PinyinIMe app-ot
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #74413 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Régebben sok olyan Windows XP telepítéssel találkoztam, ami csak azért, hogy kicsit gyorsabb meg kisebb legyen rendesen meg volt nyirbálva. Aztán amikor a felhasználónak szüksége lett volna egy ritkán használt funkcióra, akkor jöttek a problémák, mert ki lettek szedve a fájlok a telepítőből.
Ez jutott eszembe, amikor a kérdésem feltettem. -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #74408 üzenetére
Szia!
Van egy-két kérdésem Kínaszoft eltávolítóval kapcsolatban.
Az itt
felsorolt fájlok mind kártékonyak?
Most futtattam le. Nem néztem még át tüzetesebben a változásokat de rögtön feltűnt, hogy nincs bootaudio.
(nem mintha hiányozna, mert kicsit zavart is, hogy hangos)
Hiányzik a /system/media/bootaudio.mp3. Ez is kártékony valamilyen módon?
Szóval a fő kérdésem az lenne, hogy a fent linkelt felsorolásban csak olyan fájlok szerepelnek amik
biztonsági szempontból veszélyesek lehetnek?
Vagy van köztük olyan is ami nem kártékony, csak azért került a listára, mert a felhasználók többsége
nem használja, feleslegesnek tartja, stb.?Köszönöm!
-
b0bcat
addikt
válasz
cappa72 #74225 üzenetére
+1
Az árához képest a Feiteng/HTM jó cuccokat gyárt.
Nekem a HTM M1 kimondottan kellemes meglepetés volt, de a gyengébb TFT kijelzője és a doboz hangja annak is megvolt. 70 dollárért. Nem mellesleg két ismerősömnek is ilyenje van fél éve, és hibátlanul fut mindkét készülék.
-
-
alphamooncam
őstag
válasz
cappa72 #73922 üzenetére
Szokásosnál melegebb volt, láthatóan gyorsan csökkent a feszültség az akkuban.
Azt hittem "beakadt" vmilyen program, az pörgeti a processzort. Gondoltam reboot megoldja.Kiadtam az utasítást, telefon kikapcsolt, aztán se kép se hang.
Ezt követően kivettem az akksit, majd visszatettem, de semmi életjel.
Pár napra rá sikerült megoldanom, hogy egy másik akksival kipróbáljam, de azzal sem volt változás.
Az akksim a saját telefonjával nem tölthető - több töltővel is próbáltam - , nem veszi a töltést, más töltőjével pedig veszi.
Ebből arra következtettem, hogy az akkum rendben van, egyébként, pedig semmilyen életjelet nem ad a telefonom, sztg-re csatlakoztatva USB kábellel sem.
-
Upo
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
-
ekrisztian
őstag
válasz
cappa72 #73504 üzenetére
Szia!
Én is szenvedtem és a végén sikerült a Samsung Milkplayert működésre bírnom build.prop meg lokáció hekkel,mert ugye ez csak amerikában működik Galaxy S3 tól felfele.Nekem Star N9589 van
ja igen kellett xposed meg milk modul.
De haljak meg olyan szar zenéket nyomnak,hogy azt hallgassák csak akik megérdemlik. -
Joeker67
aktív tag
válasz
cappa72 #73496 üzenetére
Üdv! Köszi, közben én is rájöttem, hogy a saját fórumán hamarabb kapok!
Szerinted ez segít a fenti problémán? -
Joeker67
aktív tag
-
Senator
aktív tag
válasz
cappa72 #72795 üzenetére
Ez igaz, de a Jiayu G4S kivétel mint ahogy a Jiayu-k általában ha gps-ről van szó, konkrétan szar mind. Nyilván attól függ mihez viszonyítom, de nekem már akkor a szar kategóriába tartozik ha pontatlan vagy bizonytalan. Nos ez igaz a G4S-re sajnos, pontatlan és bizonytalan. Határozottan jobb a G4T-nél amiben konkrétan nem bírom sehogy működésre bírni annyira fos.
-
-
mtibi55
tag
válasz
cappa72 #72062 üzenetére
Akkor elég ha a data részt vissza flesselem és olyan lesz mint volt? Ja és még egy a rootolás után maradt egy pár program amit nem tudok eltávolítani reset után sem csak letiltom de a telepített alkalmazások között ott van. azokat hogy tudom letörölni? Egyszerűbb ha az egész flest újra húzom?
-
mtibi55
tag
válasz
cappa72 #72057 üzenetére
Szia!
De jó hogy itt vagy igazából pont neked szántam a kérdést. Van egy szűz mentésem a telefonról még akkor csináltam amikor vettem és nem volt belakva. SPF-el csináltam. Azt kellene vissza tolni rá vagy csak valamelyik részét? Ha minden igaz akkor rootoláskor a droidtools is csinált egy mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest