Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Senator
üzenetére
Jiayu G3, 5 óra navigálás Nyírbátor és környékén majd Romániában is. Akkor még NEM volt mobilnetem sem! Tehát offline naviban toltam 5 órát kocsiban 0-130km/h közti sebesség mellett. 2x szakadt meg, amikor átmentünk, majd visszajöttünk a magyar - román határnál. Ennyit erről. Anno mindenki xarrá mókolta a GPS-t a Jiayu G3-ban, míg én hozzá sem nyúltam és jééé működött. A navi programban (nem titok, NavDroyd) meg hol érdekelt, hogy az út mellé rakott, ha a fő navigációs nyíl mindvégig a helyes úton vezetett. Én amúgy Tika-nak a Jiayu G4S-t ajánlanám, mert szereti ha sokáig megy a telefon. Míg azért egy Hongmi 1S csak visszafogott használat mellett tud 1,5 napot. És a Qualcomm előnye (szoftverfrissítés, pl 4.4) is kezd eltűnni, mivel lassan több az MTK-s eszköz, mint a Snapi sárkányos. És ha egyszer megnyitja kapuit az MTK a Cyanogen Mod csapat előtt, akkor baxhatja a Qualcomm.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Mikrotik routerek
- Revolut
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest