- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a szkript az MTKDroidTools-on alapul.
Hogy mi kártékony vagy nem, azt sajna nehéz kibogozni, itt max rua1-re tudunk támaszkodni.
Annak ideján megkérdeztem a ZTE-t, hogy mizújság az SMSReg-gel, azt a hivatalos választ kaptam (persze...), hogy semmi gond vele. Ám amikor ennek kapcsán a forráskódot kértem, akkor rögtön jött a handabanda, hogy nem adhatják ki...
Így tehát csak erre a programra tudunk támaszkodni ez ügyben.
Hogy ebből mennyi valós vagy sem... az jó kérdés. Egy biztos, több mint egy éve használom az A820-at a listában szereplő fájlok nélkül, eddig nem okozott fennakadást.A bootaudio nem kártékony, csak idegesítő. Ez miatt került még jó régen bele, aztán eddig senki nem mondta, hogy vegyem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest