- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
milordatya #75154 üzenetére
A Rom toolbox-ot nem ismerem, így nem tudom, hogy az okozhatott-e gondot vagy sem. (Régebben volt róla szó, hogy a ROM manager - tudom, ez nem az - okozhatott gondot MTK platformon.)
Ami a build.prop visszaállítását illeti, fontos volna tudni, hogy hogyan csináltad, a jogosultságok beállítása megfelelő-e, és valóban csak annyi a különbség a két build.prop között, amit tesód módosított.
A recovery amiről írsz, az a gyári recovery (bizonyára 3e jelölésű).
Ott nem biztos, hogy a power az enter, lehet a hangerő fel is, és pl. a home gomb is. Ez attól függ, hogyan csinálta meg a gyártó.
Ezt jó eséllyel le lehet cserélni, akár MTKDroidTools-zal is - mivel van adb elérésed, és root jogosultság. -
válasz
milordatya #75147 üzenetére
Ó, ha van adb elérés, akkor remek.
Első: MTKDroidTools-os mentés. Amíg az nincs, "szóba se állok veled"(Ezt tessék szíves lenni úgy érteni, hogy a hibakereséshez és megoldáshoz ez az előkészület
)
Ha türelmetlen vagy, akkor
adb shell ls /system | busybox grep build
paranccsal meg tudod nézni, van-e egy backup az eredeti build.prop-ról.A factory reset az nem nyúl a system-hez, ezért marad bootloopban utána is.
-
válasz
milordatya #75142 üzenetére
1, Ha van adb elérés és root jog, akkor hamar lehet végezni.
2, Ha nincs, de van CWM akkor is relatíve gyors megoldás lehet csinálni.
3, Ha a felsoroltakból egy sincs, akkor is megoldható, csak nehézkesebb.azt olvastam,hogy azokat a romokat amik ugyanilyen procis telóra vannak rá tudom ugye rakni
Na ezt gyorsan felejtsd el!
Ez a téglagyárossághoz vezethet.A kérdés: a felsorolásból melyik verzió lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged