- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
milordatya #75154 üzenetére
A Rom toolbox-ot nem ismerem, így nem tudom, hogy az okozhatott-e gondot vagy sem. (Régebben volt róla szó, hogy a ROM manager - tudom, ez nem az - okozhatott gondot MTK platformon.)
Ami a build.prop visszaállítását illeti, fontos volna tudni, hogy hogyan csináltad, a jogosultságok beállítása megfelelő-e, és valóban csak annyi a különbség a két build.prop között, amit tesód módosított.
A recovery amiről írsz, az a gyári recovery (bizonyára 3e jelölésű).
Ott nem biztos, hogy a power az enter, lehet a hangerő fel is, és pl. a home gomb is. Ez attól függ, hogyan csinálta meg a gyártó.
Ezt jó eséllyel le lehet cserélni, akár MTKDroidTools-zal is - mivel van adb elérésed, és root jogosultság. -
válasz
milordatya #75147 üzenetére
Ó, ha van adb elérés, akkor remek.
Első: MTKDroidTools-os mentés. Amíg az nincs, "szóba se állok veled"(Ezt tessék szíves lenni úgy érteni, hogy a hibakereséshez és megoldáshoz ez az előkészület
)
Ha türelmetlen vagy, akkor
adb shell ls /system | busybox grep build
paranccsal meg tudod nézni, van-e egy backup az eredeti build.prop-ról.A factory reset az nem nyúl a system-hez, ezért marad bootloopban utána is.
-
válasz
milordatya #75142 üzenetére
1, Ha van adb elérés és root jog, akkor hamar lehet végezni.
2, Ha nincs, de van CWM akkor is relatíve gyors megoldás lehet csinálni.
3, Ha a felsoroltakból egy sincs, akkor is megoldható, csak nehézkesebb.azt olvastam,hogy azokat a romokat amik ugyanilyen procis telóra vannak rá tudom ugye rakni
Na ezt gyorsan felejtsd el!
Ez a téglagyárossághoz vezethet.A kérdés: a felsorolásból melyik verzió lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest