- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Üdv. !
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Jiayu g3s telefonom van, téglásodott állapotban - fizikai sérülés kizárt.
A telefonspecifikus topic-ban próbáltam már segítséget kérni, azonban csak olyan tanácsot kaptam, ahol magamnak kellett volna megoldanom a javítást.
Sem tapasztalatom, sem szaktudásom nincs megpróbálnom magam megjavítani - már ha egyáltalán lehetséges.
Keresek olyan budapesti szakembert, aki tudna segíteni rajtam, pontosabban a telefonomon.
Köszönöm.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
alphamooncam
őstag
válasz cappa72 #73922 üzenetére
Szokásosnál melegebb volt, láthatóan gyorsan csökkent a feszültség az akkuban.
Azt hittem "beakadt" vmilyen program, az pörgeti a processzort. Gondoltam reboot megoldja.Kiadtam az utasítást, telefon kikapcsolt, aztán se kép se hang.
Ezt követően kivettem az akksit, majd visszatettem, de semmi életjel.
Pár napra rá sikerült megoldanom, hogy egy másik akksival kipróbáljam, de azzal sem volt változás.
Az akksim a saját telefonjával nem tölthető - több töltővel is próbáltam - , nem veszi a töltést, más töltőjével pedig veszi.
Ebből arra következtettem, hogy az akkum rendben van, egyébként, pedig semmilyen életjelet nem ad a telefonom, sztg-re csatlakoztatva USB kábellel sem.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
alphamooncam
őstag
válasz cappa72 #73925 üzenetére
Eszközkezelőt elindítottam ( win 8.1), majd új hardver keresése után, nem talált új hardvert, és sárga kérdőjelem sincs.
Gondolom, ha látna vmit akkor az látszódna az eszközkezelőben.Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
alphamooncam
őstag
válasz cappa72 #73929 üzenetére
Garanciáztatás nem fog menni, mert ugyan még az időből nem futottam ki, de már kellett javíttatnom, mert recsegett a jack dugalj.
Ezt egy hivatalos szervízben átforrasztották pár hónapja, de a csavart lezáró zárjegy nyilvánvalóan megsérült.
-
alphamooncam
őstag
válasz ekrisztian #73939 üzenetére
Köszi próbáltam akkuval és nélküle is. Semmi...
Vki tud dobni egy olyan linket, ahonnan le tudom tölteni, ezt a nyavajás flashtoolos progit? Már egy órája próbálom letölteni, de vagy nem töltődik le, vagy sérült, vagy nem tom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Honor Magic V2
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs