- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolcsodal #74618 üzenetére
Ez igen erős csúsztatás szerintem.
Nem, csak túloztam.Ha ismered a két rendszer közötti jelentős különbségeket, akkor a döntés szépsége és a felelőssége szintén a tiéd.
Mivel ez jelentősen droidos téma, várható, hogy nem a nem-droidos rendszert fogják az emberek háttérbe szorítani. -
tfalcon96
aktív tag
válasz
bolcsodal #74582 üzenetére
Helló. A Jiayu G2F-nek nem találtam vetélytársát a 110 USD alatti kategóriában, viszont nem tudok dönteni a TD-SCDMA és a WCDMA verzió közül. A TD mellett szól a HD kijelző, emellett nem használok 3G-t (itt Ukrajnában nem is nagyon van) viszont a WCDMA mellett szól az esetleges nagyobb felhasználói támogatás, mivel itteniek közül gondolom a legtöbben ilyet fognak venni. A kijelzőn kívűl van más különbség is a két verza között? Hátha tudtok segíteni a választásban, szóval várom véleményeteket.
-
Dominó85
addikt
válasz
bolcsodal #74572 üzenetére
Én annyit tudok mondani, hogy egy kollégám 2 hete vett egyet és töltőn hagyva elkezdett vele mobilnetezni meg játszani és a kijelzője (fekete háttéren) durván elkezdett csíkozni. Nem színesen, hanem amolyan VHS korabeli üres szalagpörgetés effekt szerűen.
Persze ez nem feltétlen a telefon hibája! Kollégámat jól le is szúrtam miatta. Töltőn lévő okostelefont szigorúan tilos erős használatnak kitenni. Nem tesz jót sem az aksinak sem a telefon élettartamának.
hevizms
Szerintem ez lesz az: Flosmall.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest