- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #99909 üzenetére
Ez ám csak a szakszerű magyarázat! Szinte minden kérdést megválaszol. Kivéve, hogy a hangerőgombokkal hogy állítasz mikrofonérzékenységet és hogy a mikrofonoknál és a hangszóróknál miért fordított a kalibrációs értékek változása. Bocs, de nekem az ilyen "úgyismindegyhovaállítod" magyarázat kevés!
-
törölt tag
válasz
RVR400 #99907 üzenetére
Milyen hangerőszabályzó gombot? Hogyan állítasz hangerőszabályzóval mikrofon érzékenységet? VOIP alkalmazásban láttam ilyen opciót, de az is tapis csúszka volt. De tegyük fel, hogy így van! Nálam a gyári értékek elég összevissza voltak, de az biztos, hogy összességében level10 felé csökkenőek voltak. Ezt bárki megnézheti a telóján. Ha úgy, van, ahogy írod, akkor az első magasabb érték után, a többinek már nem lenne értelme.
Tehát még egyszer! Nem hangszóró, hanem mikrofon! Nem output, hanem input! -
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #99642 üzenetére
Gondolom azért, mert nem MTK proci volt benne.
Sajnos sehol nem találok hirtelen infót erről, de már többször felmerült ebben a topikban is ez a dolog, hogy MTK procival - azonos SIM-en - nem gond a párhuzamos net kapcsolat és a beszédhívás, és hogy ebben úttörő volt a Mediatek.
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #99214 üzenetére
Szia! Most én nem tudok olvasni vagy már ez hv-is tudja az LTE-t: "CPUMTK6572, Cortex A7 Octa core, 2.2GHz; GPU: Mali-400"
Ja tegnap ez az oldal volt belinkelve Jiayu S3 Smartphone 4G LTE -
válasz
RVR400 #99224 üzenetére
Dupla védelem? Lassan kevlár lesz rajta!
(#99222) kzkz: Te vagy az új páciens!
N3 Plus-ok klubja.
Ezek szerint nem csak nekem tetszett meg az árazása-tudása a készüléknek. Remélem lesz support is mögötte!
(#99226) lordmark: szerintem a "sima", kijelzős görgetésre gondolt...
-
janaman01
addikt
válasz
RVR400 #99218 üzenetére
nyilván ha van személyes tapasztalatod vele az úgy más.., csak igy első nekifutásra ez a márkanév nem túl meggyőző
bár havonta bővöl a piac már nem igazodik el az ember a sok név közt...
szerk : de pl a jiayu is ismert úgymond ,nekem mégse hozta a kamerájával azt amit elvártam volna a leirások alapján..., de lehet korai még erről nyilatkozni, mert ( remélem) adnak ki hozzá frissitéseket..
-
zolipapa66
tag
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
RVR400 #98455 üzenetére
Nem, nem , ez így nem jó. Holnap-holnapután majd nézek egy kijelzőidőt a Cubotban, az 5" (igaz csak 540x960, nem HD mint a Lenovo), és pont feleakkora akkuja van (2000mAh).
Feleségem használja, buszon-vonaton játszik, FB, 2 sim van benne, tehát nem "kímélő üzemmódban" megy. Esténként (mint minden okostelefon) töltőre kerül. 2-szer annyit soha nem bírt a P780 mint a Cubot. A párom a P780-at is minden nap töltötte, mert estére 20-40% maradt benne, másnap estig nem bírta volna ki. -
cs.zs.
veterán
válasz
RVR400 #98450 üzenetére
Hidd el, hogy ha egy prémium eszközzel, 4000 akkuval a zsebedben (és tudatodban) belefutsz egy pl 6,5 órás üzemidőbe, azt Te is kevesellni fogod. De mint írtam, nem rossz eszköz az, a hétköznapokban tökéletesen használható, ha elég nagy kezed van. Nekem nincs.
Cappa , elnézést a kifejezésért, kiszaladt, na. Nem vezérel rossz szándék. Tudom hogy Te pikkpakk megoldod ezt a tárhely-problémát, de vannak akik "csak használják" (köztük én is).
-
törölt tag
-
janaman01
addikt
válasz
RVR400 #97540 üzenetére
na igen....jogos, pl volt cubot x6 om is , annak is interpolált 13 mpx e volt de ime a képek meg lehet nézni...sokan szidják a cubozot, de szerintem tök elfogadható képek...
-
törölt tag
-
myk74
senior tag
válasz
RVR400 #96511 üzenetére
Persze jöhet!
Tényleg kevés telefon van amit nem kell matekolni amint megkapod.Nekem nincsenek nagy elvárásaim,rengeteget telefonálok,netezek és kevés játék,fotó néha.Viszont bírom a jó akkut a gomb világítást és a visszajelző ledet.
Facebuk és társai nem érintenek,nem szemetelem tele a telefonom minden xarral.
Ja !
Agyvérzést kapok az új trendtől hogy hasonlítson egy ájfonra meg samsungra ,és még fehér is legyen.pfffff -
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #96446 üzenetére
Nálunk pedig a feleségem életét keserítette meg egy fél éven keresztül az S Advance. Mondjuk, ha azonnal root, bl, és kernel + rom csere, akkor egész használható telefont lehet faragni belőle......de alap gyári állapotban csak kutyát és macskát dobálni jó!
(#96450) Viktor0610
Nem frissítettem az oldalt! -
stmiklosi
tag
válasz
RVR400 #94664 üzenetére
Nem értelek!
4 ilyen 2GB-os példányom van, 2-3 évre visszamenően, hibátlanul teszik a dolgukat.
Az hogy hackeléssel 16-32 GB-ot csináltak belőle, arról nem a 2GB-nyi (van 1db. 4-es is) rész tehet. Az a része hibátlan és nem sz@r, még egyszer: hibátlanul teszik a dolgukat.
És jóval több specifikációnak megfelelő, igen jó áron vásárolt SD kártyám van. Nem volt még olyan SD kártyám, amelyik elpusztult volna, legyen az itthon vagy kintről vásárolt.
Te láthatod másként, ehhez jogod van, de én nem értek vele egyet.
Üdv: StMIklos -
stmiklosi
tag
válasz
RVR400 #94657 üzenetére
Szevasz!
Ez igaz, de az 1650-et visszakapom, azaz ingyen van.
Mondhatnád mire jó?
Navigátorba bőven elég, nem kell bele egyszerre a fél világ.
Meg sokszor úgy kell valamiféle kütyüt éleszteni, telepíteni, unbrickelni hogy: egy üres, formattált kártyára másold rá ezt.......
Meg olykor az OTG-s tabba, telefonba dugva fényképet, videot lehet külön manipuláció nélkül rávarázsolni, mutogatni ezzel:
Jobboldali része microSD kártya fogadó/normál USB dugó, bal oldali része micro USB dugó.Üdv: StMiklos
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #94126 üzenetére
+1, Kivételesen ők valóban nem ilyenek (eddigi termékeik alapján legalábbis). Őszintén rá van írva pl a Lead 3 akksijára is az 1600mAh, pedig sok más gyártó ezt a tényt inkább elmismásolná és ráírna valami 2000 feletti értéket. Ezzel szemben egész jó üzemideje van a kütyünek 4-5 óra okosan használva kijön képernyőidőre
Innentől kezdve a kevéssé optimáltság is megbukott.
Kamera meg ebben az árkategóriában lényegtelen...
Azt se tudtam hány Mpx-es a lead3-ban, valamit csinál ha kattintasz az tény, de nagy köszönetet egyik 100 USD alatti kütyüre se produkál szerintem. (Utoljára a Newman N2, de az azért több sebből vérzett a kamerát leszámítva: nem dual sim, melegedett, szoftveres bugok, javarészt kijavítatlanul, egy idő után a kijelzőkábel elnyalódik...)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #94019 üzenetére
Na én pont ezért neki sem állnék, na meg azért sem mert vakegér vagyok hozzá!!
dodocs: a kolega jól mondja nincs olyan , hogy fizess a gyári romért, csak megkell találni valahol. A felrakás általában ìgy néz ki
- driverektelepìtése , szoftverek letöltése
- bootloader nyitás minimal adbvel
- bootloader betöltés
- bootolás custom recoverybe
- wipok + factory reset
- install zip
- rebootPersze ez most le van egyszerűsìtve.
Kitől rendelted a telefont?? Mert ha ilyen a hozzá állása akkor gari ügyben nem tudom mennyire lehet majd számìtani rá
Nehagyd magad oldja meg neked , mert azzal hogy megrendelte neked ezt is vállalta!!!
-
Magnat
veterán
-
-
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #93658 üzenetére
A feleségem ZP700-asa (1750 mAh) több mint 4 órát bír. Az említett HD9000 3000-es akkuval bírt 5 óra felett. A Cubot S168 (1900-as akku) 3 óra feletti kijelzőidő mellett 3 napot bírt.
Anno a legelső kínai csodám, az aTAB5 (5" MT6575) több mint 6 órát bírt a 2800-as akkuval.
Szerk.: Ja, és a H7100 is bír a mai napig bő 5 órát (névlegesen 3100-as akkuval).
-
válasz
RVR400 #93649 üzenetére
Jó az 1,8Ah-s akkunak is...
Van egy Itouch nóta kisérleti nyúl nálam, aminem szintén 2800mAh-s szitázása van.
kevesebbet bír, mint a Lenovo a820 a maga 2Ah-s akksijával.
Méretben is nagyobb az A820 akkuja, és jobban is teljesít.
Ez miatt vélhetően az Itouch akkuja nem több 18000mAh-nál. És ezért merül le keb 3 óra kijelzőidőnél kb 0-ra. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #93575 üzenetére
En irtam a Paypalnak a konkret dologgal kapcsolatban. Amit valaszolnak kozzeteszem. Te meg ne allits valotlansagokat es akkor nem lesz probléma. Vagy mondhatnam azt is hogy ne hazudozz velem kapcsolatban...
ui: a szurkalodo kis megjegyzeseid is rohadt gyorsan be lehet fejezni... nyilvan rohadt tapasztalt vagy...oh wait, nem hinnem.
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #93537 üzenetére
(#93536) Somatom: Köszönöm, ez egész frappáns megoldásnak tűnik
Ezt nem gondoltam volna mondjuk, de a kijelző valóban sokat tud enni. Nekem elég mondjuk a kijelzőideje így is, powerbank van nálam, ha nagyon kényes a töltöttség, plusz, ami egy napot megy az már jó...
Akkor nem hangoztatom az energiaigény-ütőkártyát inkább
-
DEGU83
tag
válasz
RVR400 #93361 üzenetére
Na jó, mindenesetre innen a fórumról biztos kiveszek 2 hét szabit, mert te és a haverjaid a sírba visztek....akár legyen poén, én azt is le...rom.. de valahogy nekem nem jön be ez a stílus....egy szó van itt: a segítés!!! nem poénkodás nem fikázás nem okoskodás, mint ahogy nagyon sokan teszik.....
-
s4tch
veterán
válasz
RVR400 #93258 üzenetére
Ne személyeskedj, nyuszifül.
A Mi4 kivételével - ami mellett párhuzamosan fut egy másik modell - az összes Xiaomi olcsónak számít a kategóriában, és a Mi4 sem kimondottan drága. Semmi gond azzal, hogy te nem fizetnél ezekért ennyit, csak ne próbáld objektív igazságként beállítani a véleményed. Minden telefon helyett előbb-utóbb jön egy jobb, olcsóbb, ez természetes az iparágban. Az, hogy a lassan kifutó Hongminál 1-2 hónapja lehet kapni egy olcsóbbat, nem jelenti, hogy a Hongmi valaha is drágább volt.
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
RVR400 #93238 üzenetére
"A Xiaomi mindig is túlárazott volt"
Ja, a Mi3 megjelenése óta gyakorlatilag a legolcsóbb a kategóriájában, ahogy anno a Mi2-nél sem lehetett olcsóbb S600-as telefont kapni. A Hongmi is elég alacsony áron nyitott, ahogy a Redmi Note is kategóriája egyik legolcsóbb telefonja. Igazából a Xiaomi egyetlen vitathatatlan jellemzőjét kérdőjelezed meg, de nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest