Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
"Tényleg kevés telefon van amit nem kell matekolni amint megkapod."
Attól függ, mik az ember igényei. Nekem eddig egyetlen telefonom volt - a több mint 10 kínai csodából -, amivel az üzemszerű működéshez mókolni kellett, a Hero V6888, mert azon gyárilag nem voltak Gugli alkalmazások és Play áruház sem. A többi mind tökéletesen használható volt out-of-the-box.
Én mondjuk nem vagyok hárdkór júzer. 
-
törölt tag
Én pont egy fehéret rendeltem magamnak, bár nem esztétikai szempontok miatt. Azt remélem, hogy kevésbé viseli meg a nyár az autóban, mint egy feketét. Igazából a teló formája nem érdekel. Nem gyönyörködni akarok benne, arra van célhardver. Nőnek hívják. Viszont nem zavar, ha egy kicsit mókolni kell egy telón. Feladat, kihívás. Élvezem, hogy olyanra alakíthatom, ahogy én szeretem használni. Na, ebben viszont jobbak a telók, mint a nők!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én mondjuk nem vagyok hárdkór júzer.