- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én eladom a lelkem szívesen
ezeröccáá' lesz
Amúgy nem... Votl egy kis megkeresés magyar helyről is, egy számomra nem fontos márkától, hogy üzletkötősködni kéne...
Nincs pofám olyat ajánlani, amit nem használnék...
Amúgy meg megkeresett egy csaj, hogy orális szexért cserébe kellene reklámoznom, Nem tudom milyen erkölccsel rendelkeznek a mai fiatalok, de hallott valaki a vifocalról
-
Rawulf
őstag
Nem mindegyik kínainál rossz a garancia, de ha vásárlásnál a minél olcsóbb ár a lényeg, akkor könnyen belefuthat az ember abba, hogy pár év után eltűnik az eladó vagy pocsék a garancia.
Egyik fórumtársunk járt úgy, hogy a Huawei telefonja elromlott és a kínai eladó eltűnt. Mégis sikerült neki a garanciát elintézni és a gyár kicserélte egy új készülékre egy másik kereskedő segítségével.
A magyar gari sem feltétlen jobb mindig.
Egyik munkatársam Nokia telefonjának kameráját összekarcolta a hazai szerviz.
Többi kollégám is mesélhetne, hogy mennyit szívtak a Sony és Samsung firmware-ekkel. -
synar
őstag
Azért elég rizikós így ez a kínai garancia. Azt írják, a kiküldésnél is figyelnem kell, hogy kis értéket jelöljek, normál postával, mert ha odafelé a kínaiak megvámolják, azt is nekem kell állnom, vissza meg újra a magyar áfa, mert újat küldenek helyette, úgy is hogy az eredeti készülékre már fizettem egyszer +12000 Ft-ot. Tényleg érdemesebb itthonról vásárolni.
-
236... ? Az nekem nulla
Gyémánt alatt nem is nézek alis eladót
@Somatom: Nem ritkán, eljutnak... S820 klón...
Előlap fotó a telefonom maradt, de szemből lótusz és minden megvan... kivéve a logó... De amúgy kopp.. csak hát a többi egy fos
-
-
-
robi1979
aktív tag
És így vissza kapom a vámot+az áfát vagy csak a vámot? Egyébként mennyi a vám? Vagy csak valamennyi összeg felett van? Mert az áfa az adott 27%...Azt számolgatom hogy mennyi plussz költség meg plussz idő amíg ide ér.
Ha Chigontól rendelek az Aliról akkor mindenképpen a DHL-es shippinget kell válasszam hogy ne legyen plussz sarc rajta vagy a sima free shippingel sincs sarc rajta? Chigontól mennyi idő szokott lenni a szállítás?
-
b0bcat
addikt
Melyiket? Az enyémet vagy a feleségemét?
(És ha tényleg a kártya a rossz, akkor mi magyarázza, hogy a nejem T-s SIM kártyája a Zopo készülékben nem produkálta ezt a hibát?)
Talán releváns infó, hogy korábban is tapasztaltam már, hogy bizonyos ismerőseim (3-4 fő lehet ilyen) hasonlóan gyenge minőségben szólalnak meg, ha velük beszélek telefonon. Mind T-sek. (Kettőnek Nokia okostelefonja van, de az egyiknek Samsung.) Ugyanakkor más T-s ismerőseimmel normálisan tudok beszélni, tehát nem is az én készülékemben van szerintem a hiba.
-
alexw801
senior tag
Meg tudom erősíteni, hogy a telefonálás és más általános szempontok szerint a legmegbízhatóbb és gondokat elkerülő telefonok a Huawei-k, és a Honor 4X az egyik igen jó ár/érték arányú telefon. Több kínai kollégám véleménye ez és ezért használják. Az eladásokban az Apple, Xiaomi után a 3., növekvő.
Persze ha valaki (a Google fordítóval) benéz a vmall.com-ra (vagy a Huawei telefonján ez az app telepítve van és még nem törölte), láthatja, hogy a Honor 4X-nek a magyarországi ára eléggé pofátlan. Persze ha azt vesszük, hogy én egy éve kb. ennyiért mint most a 4X kerül itthon, vettem Kínában a Honor 3X-et, akkor nem is rossz ennyiért EU verziós 4X-et garanciával itthon megvenni. -
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha a 999 3x re gondolsz, akkor nekem van egy elméletem rá.. Nos a leg ideálisabb beszerzési forrás a spanyol zopo a telefonhoz. ha jól emléksze ~270€ ért a kezedben volt 24-48 óra alatt , amikor elkezdte árusítani. Azóta nem hogy csökkent az ára felemelték 300€ ra plusz post+paypal fee. Véleményem szerint 200€ környékén jelnleg bestbuy lehetne a telefon.
beg: +1 Valahogy még mindíg nem tudok megbízni ezekben a 2. vonalos cuccokban...
-
Mercutio_
félisten
Meg előtte a Google Android team marketing mókusa szakmai konferenciákon is. Biztos kevés a rálátása és háttérinformációja doridos SD-krátya probléma témakörben
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Lehet.. Magamnak már jó ideje csak a felső kategóriából nézelődök. Viszont ha ajállani kell akkor mostanában sokszor kaparom a fejem, hogy mit is kéne.... Pedig igyekszem képben maradni. Az , hogy elszálltak az árak az alsó és alsó közép kategóriában is az csak az egyik része a dolognak... A másik a minőség. Jelenleg jóval kevesebb olyan telefont tudok felsorolni amit nyugodt szívvel ajállanék is.... Fél évvel ezelőtt kb nem volt ilyen gond.
-
silver10
aktív tag
Erre sajnos nem tudok érdemi választ adni. Ha a Cinema FV-5 (ki) tudná használni a telefonomon a hardver adta lehetőségeket, akkor az nekem bejönne. De így csak a bosszúság...
Somatom:
Figyelemmel kísértem a topikunkban az ilyen irányú észrevételeidet. Érthető a bosszúság. Elgondolkodtam, milyen felemásra sikerült ez a teló szoftveresen. A kijelző beállításai a Mira Visionnal olyan szint majdnem mint a TV-m szervíz szintig kiadott képbeállításai. Ezt ki is használom filmezésnél. A kameráé meg igen fapados... -
alexw801
senior tag
A Honor 6-nál (az árán kívül) még azt kell figyelembe venni, hogy a H60-L02 és H60-L12 nem tudja az LTE b20 800 MHz sávot, csak a b3 1800 Mhz-et. Ezek 2 SIM-esek és kínai szofttal érkeznek gapps nlékül.
A H60-L04 tudja mindkettő nálunk szükséges LTE sávot, dobozból kész EU szofttal kerül elő gapps-okkal használatra készen, semmi bütykölés, OTA frissítéseket kell csak várni, de 1 SIM-es. Fiam megelégedéssel használja - Angliában. -
Rick4
félisten
Oké, itt a város szélén ne legyen tuti, mert ez már csak ilyen, ennek ellenére tegnap este 12/5.6-ot mértem, ennek fényében sejtettem, hogy lesz 30Mbit, erre lett 1.6. És ne mondd, hogy minden második ember redes volt a környéken.
Így viszont tényleg csak arra tudok alapozni, hogy veszek pl egy t-mobile dominó kártyát, és azzal netezek, a másikban meg marad a red sim. Akkor viszont csak jó, hogy a kértkártyásoknál beszélgetünk erről. :d . -
janaman01
addikt
-
aytukabozs
addikt
fejlődgetnek azért, az én umim még egy HTC teló klónja volt,
mostmár nem 1:1 másolás a design,
elhagyták a (xiao)MI koppintás logót is,
a legujabb dobásuk meg 1 gyári rom flashelő progi...
(ettől függetlenül mondjuk magamnak nem vennék, de ez már csak berögződés inkább)(#102140) Upo
"A shopokban nem nagyon szokták a szenzorokat részletezni sajnos..."
Speckó összehasonlításra, kibozozásra én
a kimovilt, meg a devicespecifications-t szoktam használni,
általában nem tévednek... -
dlaj
őstag
Köszi az ajánlást.
Találtam is közöttük egyet, amit szeretnék letölteni, csak nem sikerül.
Az Amazon app-ot letöltöttem, és be is jelentkeztem, de amikor letölteném az alkalmazást, akkor valamit kiír, hogy nem jó a címem. Cím meg van adva, de az magyar.
Most hogyan tovább? Egyáltalán lehet itthonról vásárólni az Amazonon? -
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
nem igazán tudok, de egy próbát megér..ha felmegy, és nyilván nem mtk, hanem android settings és band mode ha van olyan
-
rabtibus
tag
Az enyémen ez sajna nem segített, de még jó hogy kettő ilyet vettünk és hátha megúszom egy akksi vásárlással (jó kis telefon ez, jól is bírja nekem)
looser felhasználó hírdetései között láttam egy db-t de archiválva van a hírdetés (valaki nem ismeri esetleg a hírdetőt???)
-
rabtibus
tag
szia,
azt hittem az én kérdésemet 2ember olvasta ..., de Te visszaolvastál és ez jóSzerencsére a páromnak is ilyen telefont vettünk, és áttettem abból az akksit (most hogy hazajött) és azzal megy a telefonom, az övébe belepróbálva az enyémet nem megy az övé --> így az akksim rossz.
Most Lenovo BL209 "vadászaton" vagyok első körben itt az oldalon, OLX ... utána majd aliexpress ha mégsem lenne.
Várom a jelentkezését annak akinek van
Köszi a segítséget annak aki kicsit is elgondolkodott a megoldáson.
Üdv,
Tibi -
svgyula
addikt
Már a tejet is hamisítják a kínaiak
Pedig ez igazi 235/3/4,7/2,8! -
aytukabozs
addikt
ehe , lehet 6572 az a 6582...
(#101084) junkpod
Hát akkor gratulálok hozzá,
ez még mindig jobb mint a fordítottja,
mert én meg a 10€-ós jogszabály miatt nem kalkuláltam most vele, oszt le is konyult a szám mikor a postás nem csak odaadta a csomit, hanem tartotta is a markát -
citkar
addikt
Ha valakinek annyira fontos a frissítés érdemes előtte érdeklődni, milyen formá(k)ban is érhető(ek) el.
Van ahol semmi különösebb teendőd sincs, igaz talán ezek a drágábbak, de az olcsóbbaknál van ahol tesznek fel videót a weboldalukra, hogy hogyan is lehet frissíteni, illetve minden ehhez szükséges program, driver, ROM el is érhető az oldalukon, aztán döntse el az ember bevállalja-e vagy sem. -
törölt tag
Ez sem ilyen egyértelmű. Nem tudom, hogy az én telómnak mi az ABC brand szerinti besorolása. De azt tudom, hogy a gyári romot csak custom recovery -vel tudom rootolni. Custom recovery -vel viszont nem megy az OTA frissítés. Ahhoz root után vissza kell tenni a gyárit. Nos, én pont le..om az OTA frissítéseket, sokkal többet ér nekem az a custom TWRP recovery. De ha most így elednám a telót, akkor a köv. tulaj cseszhetné a gyári frissítéseket. Az más kérdés, hogy a hazai tulajok elég kreatív csapatot alkotnak, így a topikjában csak az összefoglalót kellene lenyitnia és minden infót megtalálna a külön Gdrive -ra mentett romokkal és toolokkal együtt. Szvsz ez nem csak a brand besorolásán múlik.
Mellesleg velem is előfordult, hogy csörgött a teló, csak nem jelent meg semmi, amivel felvehettem volna. Ez is csak brand kérdése lenne? Fenét. Csak annyi történt, hogy rákényszerítettem a telót a szenzor szerinti megjelenítésre. Amikor jött a hívás, akkor épp fekvőben volt a teló. Elfordulni nem tudott, a hívásfogadó felületnek viszont nincs fekvő nézete, így nem tudott mit megjeleníteni. -
aytukabozs
addikt
A Leagoo-val semmi baj nincs sztem.
Az én ZTE-m is b@szik OTA frissülni, ha bele van piszkálva a rom-ba,
márpedig Magyar nyelv a V5-ön csak úgy van ha belepiszkál valaki a romba.
Nekem nincs ilyen bajom, mert érintetlen rommal használom, de ettől még így van.De az biztos hogy akinek nincs affinitása az ilyesmihez annak inkább a WP való
Jelen esetben is szerintem hebrencsség a fő problem(#100666) WOT-H-A-C
Mennyé' szépen utána szakmázni a mélyvízbe,
itt kell a hely a GPS flamewarnak, és a nélkülözhetetlen mitvegyek kérdéseknek(#100668) Enikő92
ÓÓÓÓÓÓ bammmeg!
Azt se írja a mikró használatija hogy ne száríts benne macskát, de azért tudod magadtól is nem? -
nyisziati
veterán
A második oldalon van 3 dual-active teló is 200 dollár alatt. A legolcsóbb a Coolpad K1 7620 L mindössze 117 dollárárt.
Nem egy nagy márka, tudom, de ha nem jó, ott van a jobbnevű Huawei Honor Play 4X két variánsban, 170 ill. 190-ért. Ez már egész elfogadható, mégha az Áfa rájön, akkor is.
.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Family Link
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged