- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
berigazek #6162 üzenetére
Ezt válaszolta a hootablet 5 perce:
,,Dear Sir,We can send the package in 2 two days after you placed the order!
And you just need to add another $48 for the DHL Shipping,we sell $189.99 for the zp900. You total need to pay $237.99!Regards!
Hootablet.co,"feca81!
A hootablet-ről írod ezt?A tavaly,azaz 2011-ben alakultak,komoly bejegyzéseik vannak a honlapjukon,nem hinném,hogy ,,FAKE" cég lenne...
-
Novicsok
tag
válasz
berigazek #6152 üzenetére
Nagyon jó az, ha a PayPal-hoz csak a web-kártya van alapesetként hozzárendelve. Mert csak arról tud lekapni pénzt, ha én teszek rá. (általában csak kis összeget).
Pl. elvész egy ajánlott levélként feladott kis küldemény, amit eBay-en adtam el. A barom olasz címzett (aki nem kért értékbiztosított feladást) letiltatja, PayPal elrendeli a Refund-ot, leszívja, és a PayPal account-om mínuszba megy át, felszólít, hogy tegyek rá pénzt. Ha akarok, teszek.
(sajnos a posta 4 hónap alatt zárta le a keresést, Olaszországban lopták el, és adtak nyavalyás kb. 10 eFt-ot. Én ennél jóval többet fizettem vissza régen.)
A bankátutalásról: ismerős német eBay-en vett volna EOS gépet, ezer Euro felett, bankátutalást csinált, az eladó eltűnt. Vége a történetnek. -
malisonX
aktív tag
válasz
berigazek #6142 üzenetére
Az About US részen most olvasom, hogy: "We buy exclusively from Chinese manufacturers who produce Consumer Electronics." Ezek szerint lehet, hogy mégis meg kéne kérdezni Zopoékat, hogy tényleg kapcsolatban állnak-e ezzel a céggel? Valakinek nincs hozzá kedve esetleg?
Sajnos nekem nem igazán megy az angol levélírás.
-
GIJoe
addikt
válasz
berigazek #6145 üzenetére
Virutális webkártya, mi a köze a paypalhoz? Elvileg kártyával már nem lehet paypalt tölteni. Van nekem is webkártyám, de én sima belföldi Ft átutalással töltöm a paypalt..(24h ott a pénz). Csak Ny európai webshopokban merek direkt bankkártyával vásárolni, (ugyebár azt nem védi a paypal) Meg még annyi hogy ha OTPs vagy akkor a 24 órás kártyák közti átutalással azonnal most is átkerül a webkártyára a pénz...
-
malisonX
aktív tag
válasz
berigazek #6139 üzenetére
Mit írtál nekik? Kéne valami rendes bizonyíték rá, hogy valóban ott van neki készleten. Ha rendelünk, felad valamit, mi meg kapunk egy üres dobozt, akkor mit tudunk csinálni? Ki hiszi azt el, hogy tényleg nem volt benne semmi?
Necces a dolog, de nagyon csábítóak az árak tényleg.
Zopoéknak egyébként nem kéne elvileg tudni, hogy kik forgalmazzák a termékeiket? Lehet inkább nekik kéne írni.
-
GIJoe
addikt
válasz
berigazek #6121 üzenetére
Lesem én is a Hootabletet, ez már már gyanúsan olcsó
Lenovo A2109 Tegra 3 Quad Core 8GB GPS SRS 9 Inch Tablet PC Android 4.0.4 Bluetooth
247$ Oké ennyit megér nagyon, de...UG802 Mini Android PC Android TV BOX Android 4.0 RK3066 Dual Core HDMI TF 1G RAM/4GB 38$
Paypallal lehet fizetni, lehet a paypalnak kéne írni...
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
berigazek #6079 üzenetére
A rendelésben a telefon, a root szolgáltatás és egy fólia volt, és amikor szóltak, hogy nem tudnak postázni, írtam, hogy a késésért jó lenne valami fájdalomdíj (itt megemlítettem nekik az akkut és a bőrtokot), erre válaszoltak, hogy "természetesen" adnak valamit, mondjuk egy 8-as memóriakártyát. Tehát ez free gift lesz, nem külön vettem.
-
Buccer
tag
válasz
berigazek #5700 üzenetére
Az már barátibb, de a Liquid Gallant vagy az OT 997D is jobb vétel és közel egy árban vannak. Most sajnos úgy sincs lehetőségem venni, talán még 2 hét, addigra meg megint változik a piac. Azért köszi a tippet, e-bay-en nem szoktam nézelődni, nem vagyok olyan jó angolos hogy ha bármi gond van tudjak intézni akármit is.
-
Buccer
tag
válasz
berigazek #5698 üzenetére
csak és kizárólag az árcédula. Amúgy tetszett már régóta, még mielőtt a galaxy ace duos megjelent volna ez már fent volt, sokkal jobb paraméterekkel, de gondoltam, hogy többe fog kerülni, csak azt nem hogy ennyivel.
Pláne ezt a fórumot olvasgatva és látva, hogy ki miket rendel kintről... -
Jazz
veterán
válasz
berigazek #5615 üzenetére
Látja a 32Gb-os karit. Az NTFS formátomot nem ismeri fel az android. FAT32-ben tökéletesen működik. De FAT32-ő meg a 4.3Gb-nál nagyobb file-okat nem kezeli ugye. Ha meg ST-re formázom, akkor meg az XP nem fogja látni...22-es csapdája.
Egyébként egyik avi-nak sincs hangja a telefonon. Külön kell AC3 decodert telepíteni a telefonra?
Vagy tudok ajálnani valami pro lejátszót, amibe már bele van kódolva az összes codec, és z mkv-val is megbírkózik? Linux mplayer-szerű esetleg? Ja és hogy a hardveres gyorsítást is kihasználja, különben szaggatni fog az 1080p. Tán még a 720 is. -
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
berigazek #5485 üzenetére
Manapság miben lehet biztos az ember? Pár napja levelezek az egyik supportossal (Jessica), most éppen amiatt várok a rendeléssel, mert a fekete ZP300+ elfogyott... :S (ilyen az én formám) A supportos többször is állította, hogy ha így kértem, akkor Olaszországból fogja küldeni. Ha nem így lesz, akkor a szállítás felárát ($26) szépen visszavonom a Paypallal (mivel ezt külön küldtem nekik). Remélem egy kis ajándékot is ki tudok belőlük csikarni a késés miatt. Már jó lenne, ha itt lenne a cucc, de a türelem (remélem) jó telefont terem. Egyébként szerintem a Zopo még talán a "minőségibb" gyártók közé tartozik, hátha nem akarnak mindenáron hasbaakasztani mindenféle dezinformációval.
Más: egyébként van itt már valakinek ZP300+ ?
-
malisonX
aktív tag
válasz
berigazek #5319 üzenetére
Köszi! Közben picit jobban utánanéztem a 2 készüléknek, mert nézegettem a Zopot is, csak annak az ára már nem annyira szimpatikus.
Állítólag a kamerája más, meg 2X annyi memória van benne. De ugyanabban a gyárban készültek, sőt a régebbi 512Mb-os Zopo ROM-ja még kompatibilis is a Heroval. Moddolt ROM-ok is akadnak hozzájuk... állítólag magyar nyelv is van bennük a leírásokkal ellentétben: [link] Szerintem be fogok rendelni egyet, de azért még megvárlak veleMég az érdekelne, hogy kijelzőfóliát, tokot honnan lehetne hozzá szerezni. Meg ha mondjuk eltörik, elkopik a hátlapja, akkor lehet-e hozzá valahonnan rendelni újat? Vajon az akkumulátora kompatibilis lehet más rendes telefonéval? Ezek miatt még nem vagyok teljesen biztos a dolgomban
-
hevizms
addikt
válasz
berigazek #5287 üzenetére
Tudtam hogy valaki mindjárt azzal jön hogy több nap is lehet.Igen volt már rá példa.Azért irtam azt hogy lehetnek kivételek,de azért a legtöbb mmegszokott jönni 15 nap alatt.
Nekem a legutóbbi igy jött:
2012.08.22 14:36 362028(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted2012.08.25 10:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 19:55 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.26 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.03 02:23 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.09.03 02:25 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.03 12:53 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.09.05 14:03 Siófok 1 posta Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
-
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4931 üzenetére
Köszi néztem.Picit sok nekem és sajna a gps fontos nekem ..Sos kellene nekem telo közepes méret szép kijelző stb.Nem akarok netezni ilyesmi max 1-2 játékot rárakok..Csak ha bedöglik tudjam flashelni mint az elterjedt telokat samsung stb.... Ha valami alkatresz elromlik az ok az más ,de nem akarom kikapcsolgasson ilyesmi....Annyi kinai telo van nem tudom mit érdemes megvenni kb 150-200S-os áron..Annyiért itthon gagyit kapok.....
-
RBJ
addikt
válasz
berigazek #4916 üzenetére
lehet takarásban voltál. hamar meguntad.
Lenovo A660 IP67 nekem bejönne mert egyáltalán nem tudok a munkaköröm miatt vigyázni a telóra. por megtalálja a módját a bejutásnak. mindig strapa telóm volt de egyik se bírt 1 évnél többet.
na most nézem már cikk is van róla és színe is tetszik. zöldes. kedvenc.
[link] -
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4916 üzenetére
Sziasztok .Egy g3as telot szerettem volna venni ,de olvasom itt sehol se kapni Innen akartam venni .
http://www.mixeshop.com/jyg3-mtk6577-45-inch-ips-retina-screen-android-40-3g-gps-wifi-smart-phone_Honnan tudok rendelni ahol látni az aktuális készletet illetve mit ajánlotok helyette :
2 kártya nem lényeg,gps legyen benne és ha gorilla kijelzős lenne örülnékA másik gyorsan rendesen müködjön a telo....
Cect i9 em volt le vagyok maradva a kinai telefonok terén ,de az egy kidobható telefon szervizelni se lehet....
Elöre is köszönöm a segitséget ..... -
nagyan
csendes tag
válasz
berigazek #4841 üzenetére
Nekem a ZP 300 felbontása nagyon bejött, ha újra kellene választanom megint azt választanám a nagyobb képátló helyett.
Ugyan a kamerája csak 5MP az lehetne jobb, a sebességével nem volt gondom illetve nálam a gsm rész sem gyengélkedett ahogy más említette (Voda/Telenor) és eddig a 3G is jól megy. -
DJGABI
addikt
válasz
berigazek #4683 üzenetére
Te, ez 960*540! Meg még magyarul is tud... Ha 1 giga ram van benn az lenne csak a durva. Azt hiszem nagyon jól jártál ezzel a készülékkel.
Link esetleg, pontosan honnan vetted?Visszaolvastam -
Rick4
félisten
válasz
berigazek #4673 üzenetére
Ugye nem 16 órán keresztül töltöd?
Ha lítium akksi van benne (szerintem 4-5 éve mindben ez van) akkor az akksiban lévő töltőelektronika szabályozza a töltést, akármit csinálsz, kikapcsolod, bekapcsolod, nem számít neki, és az akksi gyárilag töltötten jön ki, nem kell formázni mint a régi ni-mh akksikat....
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #4287 üzenetére
Ezt a ttmalls írta valamelyik vásárló üzenetére:
"2)If you choose free shipping ,we use Hong Kong Post.Tracking No.will be known at the day after delivery. 3)Yes,my friend.we have shipping insurance.it is free for our clients."Szóval kell hogy legyen. Ezek szerint 10 nap alatt nem sikerült elküldeniük!
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #4287 üzenetére
Egy ilyen viszonylag nagy neves oldalon mi lehet ami "bűzlik", szerinted?? Elképzelhetetlen hogy egy valakit leakarnának húzni....és nem is tudnák. Track szám nélkül nem tudják bizonyítani hogy elküldték, akkor pedig a PayPal visszautalja a teljes összeget....
Remélem igazad van, és már rég úton van, csak nem írtak track számot.Ez a contact-juk, de nem tudok kapcsolatba lépni a live opciókkal. Skype-juk offline, a yahoo-s meg nem értem hogy működik...
-
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #4085 üzenetére
Igen, FreeShipping 12-30nap, de legalább tracking számot adhattak volna...az Free Shipping-hez is jár...nagyon remélem.
(#4086) Stanley-B.: Az nem lehet, mert rákérdeztem hogy raktáron van-e, és több helyen is megerősítették hogy igen... oldal alja, kérdések-válaszok....
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #4035 üzenetére
Akikkel vitatkoztál, azokkal vásárlásról vitatkoztál, amikor magyar forint folyószámláról EUR vagy USD árfolyamra váltod a pénzt és fizetsz, és ők pont arról beszéltek neked, hogy a számlakonverziós devizaárfolyam az értéknapon kihirdetett számlakonverziós devizaárfolyam eladási ára lesz, hiszen a bank a tranzakció alkalmával neked eladja a devizát.
Ehhez képest egy teljesen másik történet, hogy egy németországi bank ügyfele az EUR számlájáról UTAL neked pénzt, amit a magyar bankod forintban ír jóvá. A két történet azon kívül hogy a BANK szót mindkettőben leírtuk, teljesen más vonalon, más számokkal működik, semmi közük egymáshoz.
Egyébként a Te esetedben a 250 EUR konvertálódott 71562Ft-ra, vagyis a tegnapi OTP-nél érvényes 286.03-as "Csekk eladási" árfolyam szerint kaptad meg, miközben a középárfolyam 281.33 volt. Ezzel szorozva 70333Ft lett volna, ebből az 562Ft-ot levonni se meg hozzáadni se lenne értelme, mert nem jönnek ki a számok.
Ja, és ezért én természetesen sört se kérek, idd csak meg helyettem. Igyál mondjuk egy asahi-t.
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
berigazek #4033 üzenetére
Igen, volt szó a zp900-ról, én sopánkodtam, hogy a "márkás" zopo 300 dollár körül van (1gb ram, 8mp kamera), míg a nem márkásított (oem, i9300 néven található pl.a pandawillnél, 512mb ram, 5mp kamera) 200 dollár csak, pedig több mint biztos, hogy ugyanarról a gyártósorról jött le... És ráadásul a nem márkáshoz még 2 akksit is adnak!
Szerk: valahol a 3600-3800 hozzászólások között van, linkekkel.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
berigazek #3967 üzenetére
Igen, MTK6575 nem 2 magos SoC, nagyon sok mindent el szoktak írni a kínai webshopok, mondjuk szerintem ennél nagyobb baj, hogy a legtöbb európai (amerikai) szemmel nézve egy kesze-kusza katyvasz és tényleg meglepő, hogy ennek ellenére hatalmas forgalmat tud csinálni 1-1 gányolt webshop.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
berigazek #3833 üzenetére
Még egy tipp: Newman N1 179 $
·Google Android 4.0
·CPU:MTK6577 1.2GMHz ,GPUower SGX531
·4GB ROM+1GB RAM
·GSM/GPRS/EDGE/WCDMA HSPA
2G GSM:850/900/1800/1900 MHz
3G:2100 MHz
·Dual sim cards dual standby
·WIFI:802.11b/g wireless internet
·Built in GPS
·4.3 inch IPS Capacitive screen,QHD:960*540
·8.0 Mega Pixel wifh Auto focus -
oris
aktív tag
válasz
berigazek #3738 üzenetére
Lépj be a PayPal fiókodba, My Account / Top Up /Step 1 alatt láthatod azt a banszámlaszámot, amin keresztül feltöltheted a saját PayPAl-odat. Egyébként kérhetem, hogy a PayPal témákat offtopic beszéljük / beszéljétek meg?
na, mire bepötyögtem, addigra más is segített már...
-
Stanley-B.
őstag
válasz
berigazek #3738 üzenetére
Lehet, hogy nincs UniCredites számlád már 4 éve, viszont egyedi UniCredites bankszámlaszám van hozzárendelve az accountodhoz a PayPal által.
Namost, ha pénzt szeretnél tenni a PayPal accountodra, nem kell hozzáadnod semmilyen kártyát a fiókodhoz, alternatív megoldásként erre a fentebb leírt egyedi számlaszámra is átutalhatod az összeget, ami meg fog jelenni a PayPal egyenlegeden.
A top up menüpont alatt találod, itt:
(#3731) "És MIÉRT CSAK Unicredites jó????"
Félreértelmezted, mindegy milyen banknál vezeted a számlád, a top up módszerrel értelemszerűen tudsz összeget átvezetni a PayPal számládra. Viszont csakis erre az UniCredites számlaszámra utalhatsz, ha fel akarod tölteni az egyenleged ilyen módon.Na ez így tiszta összességében biztos vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest