- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NivoSzaki
tag
válasz
DarknessHope #3645 üzenetére
Van 3 kártyás telefon is
-
NivoSzaki
tag
Azt ugye tudjátok hogy kicsit túlhájpolt dolog ez a Gorilla Glass ... az ilyen edzett üvegek szemből valóban nagyon jól bírják a strapát de oldalról a kisebb erő hatására is betörnek hasonlóan a golyóálló üveghez.
-
NivoSzaki
tag
ezt a HTC klónt én is nézegetem ha valóban 4.7 inches a kijelzöje akkor nekem tetszik
ezt a videot találtam róla igaz itt eredetinek adták el a másolatot
Amugy egész jó a kijelzö minösége amikor bekapcsolja a srác a telefont
http://www.youtube.com/watch?v=A2g3uEdsQww&feature=youtube_gdata_player
-
NivoSzaki
tag
válasz
Martinmentor #3182 üzenetére
Elképzelhető hogy ez az lenne? Tényleg lehet már kapni? elég hihetetlennek tűnik hogy csak ennyibe kerülne
http://www.wholesaleonepiece.com/meepad-i5270-smart-phone-53-inch-qhd-mtk6577-dual-core-android-40-os-wifi-3g-gps_p4608.html -
NivoSzaki
tag
Köszönöm szépen a választ csak mert kinéztem magamnak egy telefont konkrétan ezt:
http://www.fastcardtech.com/goods-7494-IHTC-ONE-X-MTK6577-Dual-Core---47-Inch-Screen-12-GHz-CPU-8GB-Android-40-Phone.html
de az e egyik oldalon csak 4.5 inches kijelzőt írnak itt meg 4.7-et szóval gyanús nekem ... -
NivoSzaki
tag
Jelenleg nekem is 4.3-as telefonom van de nagyobbat szeretnék egy 4.5 vagy inkább 4.7-es minimum :p
Anno hogy féltem hogy nagy lesz a kijelzője bla bla bla teljesen belém beszélték a hülyeséget itt a mobilarénán... aztán egy nap alatt rájöttem hogy nagyon jó az ilyen nagy kijelzőEgy kérdésem lenne akinek van tapasztalata: valóban létezik 4.7-es kijelzős kínai telefon vagy inkább a 4.5-öst akarják eladni nagyobbnak és hazudnak .... azért mert sok telefonnál az egyik oldalon 4.5 látok kijelző méretnek máshol meg 4.7-et...
-
NivoSzaki
tag
válasz
berigazek #3141 üzenetére
Ha mindenki rendelgeti a másiktól nem tudtok olyat akár ismerős kínait vagy webáruházat ahonnan nyugodt szívvel rendelhetek?
Rawulf ha a SAM ismerősöd elérhetőségét magyarul melyik oldalon lehet tőle rendelni megadnád azt megköszönném... és neki is jó lenne ha csináljuk a forgalmat neki
-
NivoSzaki
tag
válasz
Martinmentor #2815 üzenetére
szia elvileg lesz belöle 1GB változat is csak még kinlódnak vele a kínaiak mert gond volt a 1GB RAM kezeléssel valami olyasmit hámoztam ki a gyártó oldalán hog csinálniuk kellett külön drivert hozzá, mert alapból az android nem támogatta. elvileg már kész de tesztelik gondolim nem akarnak megint besülni vele.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2802 üzenetére
Komolyan fejezd már be ezt a Retina kijelzőt, ez még mindig egy kínai olcsó telefonos fórum vedd már észre hol vagy
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2789 üzenetére
Jehova Tanújával nem fogok vitatkozni.
Amúgy te teljesen normális vagy? Idejössz egy kínai mobiltelefonos fórumra és a retinakijelzőről beszélsz? De most komolyan ne csináld te.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2787 üzenetére
40-50 cm ha nézed a két monitort nem fogd látni a különbséget ha te meg közelebbről nézed akkor sürgősen menj el szemorvoshoz.
-
NivoSzaki
tag
Ez a Retina kijelző fogalma is honnan máshonnan, mint a hülyeség és ostobaság szülőhazájából amerikából származik.
-
NivoSzaki
tag
válasz
berigazek #2781 üzenetére
Persze hogy nem látják, nem is láthatják.
Olyan, hogy retina kijelző nem létezik ez pont olyan hülyeség fogalom, mint a terrorizmus valamelyik hülye kitalálta és azóta elhiszik.Nem lesz jobb vagy rosszabb egy kijelző attól, mert azt mondják rá retina kijelző ez ilyen egy ragacsos cukros csokimáz, ami az embereknek kell, hogy elhiggyék attól jobb lesz valami ha azt mondjuk rá. Sajnos az emberek ilyen birkák kell nekik, hogy higgyenek valami hülyeségben.
Ne legyetek már ennyire naivak könyörgöm saját magatokat csapjátok be.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2772 üzenetére
Egy átlagos laptop kijelzője 15.4 inches felbontása 1280*800 vagyis a felbontása 98.02 ppi
De vegyünk egy újfajta LED LCD HD kijelzős laptopot amiket most újonnan árulnak ennek a felbontása 15.4 inchen 1366*768 pixel vagyis a felbontása 101.76 ppi
ennek az telefonnak
5.3 inches kijelzőnek a felbontása 800*480 vagyis a felbontása
179.41 ppiEzek alapján mindenki eldöntheti mi az ami sok vagy kevés
-
NivoSzaki
tag
válasz
Martinmentor #2754 üzenetére
Egyik fórumtársunk most vett ilyen telefont ezt le is írta a 2743hozzászólásban.
Én is a kijelzőre vagyok kíváncsi éppen ezért kértem képet róla.
Viszont azt ne felejtsük el hogy nem jobba a felbontása egy LCD monitornak sem mint ennek és mivel nagyobb a kijelzője ezért nem is kell olyan közel tartanod a pofádhoz hogy lásd mi van rajta, ezért aztán a pixelek sem látszanak annyira.Bár olvastam más fórumokon olyan emberekről akik a 4 colos 1280*720 kijelzőn is látják a pixelek. Mondjuk szerintem ott már agyilag valami nagyon nincs rendben aki 5 centiről nézegeti a kijelzőjét bezárkózva a WC-be, de ez csak a személyes véleményem.
-
NivoSzaki
tag
Nah itt a Meepad I5270 gyártó hivatalos közleménye (google fordítóval amit sikerült kihámozni belőle) itt is gond volt az 1GB RAM-al amit sikerült orvosolniuk egyenlőre ugy néz ki tesztelik.
Nem a chip a hibás, itt legalábbis azt írják, hanem az Android nem tudta kezelni az 1 GB RAM-ot és összeomlott, ezt szoftveresen kellett javítani. Ez egy hivatalos oldal. Gondolom kellett hozzá írni egy másik drivert vagy mi van a Linuxnál ami normálisan működik ezzel a chippel :p
Amúgy egész jol néz ki élőben ez a telefon
-
NivoSzaki
tag
-
NivoSzaki
tag
válasz
XM-L T6 #2576 üzenetére
Hát gondolom azért fontos nekik a saját chip, mert az az egyik legdrágább alkatrész a kijelző és az akksi mellett, a kínai állam nyomja őket pénzzel, hogy minél hamarabb lehessen versenyképes saját gyártású 4 magos chip.
Ezen a részen már nem is amerika a technológiai ellenfél Kínának, mert már lehagyták őket sok területen, hanem japán és délkorea.Azon csodálkozom, hogy még nincs saját kijelző gyáruk,,, de gondolom már ügyködnek rajta
Csak érdekességképpen nézzétek meg ezt a videot egy kínai mobil áruház?? vagy miről
http://www.youtube.com/watch?v=qtHYXHpOt7U -
NivoSzaki
tag
Akit érdekel a Zopo ZP900 itt még talál róla képeket
http://china-review.com.ua/news/275-53-dyuymovyy-smartfon-zopo-zp900-leader-foto.html
-
NivoSzaki
tag
Ezt láttátok már? nagyon tetszik és jo nagy
Main specs of ZOPO ZP900
- 5.3 inch QHD screen, 960*540 pixel display
- Android 4.0 OS, will update to Android 4.1 Jelly Bean soon
- 1GB RAM + 4GB ROM
- 1GHz dual core Cortext A9 processor MTK MT6577
- Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz
- 8MP back camera + 2MP front camera
- Support dual SIM cards at same timehttp://android-sale.com/zopo-zp900-leader-android-phone.html
-
NivoSzaki
tag
Ahh megvan mégsem tévedtem ez az oldal zavart be ahol ugyanez a telefon MTK6577 chippel van felszerelve és ott sem írnak hibáról... már azt hittem hülye vagyok
-
-
NivoSzaki
tag
Ezen az oldalon egy srác tesztelget kínai telefonokat, köztük az új THL W3 ami HTC klón
Ami a lényeg az egészben, hogy elég kimerítő teszteket szokott írni róluk ... ( Google fordító egész jól működik oroszul szemben a magyarral
)
Szóval a telefon elég jó adottságokkal bír:
Támogatja a két SIM-kártyát (2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G: 850/2100MHz WCDMA)
Operációs rendszer: Android 4.0 (angol, kínai)
Képernyő: 4.5 inch, TFT, 1280x720 pixel felbontású, IPS multi-5 pont
Processzor: MediaTek MTK6575 gyakorisága 1 GHz
Grafikus processzor: PowerVR SGX531
Memória: 1 GB DDR3
Beépített memória: 4 GB, támogatja a MicroSD memória kártya 32GBAmi a lényeg itt az a 1GB RAM, de a srác nem ír a több napos teszt alatt ilyen fagyásról, vagy ezek szerint nem mindegyik modellnél jelentkezik ( pl nem mindegyik tipusú RAM-nál? )
Azért gondolom, hogy igazat ír mert van olyan teszt az oldalon ahol lehúzza a másik teleont vagyis nem ajánlja megvételre ( ezt pl igenis ajánlja ) tehát megmondaná vagyis leírná ha bak lenne a RAM-al.
Itt olvasható a telefonról a teszt:
-
NivoSzaki
tag
Sziasztok ezt láttok már? egyre jobb készülékek jönnek
VIVO 4.3 is an Android mobile phone with dual-sim card dual-standby, according to the plan, this phone will released in September with $ 250 USD price tag.
Although the price is quite cheap, this phone has a pretty good quality. On the screen, this phone comes with 4.3-inch Super AMOLED Display. AMOLED screens are also commonly used by high end Androidphone on the market today. And, VIVO 4.3 is known as the first dual SIM card mobile phone that uses the AMOLED screen.
This mobile phone will be launched with Android 4.0 Ice Cream Sandwich operating system. On the inside, the phone is using MediaTek MT6577 dual processor with 1GHz speed. Processor performance is backed by 1GB of RAM. On the back, the phone is equipped with an 8MP camera.
-
NivoSzaki
tag
-
NivoSzaki
tag
válasz
lajossss #2421 üzenetére
Szia
Ha lehet csinálj már egy-két közelebbi képet a kijelzőjéről, mert az érdekelne a legjobban milyen a felbontása.
Illetve hogy innen rendelted amit belinkeltél oldalt?
Volt-e probléma a vásárlással? mennyi idő alatt ért ide? és milyen postával kérted?Köszi az infókat előre is
-
NivoSzaki
tag
válasz
XM-L T6 #2394 üzenetére
Kamera: Az a problem, hogy nem 8Megapixel hanem csak 5. Fentebbi leírásban 8-at hirdetnek.
Kamera: A fekete modellen középen van a kamera a fehéren meg oldalt. Akkor ha feketét szeretnék akkor középen van. Meg rajta van a Meepad felirat. Rohadtul elcsúnyították. Miért nem elég csak az android felirat alul!?Ha megnézed a gyártó honlapját ebből van 3 tipus szóval azért sem egyeznek a képek, össze vissza másolták be a különböző modellek képeit ez nem a gyártó hibája
-
NivoSzaki
tag
válasz
robit1973 #2312 üzenetére
Igen sajna tényleg drága és még nem is lehet kapni csak fel lehet iratkozni rá gondolom azért is ilyen drága. Remélem hamarosan beindulnak ezeknek a gyártása és lemegy kb 190 $ az ára akkor már benevezek egyre. Ez végre 2 magos 1GB RAM-os és nagyobb a felbontása is plusz IPS a kijelzője
-
NivoSzaki
tag
Azt hiszem szerelmes vagyok
-
NivoSzaki
tag
hmm
-
NivoSzaki
tag
Ki az akinek sikerült a vásárlás és meg is kapta a telefont? vagy ez most egyedi eset?
-
NivoSzaki
tag
Éppen az a jó hogy ekkora a kijelzője mint a Galaxy S3-nak
és lesz nagyobb felbontású változat is :p nyami
Persze megértem akinek nagy csak sokan elfelejtik, hogy ezek már régen nem telefonok hanem tartalom fogyasztó eszközök én utálom ha úgy kell néznem a képernyőt hogy majd kiesik a szemem
-
NivoSzaki
tag
Ez nem is tünik rossznak
egymás után jönnek a jobb telefonok
HiLive HI2012 smartphone specs:
CPU Model : MT6577 (Dual-Core)
CPU frequency: 1.2G MHz
RAM: 1GB
ROM: 4GB
Resolution: 960X540 pixels
Main Screen Size: 4.7 inches
Network mode: Dual-card dual-mode (WCDMA + GSM)
Camera: 8 megapixels (rear) and 3 megapixel (front)
Operating System: Android OS 4.0
Battery capacity: 1800mAhMondjuk ez a front kamera 3 megapixel szerintem kétséges
-
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #2181 üzenetére
nagyon szépen köszönöm az infot ha esetleg tudsz megbízható infit majd arrol mikor jelenik ez meg kérlek majd jelezd már en biztos vevőleszek ra
-
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #2163 üzenetére
Én azt szeretném kérdezni, hogy 4.7 - 5 inch képernyőméretben nem tud valami ujdonságról a kínai barátod?
Úgy értem ilyen MTK6577 chippel 1 Gb RAM-al csak nagyobb felbontású képernyővel?
Nagyon várós lenne és tuti siker egy ilyen telefon
-
NivoSzaki
tag
válasz
fi:zi'k #1962 üzenetére
Igazad van nem az ... csak élőben minden más egy kicsivel amúgy így sem néz ki rosszul és nagyon jó árban van jó a kijelzője 1GB RAM és az új proci is van benne.
Amúgy olyan érzésem van a fém burkolatát illetően mintha le lehetne szedni róla alul és meg lehetne fordítani mint régebben a számológépeknél
de ez csak ilyen megérzés
-
NivoSzaki
tag
válasz
biglion-lord #1875 üzenetére
Szerintem nem tudsz hozzá letölteni magyarosítást max ha te magadnak lefordítod.
-
NivoSzaki
tag
válasz
cipofuzo87 #1870 üzenetére
Igen ezt láttam de igazság szerint egy min 4.7 -es kijelzős telefont szeretnék de inkább 5 inchest
amin végre normálisan lehet gépelni meg netezni nem úgy hogy kiesik a szemem
-
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #1867 üzenetére
Komolyan? mikor? már alig várok egy HD kijelzös 5.3-as Note replikát
-
NivoSzaki
tag
uff ezt láttátok már? nagyon jó árban van!
MTK6577 Amoi N820
Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
Sim Card Dual Sim Card Dual StandbySystem
OS Android 4.0.3
CPU MTK6577, 1.2GHz
ROM 4GB
RAM 1GBScreen
Display Size 4.5 Inch
Type IPS capacitive touch screen
Resolution 960*540Q pixels
Screen Color 260K ColorsFM Radio Yes, earphone needed
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 16GB extendedGeneral
Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 0.3MP, back camera 8.0MP
with flashlight and auto focus, up to 3264 x 2448 pixels resolution;
Support 720P video record(1280 x 720 pixels resolution)
Language English, Afrikaans, Amharic, Arabic, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu,
Bengali, Catala, Czech, Dansk, Deutsch, Espanol, French, Hindi, Hrvatski,
Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Korean, Japanese, Nederlands, Norsk,
Polish, Portuguese, Persian, Romanian, Rumantsch, Slovencina, Suomi,
Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Thai, Simplified/ Traditional ChineseSize 158 x 150 x 57mm
Weight 520g
Port 1 x Micro HDMI Port
1 x Micro USB Port
1 x TF Card Slot
Accessories 1 x Battery(2000MAH)
1 x HDMI Cable
1 x 3.5mm Earphone
1 x Data Cable
1 x Charger
1 x Protective Case
1 x English-Chinese User Manual -
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #1836 üzenetére
Meg ma már az almás cuccok annyira nem is menők mint régebben .
-
NivoSzaki
tag
Azt tudja valaki mi a minimális hardver igénye a Jelly Bean-nek?
-
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #1824 üzenetére
Ez a Star N8000 nagyon tetszik csak nem tudom megvegyem-e ezt vagy inkább a másikat amiben már mtk6577 chip van.
Te csinálod a fordítást?
Nehéz amúgy vagy sima notepad++-al megoldható?
Valaki tud valami leírást hozzá esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged