- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostdog77
tag
válasz
devast #11259 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést, igen észrevettem de egy idő múlva kikapcsol és akkor már nem kapcsolódik az érzékelőre, tehát egy idő után csak fizikai gombra kapcsol be (nincs tökéletes megoldás) most nézem van egy menüpont hogy soha nem kapcsol ki, az oda tesz az akksiidőnek biztos
-
bigBB
csendes tag
válasz
devast #11063 üzenetére
Az Allview brassói román cég, csak forgalmaz Belgiumban, Hollandiában és Németországban is. A dizájnnal foglalkoznak, Kínában gyártatják a cuccokat, de nem a létező kínai kütyüket matricázzák át. Ez pl. a galaxy nexus kijelzőkét és az iphone 4 kameráját kapta meg. Keress csak egy ugyanilyen kínai kütyüt más brad-el - nem fog menni.
350 euróért csak papíron (play store-ban, de már elfogyott) veszel te nexus4-et, az üzleti ára 600 euro lesz, majd februárban. -
mikrofon
veterán
válasz
devast #10996 üzenetére
Ez alapján lehet, hogy járható út:
1.: Nokia saját szoftverével fel kellene szinkronizálni Outlookba
2.a: Outlook-ból a beállított gmail fiókodba
2.b: Outlookk-ból többféle névjegyzék importálás is lehet különböző fájl típusokba, egyet a gmail.com/címtár, biztos benyel.
3.: Gmail/Címtár szinkronizálása a telóra.
4.: Remélhetőleg boldogság!Nekem is Nokiám volt az alcatel OT-918D elött és én is megtudtam csinálni. Pontos menetre már nem emlékszem, de ha nekem ment, akkor neked is fog!
szerk: mielőtt a szinkronizálást megkezded tisztítsd ki a Gmail/Címtár-at, és a GMAIL/beállításoknál állítsd be, hogy ne mentsen minden e-mail címet automatikusan akiknek írsz. Ezzel elkerülöd a rengeteg szemetet! Itt egy részletesebb leírás.
-
Rawulf
őstag
válasz
devast #10864 üzenetére
A Star telefonról írtam már itt ezzel kapcsolatban. Attól, hogy rá van írva, hogy STAR és két tök ugyanolyan telefonra, még nem biztos, hogy ugyanabban a gyárban készült.
Erre egy tablet példa az EKEN Q88. Van olyan tablet, ami szintén EKEN Q88 és mégsem a MID gyárban készült. -
Prien
addikt
válasz
devast #10392 üzenetére
Így van, ráadásul ebben a 200 dollár körüli árkategóriában jellemzően ugyanaz a hardver dolgozik (MTK6577+PowerVR SGX531) ,de készülékenként eltérő felbontásokon. Így elképzelhető,hogy egy 800x480 pixeles 4 collos picivel jobban hasítson, mint a 960x540 vagy magasabb felbontású telefon. Hangsúlyoznám, hogy szerintem.
-
banderasz77
addikt
válasz
devast #10339 üzenetére
Én tegnap írtam a ttmalls-nak a teló miatt. Ulefone helyett THL V12.
De nem bánom, ez sokkal jobban tettszik.Szóval ma reggelre már írt is Emily, hogy sajnos ők hibáztak, már úgy gondolom, hogy szerencsémre....
Fel is ajánlott első körben 10 $ refundot. Teljesen normális volt. Most írtam vissza, meglátjuk mi lesz belőle.
A teló az marad az tuti, ezt már vissza nem adom....
(ja a cserét alapból felajánlotta).
-
peterssson
csendes tag
válasz
devast #10306 üzenetére
Végül nem ezért nem lett g3-as. A huawei-nek van egy xda-s oldala, Bruno aki fejleszti a romokat hozzá (mellesleg a tmallbox szó nélkül lenyúlta tőle és ezzel árulja) is ezt használja első készüléknek. Van ugyan valamilyen bug benne még, hogy ha piros ledet valamelyik alkalmazás beindítja, akkor utána csak reboot után tud megint deep sleep módba menni, de ez pár napja derült csak ki, rajta vannak. Nekem stabilabb minőségűnek jött le, jobb support-tal. (Egyenlőre)
Valamiért az etotalkon is mindenkinek, bármelyik telefonnál kérdezik is meg hogy melyik a legjobb minőségű, mindig azt válaszolják, hogy ez a Huawei. Ez már régóta feltűnt. A Huaweinek kisebb az akkuja (2750 vs 1920), de álítólag gyárilag nagyon jól sikerült optimalizálni és tényleg ennyiNem tudom a g3-asét mérte-e már valaki.
Na meg láttunk már olyat, hogy ki volt írva, hogy "in Stock" aztán pár hét maszatolás után refund lett.
-
Hulot
tag
-
orkester
őstag
válasz
devast #10151 üzenetére
Bárcsak én is lennék! Eredetileg már meguntam a várakozást, aztán közben hála a sok időhúzásnak, hazudozásnak, Hoonak, kb. ugyanakkor lesz egy kisebb tudású telefonom, amíg Nektek G3.
Bár ha Párom megkapná az érkező Thl w1+-t, akkor én rendelhetnék G3-at...hmmm...végül is, ha 1-2 fokkal lejjebb állítom a fűtést és idén is megelégszünk a műfenyővel talán kigazdálkodható. -
fecg21
aktív tag
válasz
devast #10131 üzenetére
Valószínűleg bukta lesz ebből előbb utóbb, tisztességes support meg garancia nélkül a neve nincs logóval ellátott telóikat egy idő után nem fogja megvenni az átlag vásárló. Én elhiszem hogy a minőségibb telóknak ára van-de ha azt veszem hogy gyakorlatilag a telefon legyártás után nulla költségük van egy ZTE vagy Huawei-hez viszonyítva-(ők supportot is adnak legalább, garanciát stb-ami pénzbe kerül), akkor hát hogy is mondjam...lassan meg gondolandó a vásárlás a neve nincs "telógyártó műhelyekből"....
-
feca81
aktív tag
válasz
devast #10121 üzenetére
rengeteget romlott. paypal 232-ben számolja most. 1-2 héttel ezelőtt még 220 alatt...
amúgy a nexus 4 nem 300$, mert az LG nem hajlandó annyiért adni...fecq21: én se akartam többet adni érte,de ha most nem csapok le rá, attól félek kivonják a forgalomból, mielőtt hozzájutnék.
-
fecg21
aktív tag
válasz
devast #10029 üzenetére
Én a telefonomon( mt6575-1gb ram, sgx531) az erőforrás igényesebb játékok közül csak a nfs shift és a dead space-t próbáltam ki. Talán az NFS-nél éreztem azt hogy mintha kevés lenne egy kicsit a hardver teljesítménye, de még éppen nem volt zavaró-csak feltűnt. Nem játékra lett kitalálva ez a médiatek cpu, főleg nem egy 2006-os gpu-val párosítva....
-
Sanyesz.
őstag
Hát igen. Én sem keresek vissza itt, mert macerás. Ha jól emlékszem ez az a link.
-
sasa311
veterán
Ezzel még nem is lenne baj - 32$ + 8 $ posta = 40$ = 9,000 HUF, korrekt profit vatera jutalékkal együtt is.
A baj, hogy ezeknek 99%-a nincs is raktáron (ergo a paraszt nem a saját f@szával veri a csalánt), hanem kifizeted neki ELŐRE és ő megrendeli neked a saját címedre kínából! Aztán sz0pjál te, érdeklődni sem tudsz merre jár, reklamálni pláne nem, garid sincs, ha a vám megállítja te szívod meg... Görénység.
De amíg ilyenek vannak egyszerűen nem éri meg behozni saját kontóra eladásra telefonokat, mert 3,000 ft profitért senki nem fektet be, a parasztnak hiába magyarázod, hogy ez egy 600 mhz-es ócska fos, nem fog többet fizetni az MT6577-es dual core-ért.
-
pmikloska
aktív tag
Érdekes. Először azt mondtam, hogy oké, aztán jött a kérdés: ami 100%-ról merül, az is eléri majd egyszer a 40%-ot. Onnantól majd lassabban merül? Akkor viszont 100%-ra töltve mégis jobban járunk, mert ugyan az elején gyorsabban merül, de 40%-nál már lassabban, szóval előrébb vagyunk, ha még hozzáadjuk a teljes kapacitásról merülés idejét is.
Igaz, ez most OFF, de végülis a telefonok akkujáról (is) van szó.
-
devast
addikt
-
Dot
őstag
Ez nem is baj, de én is ezt tapasztaltam!
Többször rendeltem kínából gadget-et, utoljára egy csavarhúzó készletet, általában sima "pukis zacsiba" érkeznek, de most magyar postás szalaggal volt betekerve igen jól! Fóliába egy nyomtatott papírral, hogy megsérült a csomagolás, ezért megerősítették. Szerencsére épségben ideért/igaz 30nap alatt/! Aztán lehet, hogy csak valaki kíváncsi volt mi van benne! -
feca81
aktív tag
na annyit nem adok érte.akkor inkább nem kell
van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi.
(mondom ezt úgy,hogy 41-ért rendeltem meg a G3-at
dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron)
ettől függetlenül várjuk majd az élménybeszámolót!
-
ÁrPi2
senior tag
..izé mi 267 dollár? 239, nem?
Egyébként valaki a "customer reviews"-ben kiváncsiskodik az árképzésről:
(Innen: Etotalk - jiayu-g3)"" October 17, 2012
Why is this phone here so expensive? In many other shops is price under 200$ with free shipping.
Reply:
This phone is very hot. There is only a little batch in the market. So the price is expensive. Thanks ""Abbban bizakodhatunk hátha talán majd ha nagyobb lesz a g3-batch, és enyhül a forróság,
akkor az etotalk majd 200 alá akciózza ezt a phone-t. (ami 899népipénz in factory) -
mikrofon
veterán
de itt nincs szívózás, nincs ígérgetés, nem válaszolás.... nincs 4% paypall fel ár, és 239.99 + 34 DHL + 5 etotalk mod ROM + 1 minőségi ráillő fólia.... viszont van root és mod ROM (nem kell napokat hackelni, minden megy egyből), ami még magyarul is beszél... Ha van raktáron, akkor rendelés után egy héten belül a kezedben van... van akinek ez fontos. ezért írtam, hogy ha én vennék itt vennék. $265-öt nem értem?! Egyébként a többi oldalon mennyi-re jön ki DHL-lel és minden egyéb járulékos költséggel?
-
hevizms
addikt
Nem kötekedésből,de a kinaiak sok mindent odairnak ami aztán kiderül hogy mégsem az.
Ahol pld én vettem az N9770 telomat,még a nevénél is ott volt hogy 1GB RAM nemcsak a leirásban,azt mégiscsak 512 lett a vége.
Sőt még a mai napig igy árulják:
[link]
Ettől még énmiattam lehet GG üveg a G3-on,sőt örülnék neki,mert akkor én is rendelni fogok ha ezt többen is tapasztalatból mondják majd(bár fogalmam sincs ezt hogy lehet ellenőrizni). -
ZaXXoN
tag
Ha ez így lenne, akkor a Corning feltüntetné a hivatalos készüléklistán...
Eleve hogyan működne ez, hogy a kínai klóngyártó odamenne a Corninghoz, hogy akkor kérnénk egy üveget egy telefonra, amin nem is biztos, hogy lesz márkajelzés, de lehet, hogy mondjuk Samsungot írunk rá, ha a vevő úgy kívánja?
-
feca81
aktív tag
ttmalls. ma reggel ez az üzenet fogadott:
Dear Ferenc ,
How are you?
The jiayu G3 phone will be in stock this week.And the color is white/silver, black and grey.The white is the smae as the sliver.Have a nice day.
Welcome new order to us.
szóval egyből meg is rendeltem... nem mellesleg az ezüst G3 reviewnál is mindenkinek írják, hogy jön.
-
ÁrPi2
senior tag
Már rendeltél valahol ha jól sejtem, de itt silver van a ttmalls-on és ezt írják:
Jiayu g3, October 22, 2012
- Hi, Could you send an email, when it will be in stock?I
Reply by ttmalls.com:
- hello, it will be in stock this week.Most itt fenn a hátlap fotóját nézve szerintem nem fém..
-
ÁrPi2
senior tag
Jiayu-G3:
Engem még foglalkoztat ez a fém kérdés (is). Van a gizmochina blog Gadgeter nevü szerzőjének egy szeptember 5-i marketing-gyanús , előzetes ismertetője, amit egy jiayu G3 -mal megajándékozott, Rózsamintás retikülös hölgyszemély beszámolója alapján írt-készített-gyártott és adott ITT közre a Gizmochina.com blog.Ez írja a fém infót:
"Since the body made from metal alloy, it’s make the phone feel so strong and light,
so this phone is targetting for male user, but ..." (ésatöbbi...hogy ez a rózsás-retikülös is tetszését nyílvánította neki..)
Viszont ezen a Techideki reviewer linken azt írja a kicsi szaki hogy:
"G3 has a thin body with metallic finish for highlights that gives it an elegant look and feel."
Ez már nekem csak metálszürkeséget jelent, valami nemfém de mégis elegáns műanyagot.
Eccerüen hitetlenkedem! (mint sokszor...)
Létezik a ttmalls-hoz valami elsővásárlásnál is befutó kuponkódotok??
-
hevizms
addikt
Nekem csak ez az egy rendelésem jött DHL-el,szóval én azt nem állitom hogy minden szállitás ilyen,sőt ahogy olvasom sokaknak meg simán átjön gond nélkül.
Engem megszivattak és én azóta tartok tőlük.
Mondjuk már nem tudom bemásolni,de ha az első nyomkövetés szerint átjött volna,akkor tényleg a kezemben lett volna 4 nap alatt.
A legdühitőbb az volt hogy a státusza a "vámkezelésre vár"-ból már átváltott "vámkezelve" állapotba,amikor is visszahivta egy ügyintéző,pedig ha nem teszi,akkor már másnap a kezemben lett volna -
Rawulf
őstag
No igen és van olyan cég is, aki szürke import-ol...
Van egy-két ember még itt a ph!-n is, akinek a mai napig nem tudtam elmagyarázni, hogy hiába nézi a jüan árakat a különböző kínai (külföldre nem szállító, angolul nem beszélő) webshop-okban.
Konkrét eset: Segítettem egy Tempotec kínai hangkártya beszerzésben. Más is megkérdezte tőlem, hogy mennyi lenne, aztán elkezdett engem spam-olni mindenféle noname kínai oldalakkal... hogy hülye vagyok, hisz csak "ennyi meg annyi" jüan-ért is meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged