- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #47980 üzenetére
Elvileg majdnem minden MTK-s teló éleszthető így!
Tessék egy írás róla: [link] csak itt ugye USB-vel és kizárólag egy "PL2303 chip" szerelt emulátoros okossággal(UART)(amúgy elvileg rs232-t emulál ha rákeresel,csak a chip szerepét nem tudom,hgy miért pont ez a chip????) csinálják a történetet(itt mondjuk csak a IMEI-t piszkálják,de ugye ha van ilyen port elvileg bármit,bármibe bele lehet írni/nyúlni).Ha gondolod nézz rá,mert az itt szereplő kábel kemény 1300ft,a programot meg ismerjük hozzá
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #47972 üzenetére
Pont ez a lényeg!És itt ugye 1gb RAM,tökéletes kamera,viszont csak IP67,de mint írtam az IP68-as szintet is tudja,ha az ember odafigyel egy két dologra.Nekem tökéletes munkateló,és tökéletes minden másra is.Ugyanis imádom a vizet,strandot,a munkám sok esetben poros,olajos,fémforgácsos történet,ha autóba ülünk a navi mindíg tökéletes,ajnározhatnám ezt éjfélig is.Én ha valakinek "strapafone" kell csak az EREDETI RUNBO X5-öt X5-plus-t vagy az X6-ot ajánlom!Nekem bizonyított,és az sem egy elhanyagolható szempont hogy TÉGLÁZHATATLAN,mint kiderült,mert még ha az USB driver,vagy a preloader elrepül a fülhalgató kimenetről rs232-vel éleszthető a történet,és nem kell hozzá nagy tudás,vagy spéci kütyü.Persze sok fórumon írták hogy beázott nekik...lehet!De ez sok mindentől függ!Kezdve az akksitartó helyes sorrendben ,és erővel történő meghúzása,felhelyezés előtt portalanítás,záró felületek tisztán tartása,stb,de persze mint készülékből ebből is lehet gyári hibás,ez egyértelmű.
Összegezve:én nagyon nem bántam meg hogy megvettük!
UI:az meg hogy 2 mag,és 1ghz???Engem nem zavar mert minden hasít rajta!Nekem bőven elég,sőt szerintem másnak is
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #47954 üzenetére
Választék az van amúgy,de ha a supportot,és a RAM méretét nézzük....hát a Runbo viszi a pálmát!Ugyanis én személyszerint,de szerintem itt a fórumon más se venne már droidos telót 512mb rammal,a támogatás pedig...legyen elég annyi hogy a Runbo X5-re a megjelenése óta 10 azaz TÍZ GYÁRI rom/romfrissítés jött ki,azaz havonta 1-2,és kb 5 moddolt rom az oroszok jóvoltából amik nagyon remekre sikerültek,és folyamatosan fejlesztik.Szerintem ez a kulcs egy csájnafonennál mert ha nincs rá semmi,csak tessék lássék,ez van ezt kell szeretni azzal nincs előrébb a kedves felhasználó!Na persze majd jönnek a jóindulatú hozzászólások,hogy "persze mert neked ez van" meg hogy a "400 dollárért már lehet is" de én mint user minden porcikájával maximálisan meg vagyok elégedve,a kamerájától a PMR adó-vevőn át,a GPS-ig,a sebességgel,mindennel,és az akkuidő sem smafu ugyanis 4-5-nap folyamatos PMR-ON 3G net,face,stb,vagyis nem a fiókban pihen,arról ne is szóljak,hogy az ip67 védettség ha jól csinálsz mindent nekem 2 méter mély vízben sem engedett be semmit,de az 1 méteres vízben is 2 nap alatt 7 órát töltött el(nyakban lógva) gond és beázás nélkül.Ha ezeket összegezzük lehet hogy sok a 400dodo de nem ezért a telóért (ha ki tudod használni).Egyébként eladó,mert az új X6-ra gyúrok,az még ütősebb,persze drágább is
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #47851 üzenetére
Utánanéztem guglin mi a bin..áris forrása ennek: Ez ...Michel Teló!!
- Te Misi! Van Neked okostelód?
- I am Teló, Michel Teló.És a THL W200 is Turbós és nem FHD
-
domerator
veterán
válasz
cappa72 #47665 üzenetére
Bocsánat.. félreértés vanik... én nem Blade 3-ban fedeztem fel, nekem az aláírásomban is ott levő Myaudio Q508 alias iNew i2000 fedőnevű kínaimagyar péklapátom van, abban találtam meg most (mivel olvasgatok a Blade 3 topikban is)
OFF:
A moderáció immár teljes elferdülését én is látom, sajnos semmi jó felé nem visz ez a folyamat.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
cappa72 #47616 üzenetére
Eltávolítottam a kínai appokat és kipróbáltam a linkelt APK fájlt.
Először a superusert tettem fel, rebootoltam aztán a SuperSU alkalmazást. Ez után nem rebootoltam és a SuperSU alkalmazást indítva ez a kép fogadott:Meg is ijesztett hogy mi a frász van, nem választottam semmit csak vissza gombbal kiléptem. Aztán gondoltam rebootolom ez után is és már úgy néz ki minden klappol: a SuperSU alkalmazást indítva nem jött fel újra ez az üzenet, és már a lucky patcher is észlelte hogy rootolva van a készülék kért is magának jogot. Továbbá:
Úgyhogy azt hiszem öröm és bódottág van, köszönöm a segítséget!
-
426os
őstag
-
426os
őstag
válasz
cappa72 #47489 üzenetére
Köszönöm a linket, ezt felrakva sikerült rendesen működésre bírni a Droid tools-t. Most épp készíti a backup-ot.
Viszont a flashtool nem tudott csatlakozni a telefonhoz, pedig azzal is le szeretném menteni az nvram-ot, biztos ami biztos. Ehhez nincs valami Pdanet-hez hasonló szuper telepítős driver? -
426os
őstag
válasz
cappa72 #47477 üzenetére
Ó köszönöm, ez így valahogy kimaradt a Needrom-os tutorial-ból (vagy csak nekem nem volt egyértelmű)
De ha már szóba került a dolog, az a mantés, amit a Droid Tools csinál az lement mindent? Értem ezalatt az imei-t stb. Kicsit egyszerűbbnek tűnik nekem, mint az SPFlashtool-os megoldás. De mindenképpen szeretnék minden lehetséges gyári dolgot lementeni róla, mielőtt bármit is buherálok rajta.Szerk: Mondjuk így bekapcsolva sem lát semmit belőle a Droid tools.
Az usb hibakeresés az elejétől kezdve be van kapcsolva. -
-
-
válasz
cappa72 #46710 üzenetére
Atya ég.
Szóval számolni is kell.
Értem.
Köszi.Elvileg nem kell számolni:
by Cappa72
Honnan jönnek ezek az értékek a dd-hez?
A dumchar_info fájlból, ez a rész:
recovery 0x0000000000600000 0x0000000002780000 2 /dev/block/mmcblk0Tehát a 600000 a hossza (hex), a 2780000 pedig a kezdő címe (hex)
600000 hex -> 6291456 dec | 6291456/bs (6291456/1024) = 6411 kerül a count után (hossz)
2780000 hex -> 41418752 dec | 41418752/bs (41418752/1024) = 40448 kerül a skip után (kezdő cím) -
-
-
ihi007
csendes tag
válasz
cappa72 #46660 üzenetére
Igazából szinte minden a neten fellelhetőt.
A root célja az lenne ,hogy jBART- al valamilyen szinten magyarosítsam.
Most az imént az ERoot-ot próbáltam és lehet, hogy sikerült (megjelent a superuser ikon) de mégsem tudom törölni a felesleges appokat a telefon memoriájából.
A következőt írja ki:
calendar.app cannot be deleted because the file system is read only.
Akkor most van root vagy nincs ?
Az olvasható fájlrendszert írhatóvá lehet tenni ? -
Thrawn
félisten
-
Relax23
csendes tag
-
andras888
aktív tag
válasz
cappa72 #45276 üzenetére
Van egy 6575 es telóm, szeretnék magyar nyelvet varázsolni rá, logouton van mindenhez leírás. De mindegyik folyamatnál elakadnék, kezdve a root tal, van egy amit mi.denki használ bin4ry de valami nem megy. Leszedtem bedugtam a telót de ennyi tovább nem tom hogyan valamint cwm et sem tudom hogy hogy kell felrakni és hogy honnan
Tudsz segíteni?
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #45276 üzenetére
Találtam egy ilyet. Hátha segít a lockscreen megoldásban.
-
gilimbgalamb
tag
válasz
cappa72 #45074 üzenetére
Közeben megoldódott a problémám, itt a probléma lezáró hozzászólás/megoldás.
Köszönöm a segítséget, nélkületek nem igen jött volna össze!!!
-
-
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #44898 üzenetére
Igen valójában ennyi gondom,mert most is megy a teló.CWM mentésem csak az van amit írtam,tehát nem gyári,de gyári rendszer,csak már írt IMEI-el.Esetleg ha elküldöm neked azt a fájlt amit gondolsz az segíthet?Tudnál vele valamit kezdeni?Anno a ZTE Blade-nél simán vissza tudtam írni hex editorral,esetleg itt ilyet nem lehet?
-
Zeki
nagyúr
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #44875 üzenetére
Gyakorlatilag megy a teló,az IMEI-t beírom,és nincs gond.CWM-et már találtam hozzá,de sajnos csak olyan mentésem van amibe már az írt IMEI szerepel.Vagyis működő gyári rendszer,de mégse...
Most ott tartok,de mára ennyi szerintem,hogy csak a preloadert fel tudtam rá tolni az SP-vel download modban,aztán már néha felmegy rá a komplett rom is ugyanígy,de minden egyes flashelésnél ugrik az IMEI.Amit ugye eddig nem csinált.Ha 25-ször toltam meg egy nap az SP-vel,úgy hogy mindenhol bent volt a pipa,és a download-ra nyomtam akkor sem ment el az IMEI. Most meg kivétel nélkül mindíg...
Oké mert visszaírom,és megy,de nem tudom milyen hatással van ez az állapot a teló többi részére
-
anonym1s
őstag
válasz
cappa72 #44873 üzenetére
Hali.
Nekem is fura ez a fastcardtech kisse, de ehhez a telefonhoz oda irta hogy oktoberben varhato, meg azt is hogy csak "teszt tipust" kaptak, arrol tudnak nyilatkozni, de ha 280 dollarert adnak egy ilyen telefont, akkor en arra benevezek, barmilyen is az uzlet
Most basztam ra a cellphonemic.com-al de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged