-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
pècsimunkás #105048 üzenetére
audio, loudspeaker mode , media, level 14 (level6) 255 set..
max vol pedig szvsz 145 nél ne nagyon feljebbbár coolpad nál (f1 ) én ezt cserélném le...data\nvram\APCFG\APRDCL\Audio_ver1_Vol_custom
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #104720 üzenetére
Elméletileg igen. Két napja ezzel szenved a nagybátyám.
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #104675 üzenetére
Sajnos nem.
További készülékekkel is próbálkoztunk (Cubot S222, Huawei Y200), a Pro látja a telefonokat, de a füleseket nem. Érdekesség, hogy a Cubot sem látja a headset-eket.
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #104668 üzenetére
Így már értem, köszi!
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #104662 üzenetére
A "reset" alatt a ki-, majd bekapcsolást érted? Komolyan kérdezem, mert nekem sosem volt ilyenem.
Ez a probléma sem nálam merült most fel, hanem a nagybátyámnál. Mindenesetre köszi a tippet!
-
matyi19
őstag
válasz
pècsimunkás #104184 üzenetére
Köszönet a kepekert!
Vannak kozte jok es kevesbe jok is, de ebben az arkategoriaban teljesen rendben vannak.
Ahogy nezegettem a Redmi 2 kepeit, nem feltetlenul mondanam rosszabbnak mint ezeket, a Redmi 1 kepei viszont egyertelmuen jobbak mint a tieid. -
matyi19
őstag
válasz
pècsimunkás #104174 üzenetére
Pár képet esetleg tudnál linkelni?
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #103109 üzenetére
Azért a kamerája zp700-nak nem éppen az ajánlott kategória, ha nem festmény gyűjtő vagy
amúgy ez a telo is már a múlt...
(és tényleg 1 évet életképes...) -
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #103052 üzenetére
A feleségem használ egy ZP700-at bő egy éve. Az első akku aránylag hamar tönkrement, de a Mobilamb-ról rendelt második jól működik. A nejem jól elvan vele, de nekem semmivel nem érződik magasabb kategóriának, mint pl. a Cubot. Csak árban erősebb.
-
aytukabozs
addikt
válasz
pècsimunkás #103065 üzenetére
mmgen, sajnos nálam is erős negatív tényező...
nem értem egy gyártó mért hasal el ilyen féldolláros tételen...
mert amúgy kb azt tudja amire szükségem van :/ -
KTU
addikt
válasz
pècsimunkás #103052 üzenetére
akkor milyen telefonokat kèszìthetnek a másod - harmad vonalbeliek
Miért a ZOPO az 1.-be van?
Amúgy meg,
Volt ZOPO-m több is, és működnek most is rendesen. -
beni26k
csendes tag
válasz
pècsimunkás #102668 üzenetére
Nem néztem végig az összes modelljüket, de amit láttam, az a "kösz, nem kérem" kategória. Talán a JiaYu az, aki próbálkozik, de ott meg a minőséggel lehetnek problémák. Nálam magasabban van léc. Ha az árat nézzük, a Redmi2-vel is készíthető értékelhető fotó, pedig az sem egy drága készülék és akkor már ne is beszéljünk a 190$-200$ kapható Meizu m1 note-ról. A legnagyobb talány a Lenovo, aki úgy váltogatja a silány/elfogadható kamera modulokat, mint más az alsógatyáját.
Talán majd pár év múlva, amikor az elfogadható lencse/elektronika olcsó lesz, akkor ezek a gyártók is fognak olyan készüléket készíteni, ami nekem megfelel.
aytukabozs: A nubia vonalon kívül szerintem minden zte tizenkettő egy tucat kamera szempontjából.
dokee78: Én 55 körül vettem a Meizu m1 note-ot, persze az nem most volt.
-
aytukabozs
addikt
válasz
pècsimunkás #102671 üzenetére
Én meg nem mondtam hogy te hivatkoztál volna ezekre, nemigaz...?
Példának mondtam, mert a linkelő szerint azok jó képek.
(Btw az általm ismert jiayuk pl. mind gyengébbek fotózásban a v5-nél, bár az utóbbi fél év termését és a korábbi csúcsmodelleket nem ismerem). -
aytukabozs
addikt
válasz
pècsimunkás #102668 üzenetére
És már el is érkeztünk oda hogy minden relatív.
Szerintem még a ZTE V5 sem csinál elég jó képeket, pedig sokkal jobbakat csinál mint a pár hozzászólással feljebb linkelt doogee, meg elephone telók "elég jó" képei -
válasz
pècsimunkás #100907 üzenetére
Kevered a Camera FV-5-tel.
Kolléga a Cinema FV-5-öt írta.
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #100903 üzenetére
Ha az a pü. használható MTK 6595 -ön is, akkor engem is érdekelne. Épp ma küldtem egy mail -t a Cinema FV-5 fejlesztőjének egy szép, hosszú log kíséretében. A 640x480 -on kívül, bármilyen más videóbeállítástól úgy kifagy az app, hogy kapargatni kell a jégvirágokat a kijelzőről..
-
Mercutio_
félisten
válasz
pècsimunkás #100903 üzenetére
Tényleg van valami egyezményes app a droidos telók fotós képességeinek összehasonlításához? (nyilván a kép témája eltérő lehet, de legalább az app által "hozzáadott" jellemzők hasonlóak lesznek)
-
lordmark
tag
válasz
pècsimunkás #97431 üzenetére
A Coolpad F1 egy időben nehezen volt beszerezhető.
A THL 5000 meg erősen meghaladja az árkorlátotItthon 100 felett...
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #97135 üzenetére
Videóknál általában a PC -s Mediainfo kimenetét szokták használni, linkelni. Ebből van portable is. A teló beállításainál viszont passzolok. Az enyémen sajnos, olyan "Iphonosan" homályosak a definíciók (tudod, mint amikor egy kijelzőnek nincs számokban definiált felbontása, mert az "retina"
). Van low, meg high, de csak a Mediainfo -ból derül ki, hogy mi is az valójában.
Pusi1981:
Ez ennél sokkal bonyolultabb, összetettebb. A linkelt cikk is írja, hogy az emelt fps -hez lejjebb kellett venni a felbontást. Az sem derül ki, hogy milyen kodekkel enkódolták, vagy esetleg raw -ból nyerték -e ki a videót (az engineer menüben nekem is van raw opció). Továbbá az sem mindegy, hogy milyen bitrátával rögzítettek. Az enyémben is komoly bitráta eltérések vannak a különböző beállítások között. A 6595 lehetőségeiről nem tudok nyilatkozni, mert az enyémben 6595M van. Ráadásul ezek nem általánosan alkalmazható lehetőségek. Nem mindegy, hogy mit enged a hardver, a gyártó és az OS. Itt egy cikk a Cinema FV-5 -ről. A leírás után a fejlesztő válaszol pár kérdésre. Érdekes dolgokat ír a kamera modul, a teló gyártó, és az OS összefüggéseiről. -
csubuka
addikt
válasz
pècsimunkás #95457 üzenetére
T6s-en lehidaltam én is, nem okozott fájdalmat 4,5 HD után sem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
pècsimunkás #93511 üzenetére
Es honnan kellett volna tudnom, h ez lesz??
nem vagyok jos!!
Egyik kutya, masik eb amugy...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
pècsimunkás #93511 üzenetére
Ebben is van igazság.
DE: szinte mindenki az eredeti beszerzési forráshoz, értsd Kínába küldi vissza a telefont javításra. Ennyiben hiszek a letteknek. Így viszont csak a kínai postázás terhét veszik le a vásárló válláról, a végeredmény ugyanaz lesz.A múltkor valaki éppen hungobungo elérhetőségére, pontosabban elérhetetlenségére is panaszkodott itt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pècsimunkás #86086 üzenetére
5800ft kinabol a Piston megbizhato helyről rendelve, lehet edigital is onnan veszi mert csak rendelésre van.
-
overland
aktív tag
válasz
pècsimunkás #84281 üzenetére
köszi, ez megy.
sok telefonon be lehet állítani a sim-nél, pl. a hongmin is -
Mr.Csizmás
titán
válasz
pècsimunkás #77804 üzenetére
úgytudom ő nem raktárkészletről dolgozik, hanem x várakozással. (jó ár lenne)
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #76914 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
pècsimunkás #72650 üzenetére
Köszi, bevallom én nem néztem utána.
-
blaca83
őstag
válasz
pècsimunkás #64049 üzenetére
Eddig a Jiayu G2F és a Motorola Moto G volt a két kiszemelt dual sim-es telefon amire vártam.
Utánaolvasok ennek a Zopo-nak is, de eddig még nem ajánlotta senki.
(#64054) Bloksma
Mire végre megjelenne majd arra is kitalálna valamit, hogy mégse a neten keringő specifikációval jön a mi piacunkra. -
Dominó85
addikt
válasz
pècsimunkás #63991 üzenetére
fém keret, ráadásul belül is az!
-
soundman1
senior tag
válasz
pècsimunkás #62612 üzenetére
Köszönöm a javaslatod.
Szemezek még egy kicsit a Zopo Zp700-al.
Illetve még látókörbe került ezek:
NAVON Mizu M500
CONCORDE SmartPhone 5000
ConCorde SmartPhone 5005 NFC Dual SIMUgyan mind nagyobbak, mint amit keresek, de ez van ... Most a ConCorde 5005 felé kacsingatok, de nincs róla több infó mint a forgalmazó honlapján olvasottak, vagy egy reális teszt.
-
cocus007
tag
válasz
pècsimunkás #62497 üzenetére
Deutschland nach Europa (4-7 Werktage) € 9,00
nem vmi olcsó
na mind1 még odébb van h rendeljek... -
pitrikzoli
csendes tag
válasz
pècsimunkás #61568 üzenetére
50 volt Sygic nélkül.
-
válasz
pècsimunkás #61568 üzenetére
Pár napja még akciós volt?
(Én is 209 dollárért rendeltem meg a Hongmit, két napra rá levitték 190 $-re az árát. Időközben felmondtam -nem ezért-, de így még annyira sem bántam.
)
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #60979 üzenetére
A szállítási költség pluszban van, valamint arra is figyelj hogy német raktárról rendelj
-
Riverboy
tag
válasz
pècsimunkás #58492 üzenetére
Neked és (#58485) Atomgeszi
kérdés: ezek a márkák megbízhatóak?
olyat szeretnék ami megbízható.
és amiket leírtam azok mellett jól működő gps-em lenne és a 3g az menjen mert az megy non stop...
és hallottam hogy némelyik telónál elszáll a 3g vagy a gps... -
válasz
pècsimunkás #58492 üzenetére
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyiért képesek adni...
Minden más boltban 300 dollár felett van az ár... -
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58069 üzenetére
Ez igaz
Mindig, mindenre
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
Nekem tetszik, főleg a 2/32GB változat. Minidealon ez 285.99
Hacsak nem elírás...
DHL szállítás 5-7 nap, és FREE!
Kár hogy most nem tudom megrendelni, de ha reggel is ott lesz még, tuti rendelek egyet
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
http után lemaradt a " : "
-
sfefe
addikt
válasz
pècsimunkás #56484 üzenetére
A legjobbat vennem.
-
sfefe
addikt
válasz
pècsimunkás #56480 üzenetére
Koszke, de samut tobbet nem veszek.
( semmiben )
-
Canonfan
senior tag
válasz
pècsimunkás #56423 üzenetére
Köszi a válaszodat,
sajnos a link nem ok, meg tudnád adni még egyszer?
Az általam említett samukról mi a véleményed amúgy?
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55581 üzenetére
Mèg sem jo :-( nincs rootolva a telo,csak azt nem tudom lehet nyitni...már csak azt kellene tudnom melyik progival lehet nyitni
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55577 üzenetére
Ezer köszi leszedtem a terkepem frissiteset es lett annyi helyem hogy ezt az app le tudtam tolteni es láss csodát most már mindent oda ment a playröl! Ezer köszi,örök hála! :-)
-
válasz
pècsimunkás #54394 üzenetére
Igen,már láttam,gyönyörű teló,de nem fér bele 50k-ba.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #53528 üzenetére
Aksi időben nagyon megbántam, másban kevésbé.
(nem rossz telefon, a szívemhez nőtt, csak olcsóbbra váltottam, aksiban meg is lett az ára)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #53418 üzenetére
Sajna már elment, nem lett volna időm rá. Új gazdájánál van, nem volt szerencsém vele (tégla lett 3 napig)
-
Bembee12
aktív tag
válasz
pècsimunkás #52325 üzenetére
Tudom, hogy bármilyen jó hozzá, engem csak az érdekel, hogy "gyárilag" milyen erősségű töltőt ad hozzá 1A vagy 2A-sat
-
cspisti
tag
válasz
pècsimunkás #51594 üzenetére
Nagyon köszi frankó!! Végre làtok ;-)
-
üszök
őstag
válasz
pècsimunkás #49925 üzenetére
Csak sajnos másfél hónap előjegyzés van. legalábbis egy hónapja ott voltam,akkor annyit mondtak.
-
anonym1s
őstag
válasz
pècsimunkás #49423 üzenetére
Paypal van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #49054 üzenetére
A Haier W910 is nagyon megéri. Igaz csak 1 simes.
-
Crytek
nagyúr
válasz
pècsimunkás #49054 üzenetére
Cubot GT99 nem értem miért mellőzi mindenki!
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #46132 üzenetére
Jaja, nem a megapixel a lényeg, hanem a kép minősége.
Senki sem azért fotózik a telójával, hogy aztán keretezett képet csináltasson belőle a falra. Mert ahhoz már valóban kellene a JÓ MINŐSÉGŰ 12 megapixel. De arra vannak a fényképezőgépek. -
válasz
pècsimunkás #45760 üzenetére
Én nem linkeltem semmit...
(#45761) CineDOG1:de kár
. PEdig azt hittem, hogy a Fórumtársaktól kapok valami információt a készülékről. Remélem nem azért nincsen PH-soknak G610S, mert valami gond van vele
-
kisskerko
tag
válasz
pècsimunkás #44297 üzenetére
Igen, tudom, de én arra válaszoltam, hogy hol lehet megtalálni a Red Ricet/Hongmit olcsóbban.
(#44299) wwhy pedig azt írja, hogy raktáron van, jó lenne érteni ezeket a kínai webáruházakat
-
DJGABI
addikt
válasz
pècsimunkás #40009 üzenetére
nálam épp milestone karcolódott. [link] meg amiket olvasni... részemről a GG is felkerült a Beats/Bravia/stb... féle parasztvakítós listára
-
426os
őstag
válasz
pècsimunkás #40005 üzenetére
Köszi, tudását tekintve egész jó, még talán a kinézetével is meg tudnék barátkozni, de már nagynak érzem. Most a Jiayu G2S-t nézegetem nagyon, szimpatikus a kinézete, mérete, illetve a Gorilla Glass kijelző.
Ehhez kapcsolódóan: A nem gorilla kijelzők mennyire hajlamosak karcolódni/kopni használat közben? Illetve ha rakok rá fóliát (amit mindig is utáltam) akkor az mennyire látszik használat közben? A gorillás kijelző bírja a használatot fólia nélkül is mindenféle károsodás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged