- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
pècsimunkás #62612 üzenetére
Köszönöm a javaslatod.
Szemezek még egy kicsit a Zopo Zp700-al.
Illetve még látókörbe került ezek:
NAVON Mizu M500
CONCORDE SmartPhone 5000
ConCorde SmartPhone 5005 NFC Dual SIMUgyan mind nagyobbak, mint amit keresek, de ez van ... Most a ConCorde 5005 felé kacsingatok, de nincs róla több infó mint a forgalmazó honlapján olvasottak, vagy egy reális teszt.
-
soundman1
senior tag
válasz
Maximum1 #62582 üzenetére
Köszönöm az infót.
Néztem már ezt is, de pont ahogy írtátok a garancia érvényesítése kérdéses számomra. Néztem már több ócsó telefont is, amik még nem annyira közismertek, de jó ha tudom, hogy hiba esetén van hova leadni MO-on.Egyébként beltartalomban és árban lehetne gyengébb is mint a minta ként felhozott L9 II.
Megfelelne qHD is, de az IPS kijelző nekem nagyon bejön. A 2 nap közeli üzemidő miatt kellene +2000 mAh.
Még az LG F6 felelne meg a paramétereknek alulról.
Nem vagyok LG fan, csak ez dobta ki több telefon kereső is.Pl.: (#62591) diegho után
Jelenleg melyik telók számítanak best buynak az olcsó kategóriában nem tepsi méretben? 4 mag, jó gps, minimum qhd 4.5" - 5.0" és 1GB ram ami kellene, mondjuk egy 6582-es procival.Nehéz jó mobilt találni most középkategória szegmensben ilyen Euro/Ft árak mellett.
Ami még fontos lenne a kompakt méret. Mindegyik itt száll el, a Hongmi már csak 137 mm. Az L9-ben ez a legszimpibb: csak 129 mm!
Jelenleg egy céges a Desire X-em, ebben a tárcsázó tetszik legjobban, a prediktív szövegbevitel. A MIUI-ban is ez tetszett többek között.
(#62603) sfbukfenc
Dögös és ráadásul egyedi is! Pont tegnap néztem, de a fránya méret ... -
soundman1
senior tag
Vennék olyan új, az LG L9 II-höz nagyjából hasonló méretű és specifikációjú telefont:
ami 1 éven belül megjelent MO-on,
lehetőleg dual SIM-es, tehát független,
van MO-on szervize (minőségi kínai is szóba jöhet), ahol javítják
magyar nyelvű legyen
vagy frissítés legyen rá, vagy rootolható legyen és a kedvencem MIUI-t tudjak rá tenni, vagy jöhet ki rá KitKat
legyen alsó világítása a gomboknak és értesítő ledje, nem úgy mint az L9 II-nek
és örülnék neki, ha kevesebbe kerülne, mint az L9 II.
Ha valaki hasonló dilemmában van, vagy már választott javasoljon nekem, hogy mit vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged