- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #114252 üzenetére
Bizony, a Siemens sok dologban úttörő volt.
Nekem szinte csak Siemens mobiljaim voltak, és a legtöbbel nagyon elégedett voltam.
A márka megszűnése lényegében a mobilozás végét jelentette a számomra (értsd: utána - egy QWERTY-s Alcatel telefont leszámítva - egyből okostelefonra váltottam).
-
Wolfskin
őstag
válasz
Sanyesz. #114035 üzenetére
már nagyon sok programmal megnéztem, rootoltnak mutatták, az avast tűzfal is működött eddig, pedig az is csak rootolt telón engedi a tűzfalat bekapcsolni. most az a baj, hogy semmit nem enged telepíteni, hiába nem tudja letölteni a store-ból. darabig pörög, aztán leáll. (hibakód 495)
most nem tudom mi a helyzet:
cc cleaner szerint: root status: yes
cpuz: Root Access: No -
törölt tag
válasz
Sanyesz. #113672 üzenetére
Én azt írtam, hogy mindkét sloton tud 3G -n netezni, vagy 3G -n hívást bonyolítani. Egy szóval sem írtam, hogy egyszerre. Dual standby esetén egyszerre az egyik sloton tud 3G -n netezni, miközben a másikon 2G -n hívást bonyolítani. De, ez 4G nettel, vagy 3G hívással már nem működik. 4G netet mindenképpen dobni fogja, ha a másik slot -ra bármilyen GSM hívás érkezik és a 3G netet is dobni fogja, ha a másik slot -ra 3G GSM hívás érkezik.
-
svgyula
addikt
válasz
Sanyesz. #113667 üzenetére
Szia! Dual standby=1db rádiós egység. Vagyis egyszerre csak és kizárólag 1db sim működhet! Az más kérdés, hogy képes a frekvenciára mindkét sim foglalaton kersztül! Ha igen akkor sem változtat a tényen, hogy a hanghívás prioritást évez és az adó toronnyal mindkét foglalat felváltva kommunikál a "net" használat alatt. Ugyanis ha a "net" sim folyamatosan foglalná a rádiós egységet akkor nem tudnának hívni a másik "beszélős" sim-en. Azt nem tudom, hogy létezik-e olyan rendszer amivel a két sim ugyanazt az adó-vevő egységet különböző frekvencián egy időben képes használni? Szerintem ez még azonos szolgáltató mellett is nehézkes a sim azonosítók miatt a két külön szolgáltatót használó sim-ről nem is beszélek. Ráadásul a különböző frekvenciáknak más és más a jelerősségük. De biztosan jön majd a mögmondom ember aki szakszavakkal és szakrövidítésekkel megcáfol
és elmondja miért folyik a víz felfele
A dual aktiv az pont egy másik eset a 2db rádiós egységnek köszönhetően. A honor 6-om is olyan, hogy az egyik sim-ről feltudom hívni a másik sim-et és kicseng sőt fel is tudom venni persze aztán jön a káosz, hogy ki beszél kivel de megy. -
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #113663 üzenetére
Nyilván, ha csak 3G képes a telód, akkor az egyik foglalatod 3G-t is, a másik pedig csak 2G-t tud. Szóval ezért nem értem a kavarást én sem, mivel a lényeg az, hogy a netes kártyát belövi 3G-re, a másik meg simán csak 2G lesz, így azon nem is értem hogyan fog 3G hívás jönni. De szerintem ők sem.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Sanyesz. #113659 üzenetére
Ha nem dual aktív, akkor csak megszakad a net a bejövő hívás esetén, mivel a beszéd hívás elsőbbséget élvez a nettel szemben. De ezt általában a felhasználó észre sem veszi, mivel a beszélgetést követően visszakapcsol azonnal a net. Persze ez csak mobilnetre igaz, mert a wifi az állandóan él gsm hívás közben is.
-
-
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Sanyesz. #111941 üzenetére
közben használtam a keresőt is.... 10 NAP?????? asszony megkapja a p70-es lenovom én meg beújítok egy ilyentet....
Ez a gearbest megbízható áruház??? Amúgy ez is csak 3ezerrel olcsóbb.... elfelejted az áfát ami mindenen rajta van...... szal végül ez is 45 mire átveszem.... három ezren nem akadok fent ha a kockázat az hogy megkapom vagy futhatok a pénzem után..... Én itt venném, ha nincs ellenvetés...
-
v-man
őstag
válasz
Sanyesz. #111550 üzenetére
Igen, valóban.
Focalprice is ugyanennyiért adja szerdánként (arról is jött email), ott nem írják h presell lenne. -
Sas madár
őstag
válasz
Sanyesz. #111515 üzenetére
Viszont az érkezés előtt már az itthoni posta értesít akár email,vagy sms,formában?
Mert rájöttem jól megkevertem magamnak a BG oldalán és a paypal nál is ezek mind különbözőek nem tudom melyiket érdemes figyelni...Este még írok is Wing-nek megrendeltem és örömmel várom a csomagot,vigye a postára.
Javítottam postára ..de akkor ezt ajánlott ként fogja hozni?
Ilyenkor ez a méret még ahhoz kerül aki naponta hozza a levelet....rájöttem biztos nem mert ez csomag lesz. -
Sas madár
őstag
válasz
Sanyesz. #111511 üzenetére
Akkor ezért volt ez nekem fura,és így került ide kérdésként a fórumra.
Ami újra bizonyította a segítő készséget..
Most amit láttam a paypal-nál completed.
De a banggood levelében még ugye automatikusan az jött nem teljesített.
Arra gondoltam először nem fogok ráfeszülni és a track számot figyelni és követni,de azért pár nap múlva kénytelen leszek,mert az érkezést mindenképp kontrollálni kell nehogy értesítés nélkül vissza forduljon. -
fujifilm1
senior tag
-
dlaj
őstag
válasz
Sanyesz. #111411 üzenetére
Köszi a tippet. A jelenlegi kölcsön Ace3-on ki is próbálom.
Somatom, Szinte minden telefonomon ki volt próbálva a Camera FV-5 és jobbnak értékelt társai. Én szemmel látható javulást még akkor sem láttam, ha nem automatába készítettem a képet, hanem kipróbáltam többféle beállítást. Ez is csak azt támasztja alá, hogy a hardveres korlátokat nem lehet szoftveresen átlépni.
Új telefonomtól már csak annyit várok el, hogy a kijelzőn jó legyen a kép, illetve PC-n monitor méretben legyen okés. -
Surda-
őstag
válasz
Sanyesz. #111243 üzenetére
Találtam egy olcsóbbat.
Elvileg le lehet.3. Your right of cancellation
1) The rights of cancellation stated below apply to any agreement between the customer and Xiaomiforsale.com.
2) You may cancel by notifying us in any of the following ways:
a) By reaching out to Xiaomiforsale.com hot line.
b) By electronic mail to our e-mail address (given above).#111246) Sanyesz. Így van,csak gondoltam beírom,hátha másnak is lesz ilyen kérdése.
-
Ájvé
veterán
válasz
Sanyesz. #110538 üzenetére
Nagyjából sehogy, ha nincs magyar áfás számla. Én is készíthetek honlapot és írhatok ott bármit. Egy Magyarországon cégbíróságnál bejegyzett, hivatalos működő cég által kiállított HUF áfás számla alapján lehet itthon a fogyasztóvédelemhez fordulni, szóval garancia is csak így van hivatalosan itthon.
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110382 üzenetére
Igen, erre reagáltam. A listát azért írtam le, hogy mutassam, vannak hosszabb távú tapasztalatok is. De ezek valójában megint csak az adott készülékre érvényesek, tehát nem gondolom, hogy minden Zopo megbízhatatlan, vagy hogy minden Huawei tökéletesen használható hoszú évekig.
Azt akarom ebből kihozni, hogy több olyan modellel, amit ajánlgatok itt a fórumon, nincs saját hosszabb távú tapasztalatom, de ettől még lehetnek jók.
Nyilván nincs lehetőségem évekig "tesztelgetni" minden modellt.
Így aztán kénytelen vagyok azokra a tapasztalatokra hagyatkozni, amelyeket 1-2 hét alatt gyűjtök róluk.
Egy dolgot mondhatok biztosan: eddig egyetlen telefonnal volt csak gondom a dobozból kivéve (mikrofon hiba, de érdekes módon csak telefonáláskor), egy Spreadtrum procis hulladékkal.
Minden más tökéletesen működött, A-tól C brand-ig.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sanyesz. #110269 üzenetére
Írtam egy kis összefoglalót a Mlais M7-ről.
Most jön az M7 plus 2800 mAh akksival és MT6753 SOC lesz benne, annyiban különbözik az enyémtől. Bár az akksi még itt sincs 3000 mAh, de a többi igényedet lefedi. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz. #110236 üzenetére
Ha már ennyit elmélkedtünk a 4G-ről. Eljátszadoztam a gondolattal, hogy mostani - egyébként teljesen mértékig elégedettséget élvező - Thl 5000 készülékemet esetleg lecserélném egy 4G képesre. Milyen irányba kellene nézelődni, ha hasonló tudású és akku kapacitású kütyüben gondolkodunk:
- 8 magos processzor
- min. 2 GB RAM
- min 16 GB ROM
- 5", de inkább 5,5" FHD kijelző
- értesítő LED
- Smart wake / gesture
- 3000 mAh feletti akku4G fóbiában szenvedők kíméljenek!
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110253 üzenetére
Nekem is van ilyen X-Aktám.
Bizonyos Telekomos emberekkel csak akkor tudok jó hangminőségben beszélni (normál telefonhívásról beszélünk), ha 2G-re van állítva a kártyám. (Én is T-s vagyok.) Amint 3G-re állítom, ezekkel a bizonyos, Telekomos emberekkel (ideértve a nejemet is) csak tompa, visszhangos, távolinak ható beszélgetést tudok folytatni. Azért is érdekes a dolog, mert a nejem előző telefonjánál nem volt ilyen probléma. (Most Lenovo A6000-e van, előtte Zopo ZP700 volt.)
Nem tudom, mennyire befolyásolja a dolgot, de ezer éves T-s SIM kártyám van.
-
KTU
addikt
válasz
Sanyesz. #110242 üzenetére
Pedig ott APN beállításokat kellene ellenőrizni:
Telenor feltöltős kártyához:
APN: online
APN típusa: default, supl
Tulajdonos: nem meghatározottEzeket ellenőrizd, a többi maradhat ahogy van: "nincs megadva".
Az értesítési sávon a 4G nem jelent semmit, ha mellette kicsiben is ott van a 4G akkor használja is. [link] -
válasz
Sanyesz. #110127 üzenetére
Érdekes, hogy az értesítő sms-ben nekem is olcsóbb az összeg Dollár esetén, mivel középárfolyamon küldik az üzenetet, de 2-3 nap múlva, amikor a számlámon megjelenik a levonás, akkor már az aznapi banki árfolyamon számolják el, ami kb épp annyi, mint a forint alapú.
Nem tudom, ezt bankja válogatja-e... -
tpeter77
addikt
válasz
Sanyesz. #109880 üzenetére
keresnék valakit, aki egy klón Lenovo A820S telefonomnak a töltő csatlakozóját kicserélné, mert kitörték az usb aljzatból az érintkezőket, ahogy fordítva próbálták bele erőszakolni a töltő dugóját.
Kérem, hogy privátba keressetek, mert itt nagy a pörgés... nem biztos, hogy észre veszem, ha irtatok.
Köszi. -
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #109784 üzenetére
DW Contacts and Phone Pro
Ha ugyes vagy megtalálod okosba -
-
válasz
Sanyesz. #109786 üzenetére
a menüben benne van, milyen színeket rendelsz egy-egy SIM-hez, aztán a státusz sorban szép fehér mindegyik
Ez lehet egy adott téma beállításának tulajdonsága. Ilyet én is átéltem, amikor valamilyen rommal vettem a telefonomat, aztán a témát átállítottam másra, és egyből színes lett a térerő ikon. -
L4mie
veterán
válasz
Sanyesz. #109652 üzenetére
Hát engem meg pont nem érdekel a 4G
csak jó ha van kategória, dual sim kell,
csak megint abba ütközöm, hogy ami méretben árban megfelel, az vagy gagyi gyártó vagy maga a telefon nem tetsziknehéz ügy na! Mi-4i amúgy szimpatikus / lenne / csak azt nem tudom miért nem raktak bele 3GB-t meg az infra is szimpatikus a sima MI-4 en
/ de az kb lényegtelen/ inkább az jobban néz ki
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanyesz. #109398 üzenetére
Hmm... érdekes hiba. CM romok esetén találkoztam, hasonlóval mikor nem volt kivéve a pipa a "cyanogenmod recovery frissítése" opció elöl. Illetve bizonyos esetekben MTK-s telóknál mikor custom recovery-t flasheltünk egyszerűen visszaíródott a gyári. Erre emlékeim szerint cappa72 prezentálta a megoldást. Persze ezek csak jasonló esetek...
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #109381 üzenetére
Hát, azért ez nem teljesen ugyanaz a kategória (gyengébbik SoC, névlegesen fele kapacitású akku), de remélhetőleg nem lesznek (gyerek)betegségei - mint több Doogee modellnek -, és elégedett leszel vele.
Az X12-nél biztosan többet tud sok szempontból, azonos áron.
(A hangminősége mondjuk kérdéses számomra, mert abban a Cubot és a Mlais is jobb az átlagnál...)
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #109282 üzenetére
Három "hibát" tapasztaltam eddig az MX Base használata közben, de számomra szerencsére egyik sem olyan súlyos, hogy ne tudjak együtt élni vele, úgyhogy momentán úgy fest, két év után megtaláltam a Haier W910 utódját!
A három dolog:
- működik ugyan a proxy szenzor (külön progival is teszteltem), de olyan helyen van, hogy ha "simán" a fülemhez emelem a készüléket telefonáláskor, akkor nem sötétül el a kijelző (ha kicsit elforgatom a készüléket, akkor azonnal elsötétül, de úgy nem kényelmes tartanom
)
- a Wake Gestures funkció elég rapszodikusan működik; konkrétan akkor működik kifogástalanul, ha közvetlenül a képernyő lezárása után tapicskolom a kijelzőt, de ha már várok egy kicsit, akkor csak sokadik próbálkozásra érzékel (pedig a touch panel érzékenységére semmi panasz amúgy) - úgyhogy ki is kapcsoltam inkább a francba
- kihangosítva nem tetszik a hangja a telefonnak telefonálás közben (kihangosított zenehallgatásnál érdekes módon nincs ilyen gond, talán mert más frekvenciák tipikusak telefonáláskor), azonban a normál telefonbeszélgetés kifogástalan minőségű (ez nálam az egyik legfontosabb szempont), és a zenét is nagyon jó minőségben játssza fülhallgatóvalNagyon elégedett vagyok most ezzel a telefonnal!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest