-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
peter76bp #26967 üzenetére
Kösz az infót, király vagy!
Majdnem rendeltem egy 8 gigásat a spemall-tól, csak mint kiderült a 230 USD-s árhoz még rájön egy 18 USD-s shipping fee, hiába írják a terméklistában mindenre hogy free shipping.. azért valami kedvezményt adtak volna végül (vagy free CN postával tracking number nélkül 25-35 working day-el..), és 1-2 ajándékot, de még úgy is elég drága lett volna, ahhoz képest hogy a 4GB-s már megvan 202-ből postával
-
Motaba78
addikt
válasz
peter76bp #26981 üzenetére
hát sajna csak várom, csak várom, de semmi sajna, pedig a céghez ha bejön egy autó a parkoló pont az ablakom alatt van mindig kinézek nem-e a postás
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2013.05.04
13:52
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadazért az talán biztató, hogy a posta oldalán már látom a csomagszámot ami szerepel a sg postánál is.
ennyi sajnos
-
HXY
addikt
válasz
peter76bp #26959 üzenetére
Biztos, hogy nem ez van a képen, mert ezt már próbáltam, és nem így néz ki.
compi.hu: kis változatosságnak gondoltam kipróbálom...
amoi tualjok: ha valaki megkapja a kis kedvencét, akkor legyen szíves írja meg, hogy milyen launcher van rajta.
Vagy a kép csak egyszerű PS. Persze egyértelműen az, csak még lehet, hogy nem is a telefon screenshotját használták fel... -
peter76bp
aktív tag
válasz
peter76bp #26966 üzenetére
Kicsúsztam az 5 percből. Nem az antelife a hülye. Minidealen is van. Ezek szerint 8 GB helyett már 16 GB-vel csinálják. És kb ugyanannyi mint a 8 gigás verziók voltak.
-
robertone2
tag
válasz
peter76bp #26232 üzenetére
ThL W8 vs. Feiteng h9500
Legelőször is szeretném leszögezni, hogy nem a svájci bicska pengéjét, hanem a beépített, teljesen tompa és széles csavarhúzót használom a Feiteng flipes tok hátlapjának végigpattintgatására levételkor, mivel meglehetősen passzos ez még így újkorában, de cserébe egyáltalán nincs sem recsegés sem holtjáték ha fel van pattintva a hátlap, pöpecül odailleszkedik mintha egybeöntötték volna.
Kivitelezésben én semmi lényegi különbséget nem láttam a két masina között, szerintem mindkettő nagyon rendben van. A Feiteng fülesénél sem feltétlenül a hangminőséggel van baj, végülis egész rendesen szól (na azért nem fogom nyugdíjazni miatta az akg fülesemet), hanem a külsővel. Először is a töltőhöz és az usb kábelhez hasonlóan (számomra undorítóan) fehér színű miközben a készülék meg szép szürke, de egyébként sem adnék érte 300 forintnál többet a külseje alapján, noha jól indul az egész, mert aranyozott a csatlakozója, de ami utána következik az maga a fröccsöntött fehér borzalom amiről ráadásul sikerült lespórolni a jelzést, hogy melyik a jobb és melyik a bal dugó...
A Feiteng akkuja mondjuk az eddigi állandó ilyen-olyan tesztelgetés és bekapcsolt wifi (időnként ráadásul többünk által használt hotspot) mellett valóban nem bír többet egy napnál, de normál használat mellett szerintem simán kibír kettőt, mindenesetre két akkut adtak hozzá, úgyhogy ha rájön az emberre útközben a 3d játszhatnék vagy a nonstop hdvideónézési inger, nyugodtan belecsaphat a lecsóba, nem fog beütni az áramszünet. Az usb kábelt azért valószínűleg mindig magamnál fogom tartani, jobb a békesség.
Ami számomra az összehasonlításból kiderült, az az Android 4,1 és 4,2 közötti különbség. Részben nyilván ennek is betudható a Feiteng előnye a tesztekben, de az olyan apróságok, mint a fizikai gombra alvásból feléledő képernyő, vagy a menü gombbal elővarázsolható rendszerbeállítások mindenképpen használhatóbbá tesznek egy telefont a hétköznapokban.
Nagyon komolyan gondolkodtam a ThL gépen én is és nem gondolom, hogy rossz választás lett volna, nincsenek nagy különbségek, elsősorban az ajándék fliptok és a frissebb android szólt a Feiteng mellett (mindkettőnek nagyon örülök így utólag), de mondjuk az olyan bosszúságok mint ez a w8 fényképezőmizéria biztosan idegesítenének, míg a Feitenggel teljesen jóban vagyunk, nem kell feltétlenül főzött romok után szaladgálnom, ha kijön egy nagyon jól sikerült optimalizáció akkor lehet hogy elcsábulok, de szerintem rendben van így is ahogy küldték.
A gps-t azóta sem izzítottam be, majd kimegyek valami nyílt terepre, ha egyszer elkapta a fonalat onnantól kezdve nem hiszem, hogy gond lesz, az első alkalom az előző telefonomnál is egy örökkévalóságnak tűnt, gondolom most is le kell raknom 10 percre, hogy valamit produkáljon.
-
hungobungo
senior tag
válasz
peter76bp #26239 üzenetére
Szerintem audio kódolási vagy hangtovábbítási gond lehet.
Változó idő után (15 mp - 1 perc, de néha van, hogy egyáltalán nem!) - elkezd a hívó fél hangja szakadozni, torz és érthetetlen lenni, olyan, mintha alagútba érne, és nem lenne térerő.
A térerő monitorozó programok szerint stabil és erős a hálózati jel.
Gondoltam rá, hogy talán a mérnöki menüben lehetne szöszölni? -
alexw801
senior tag
válasz
peter76bp #26025 üzenetére
Az új ZTE V987 is ilyenféle fehér színű, fényes.
De már előre ideért a Nillkin fekete hátlapvédő, recés, szuper kultúrált. Abban fog dolgozni a V987.
Más: megyek 2 hétre Kínába jún. elején, és ha mást nem is, THL telefonokat lehet találni minden bokorban. Több száz márkaboltja van a THL-nek, ahol leszek, ott is több bolt található. Már csak azt kéne eldönteni, akarok-e venni THL-t. -
RVR400
veterán
válasz
peter76bp #25797 üzenetére
Én mindig elgondolkozok, hogy amikor a Maps hang alapján navigál, mobilnetről mindig friss, akkor minek egy ájgó vagy akár egy navigon. Persze nincs mindenkinek mobilnete, ez tény, de offlineban is működik a Maps, meg net nélkül egy okostelefon kb félkarú és féllábú óriás.
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
peter76bp #25771 üzenetére
A gyári azért nem tetszik, mert tükröződik. olyat szeretnék ami matt. Bár félek, hogy nagyon elvesz majd a fényerőből. Anno a Galaxy S-emhez rendeltem egy nagyon jót. Tükröződés mentes volt de nem nyelte el a fényerőt. Karc és új lenyomat álló. Másfél év után szedtem le mert felszedtem véletlen a szélét és telement porral. Most már tudom hogy cerluxal le lehet szedni a fóliáról.
-
-
válasz
peter76bp #25491 üzenetére
Vannak néha akadások a Pandánál, de azért messze nem olyan szörnyűek, mint ahogy néha elhangzik (nem fastcardtech szint).
Idén eddig 5 rendelésem volt a Pandawillről, 3 a minidealről, 3 az anteliferól és 7 a focalpriceról (meg egy-kettő a többi oldalról). Idén eddig a focalpriceban és minidealben nem csalódtam, a többiek mind csúsztak egy-egy termékkel, a kicsik is. De tavaly a minideal is volt lassú. Problémám azonban idén egyikkel sem volt.
Persze az is fontos tényező, hogy nem nézegetem naponta a 17tracknet-et, van olyan termék, amire egyszer sem néztem rá, sőt olyan is, amit már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Ha azt akarom, hogy gyorsan ideérjen, akkor fizetek azért, ha meg van időm kivárni, nem ülök tűkön, hogy megjön-e holnap vagy csak holnapután. Nagyjából tudom, melyik bolt mennyi idő alatt postáz, azt is tudom már, hogyan időzít a kinti posta, így nincsenek rossz emlékeim, tapasztalataim. Ez többet ér, mint akár a mantrázás, akár a napi nyomon követgetés.
Azért a kedvenc boltom a minideal, de tudom azt, hogy - már csak méretéből adódóan is - a Pandawill teheti meg leginkább, hogy nagyobb akciókat foganatosítson. Ugyanakkor - megint csak a mérete miatt - a Pandawill az, ahol előfordul, hogy elsiklanak egy-egy dolog felett.A lényeg, hogy akármit - és akárhonnan - veszünk, legyen jó tapasztalatunk a készülékkel hosszú távon.
-
hungobungo
senior tag
válasz
peter76bp #24877 üzenetére
Star/Ulefone N9589 (mtk6589, 5.7").
Az első modell tök fasza volt, ezért most hozattam egy ismerősömnek is ugyanilyet.
Köszi a tippet, bár ha a jelszint ugrál abnormál mértékben, akkor gondolom rádió modul/antenna gondja lesz, az meg ugye nem javítható kézrátéttel ;(Tud valaki ilyen progit ajánlani?
-
Putya
csendes tag
válasz
peter76bp #23894 üzenetére
Umi S1, miután antelife -on a hírekben volt, hogy 100 darab van nekik raktáron, pont egy hete megrendeltem. Csütörtökön válaszra se méltatott e-mail. Pénteken cseteltem Springgel, nincs raktáron de jön következő nap érkezik. Mai napon szintén cseten, két-három nap múlva jön, a gyártó késése miatt. Mivel manapság csak rosszakat hallok róluk, valószínűleg jövő héten is még két-három nap múlva jön meg a szállítmány, 91umi.com-on nem is találtam a telefont, közben beleszerettem a C2-be. Így lemondtam, ígéretet kaptam a refundra. Gondolom még egy-két alkalommal még zargatni kell őket és fenyegetni, hogy visszakapjam a pénzem.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
peter76bp #24491 üzenetére
a kérdések a 4.2-vel kapcsolatban emlékeim szerint arra irányultak, hogy miben jobb/szebb/másabb.
A linkelt cikk ezeket írja le.Az, hogy egy akármilyen telefonra ráhányt ilyenolyan rom bugos, az nem a 4.2 hibája. (emlékezz csak a yiaju g3 4.1 betáira) Ez ügyben a kínaiaknál kell panaszkodni, nem a google-nél...
(rohannak a taknyolással, mert marketingértéke van a 4.2-nek... a bugokat meg leszarják, vagy talán majd javítják (xda-n...)) -
Peaceliker
addikt
válasz
peter76bp #24358 üzenetére
http://www.androidauthority.com/android-4-1-vs-android-4-2-jelly-bean-149740/
Majd én is átrágom, mert csak 1-2 dolgot találtam ami plusz a 4.2-ben, de nekem ezután nem kéne más, az tuti
Ha csak más nem is, de az hatalmas plusz, hogy értesítő sávban tudok kapcsolgatni dolgokat (gps,bt,3g,wifi stb...). Egyébként nekem gyors, nem akad, 3g wifi f@sza, teljesen meg vagyok elégedve vele...
-
-
gps76
őstag
válasz
peter76bp #24115 üzenetére
Az lehet,hogy jo,de ebren tartja a telefont legtobbjuk,erdemes odafigyelni.
Azt kell mondjam nagyon jol sikerult a 6589-es proci,a ZP810-ben ugy szalad,hogy csak na,a ZP100-ra koroket ver,de a Nexus 7 kb egy szinten van hasznalat kozben.
A kameraja belterben egesz jo,amit utalok az a kepzaj,ennel szinte nincs is,alig latszik! -
Merlini
tag
válasz
peter76bp #23027 üzenetére
Megírtam nekik ezt tegnap este:
"Most ismét írtam nekik levelet, ha szerdáig nem adják fel akkor paypal vitát indítok."Ma hajnalba erre a levelemre már válaszoltak:
Your order #100015xyz has been sent by Singapore post , tracking number is RFxxxxxxxxxSG ,
please check it on www.singpost.com or http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx
,you will get your package about 20-40 days . Please wait several days to check if it do not work , because it need some time to update .
Please contact us for any questions freely .We will reply you asap.
(A xyz és a xxxxxxxxx én írtam át.)Szóval most már tracking van, de belépve Antelife-ra még mindig: "STATUS: Processing azaz nem adták postára"
Igen, nagyon úgy fest nincs nekik.
Gondolom ThL beígért egy olcsóbb W8 szállítmányt, Antelife beakciózta kuponkóddal. Csak éppen 4GB ROM-al szerelt változat érkezett, ezeket akciózták már múlt hét elején ill. lehet azóta is.(#23029) kosturica: Közben lett tracking így bonyolódik a helyzett, PH fórumok alapján ilyenkor kivár a Paypal,
hogy Magyarország felé halad a csomag, vagy egy helyben áll. Persze ha vitát indítok esélyes, hogy az Antelife inkább vissza küldi a pénzt, ebben az estben viszont az 8-9Ft-al erősödőt forint miatt 1600-1800Ft árfolyam veszteséget könyvelhetek.Holnapig adtam nekik időt, majd este kiderül van-e előre lépés.
(#23126) f8enter: Remélem minél hamarabb megoldódik ez a probléma.
-
f8enter
aktív tag
válasz
peter76bp #22725 üzenetére
Nekem nem írja ki a nálad látható 1-est és pipát. A SIM kezelésnél be van állítva, hogy kérdezzen rá minden küldés előtt a kártyára (ezt a beépített küldőnél meg is teszi).
Esetleg emlékszel valami spéci konfigra, amit elkövettél a telepítés után? Vagy egyszerűen csak működött? -
LámaZ
addikt
válasz
peter76bp #22615 üzenetére
Na, jó, ennyit én is tudtam a pocsék angolsággal megírt magyarázat nélkül is.
Igazából, annyira nem rossz a cucc, szükséghelyzetben pláne. És a Koreai-félszigeten zajló mozgolódás közben ki tudja, milyen szükséghelyzetek jöhetnek. Nekem legalább plusz egy hétig működik a telóm, az átlaghoz képest, ha nem viszi el az EMI. :-D -
Peaceliker
addikt
válasz
peter76bp #21837 üzenetére
Értem én és még olvasni is tudok
Csak már unalmas, hogy mindenki nem tudom milyen minőséget vár, de amúgy meg legyen 200dolcsi alatt a teló és ha vámon fennakad, az már drága és miért csak 1GB RAM van benne, hülye kínaiak nem tudnak beletenni 2-t, jah és igazán lehetne fHD, mert az SIV is az lesz idén már...
Bocsi ha elragadtattam magam, csak ez futott végig az agyamon, lehet helytelenül, de ez van -
Winaty
csendes tag
válasz
peter76bp #21829 üzenetére
A w8-al kapcsolatban szerintem ez egyedi probléma !Én is ilyet rendeltem ,de mielőtt megtettem volna rengeteg tesztet videót és véleményt elolvastam róla,és csak ezután rendeltem meg .(remélem holnap meg is kapom
)Ha viszont nálam is fenn áll ez a probléma akkor azonnal paypal vitát nyitok. Beleférek a 45 nap-ba!
-
Peaceliker
addikt
válasz
peter76bp #21829 üzenetére
Jaja, ez igény szint kérdése...és nem szabad elfelejteni, hogy ez egy telefon, ami tud fényképezni, nem fordítva... ha csinál olyan képet (és miért ne csinálna), mint Saccco h7500+-a, akkor az bőven elfogadható... és igen egy öreg 5-8mp es kompakt fényképező szebbet csinál...és ez egy jó darabig így is fog maradni szerintem...
-
Dominó85
addikt
válasz
peter76bp #15767 üzenetére
Benne van a pakliban. Ezért jobb ha az ilyet az ember saját maga rendezi/rendeli. Hisz nem kevés pénzről kell dönteni ilyenkor. A harmadik fél jelenléte hatványozottan növeli a rizikót.
LámaZ
Az olyanokkal nem kell foglalkozni. Hidd el őt fogja a legjobban bosszantani, hogy mindenki xarik majd a fejére és készülék nélkül marad jó sokáig. -
Dominó85
addikt
válasz
peter76bp #15764 üzenetére
A recepthez nem kell sok: 1db ügyes webszerkesztő + 1db ízesen fogalmazó poéta + 1db ember, akinek van tőkéje ha sok a rendelés = akár 1db jogi személy.
Minden esetre ügyes próbálkozás, hogy 46-48k-ért behozatható telóra 7-10k hasznot pakolnak (bevállalják az ÁFA rizikóját, na de ennyiért, telónként
) És még a magyar nyelvet is közel 4k-ért olyan kedvesek, hogy rá teszik a kedves bepalizottnak.
-
hunaqua
addikt
válasz
peter76bp #15056 üzenetére
Teljesen igazad van,csak egy dologért dobtam be.Mindig arról szól a "fáma",hogy nem küldte,nem is volt készleten,stb,stb.Akkor legyen olyan cég is akinek 99,9%-os az ügyfél elégedettségi mutatója.Azután,hogy keveredtünk az 1 milliárd kínaihoz,meg ki mikor regisztrált ,azt nem tudom.Egyébként kényesen vigyáztam arra ,hogy ne használjak semmi sértőt.
Egyébként meg keverik az Alibaba.com-ot meg az Aliexpress.com-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Óra topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest