Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz peter76bp #25491 üzenetére

    Vannak néha akadások a Pandánál, de azért messze nem olyan szörnyűek, mint ahogy néha elhangzik (nem fastcardtech szint).
    Idén eddig 5 rendelésem volt a Pandawillről, 3 a minidealről, 3 az anteliferól és 7 a focalpriceról (meg egy-kettő a többi oldalról). Idén eddig a focalpriceban és minidealben nem csalódtam, a többiek mind csúsztak egy-egy termékkel, a kicsik is. De tavaly a minideal is volt lassú. Problémám azonban idén egyikkel sem volt.
    Persze az is fontos tényező, hogy nem nézegetem naponta a 17tracknet-et, van olyan termék, amire egyszer sem néztem rá, sőt olyan is, amit már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Ha azt akarom, hogy gyorsan ideérjen, akkor fizetek azért, ha meg van időm kivárni, nem ülök tűkön, hogy megjön-e holnap vagy csak holnapután. Nagyjából tudom, melyik bolt mennyi idő alatt postáz, azt is tudom már, hogyan időzít a kinti posta, így nincsenek rossz emlékeim, tapasztalataim. Ez többet ér, mint akár a mantrázás, akár a napi nyomon követgetés.
    Azért a kedvenc boltom a minideal, de tudom azt, hogy - már csak méretéből adódóan is - a Pandawill teheti meg leginkább, hogy nagyobb akciókat foganatosítson. Ugyanakkor - megint csak a mérete miatt - a Pandawill az, ahol előfordul, hogy elsiklanak egy-egy dolog felett.

    A lényeg, hogy akármit - és akárhonnan - veszünk, legyen jó tapasztalatunk a készülékkel hosszú távon.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák