- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
nepszter1 #37500 üzenetére
Miért büntetnének meg? Külföldről rendelni (még?) nem bűncselekmény. Ráadásul amit nem vámolnak, annak nyoma sincs nagyon (elvileg).
Az egyetlen, amiért előszedhetnek, az az, ha bizonyíthatóan drágábban adsz el egy kintről rendelt terméket, mint amennyiért vetted, és nem írod bele az adóbevallásodba a különbözetet jövedelemként.
-
-
-
Szoszo94
őstag
válasz
nepszter1 #34265 üzenetére
Nincs olyan nagyon sok különbség, öcsémnek is V970-e van (bár az inteles verzió), nekem Star S5-öm, ha a ZTE kijelzője nem nagy már, akkor ez se lesz az
Bull: Nem tudom, enyémen például semmilyen LED nincs a "gombok" megvilágításán kívül, ami történetesen piros, nem többszínű. -
Saccco
nagyúr
válasz
nepszter1 #34057 üzenetére
Ezek közül a ZOPO C2-t és a Hero 7500+-t láttam. A C2 nagyon meggyőző! A kijelző durván jó, a betekintési szögek, meg a kép maga is áll-leejtős (elvileg Sharp gyártmány).
-
cekkk
veterán
válasz
nepszter1 #32983 üzenetére
Azt én is kerestem egy időben a Wayteqnek volt 4400asa valami 5 ezer körül szerintem az egész jó ár volt érte.
http://www.argep.hu/trend/YOOB/Yoobao-Magic-Cube-4400.html(#32984) kosturica
Hú ez jól néz ki és tényleg tudja azt amit ráírtak? -
hun_gery
aktív tag
-
b0bcat
addikt
válasz
nepszter1 #32120 üzenetére
A qHD annyit tesz, hogy "quarter" azaz "negyed" HD. Ahogyan a kolléga is írta, a full HD (FHD) négyszer annyi képpontot tartalmaz, mint a qHD, miután dupla széles és hosszú a kép.
5 collon szerintem kielégítő a qHD felbontás. (220 PPI feletti képpont sűrűség.) Az FHD 440 PPI-je meg talán már túlzás is, miután az Apple-féle "Retina" felbontásnál is lényegesen élesebb képet ad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged