- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Igen, megbízhatóak. Nekem a tmallbox-szal is jó tapasztalataim vannak, kétszer rendeltem tőlük, igaz több mint 1 éve.
Mostanában lehet számítani áfára minden rendelésnél, kivéve a Chigon monday shipping konstrukcióját. Én most tőlük rendeltem, bár elég lassúak, már lassan 1 hetet csúszik a kézbesítés az ígérthet képest.Azonos típuson belül amúgy drágábbak az ebay-es találatok, ami meg sokkal olcsóbb, tuti átverés.
(#85536) Mottie
Múlt vasárnap rendeltem, csütörtök delet jósolt a Fedex, azóta N/A. Ma reggel írt a kínai, hogy bocs a késésért, elvileg ma küldik Angliából (szerintem simán csak átvert, és nem múlt hétfőn adta fel Kínából, ahogy kértem, hanem most hétfőn). -
Zeki
nagyúr
Hagyd az ebayt a frászba! Egy halom noname szart soroltál fel, amit simán összelegóztak a polcról, aztán valami szerelősoron lejött a szalagról, és van neki nagy nulla támogatottsága, és ha BÁRMI gondod lesz, SENKI sem tud segíteni.
Nézz szét a minideal.net-en vagy to2c.com-on, vagy antelife.com vagy pandawill.com oldalakon.
Kínai brandeket keress.Coolpad, Lenovo, ZTE, Huawei, Xiaomi, Jiayu, THL, ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest