Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Aktív témák
-
Fateys
tag
válasz
sittes79
üzenetére
Én olyan beállítást csináltam neki,hogy ha 10% alá megy az aksi,akkor amin lehet spóroljon az aksi,mondjuk,hogy még kibírja,amíg hazaérek és töltőre tegyem
(fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Meg ami nagyon hasznos,hogy ha bedugom a headset-et,a médialejátszás hangereje felmegy jó hangos-ra (amúgy mindig leveszem) Üvöltsön a rock
Valamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Valamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.