Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Google maps precached területnek nem az lenne a lényege, hogy az adott négyzet minden adatát letölti? Mert nekem még a precached négyzeten belül is van olyan tile, ami teljesen tiszta utcaszintű, mellette lévő terület már pixelesen mutatja az utcákat (utcanevet nem ír ki), még mellette szélen meg már az utcákat sem mutatja, annyira homályos...
Tehát lényegében csak azt mutatja meg részletesen, ami már benne van a saját cache-ében, tök lényegtelen, hogy használtam-e a labs-en belüli precache-t. Ha online közelítek rá a precached négyzeten belüli részekre, akkor javítja a részletességet, de ha offline, akkor nem. Ennek most akkor mi értelme van? Nehogy már végig kelljen húzogatnom a négyzet összes részén a képet, hogy tisztuljon (mikor online vagyok), ahhoz hogy működjön, mikor offline leszek...
Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest