- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Google maps precached területnek nem az lenne a lényege, hogy az adott négyzet minden adatát letölti? Mert nekem még a precached négyzeten belül is van olyan tile, ami teljesen tiszta utcaszintű, mellette lévő terület már pixelesen mutatja az utcákat (utcanevet nem ír ki), még mellette szélen meg már az utcákat sem mutatja, annyira homályos...
Tehát lényegében csak azt mutatja meg részletesen, ami már benne van a saját cache-ében, tök lényegtelen, hogy használtam-e a labs-en belüli precache-t. Ha online közelítek rá a precached négyzeten belüli részekre, akkor javítja a részletességet, de ha offline, akkor nem. Ennek most akkor mi értelme van? Nehogy már végig kelljen húzogatnom a négyzet összes részén a képet, hogy tisztuljon (mikor online vagyok), ahhoz hogy működjön, mikor offline leszek...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest