Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Ugyanigy gondolkoztam en is, mikor vegul tavaly megvettem a 16 Pro Max-et. Elotte egy sima 11-em volt, aminek sajnos viszonylag hamar elfaradt az akksija, igy ugy voltam vele, hogy most megprobalom a legnagyobb akkus iphonet.
Most sem szoktam meg teljesen majdnem 1 ev utan, de alapvetoen elvezem az elonyeit a nagy kijelzonek es a nagy akkunak.
Remelhetoleg ezzel mostmar kihuzom addig, amig tamogatja a legujabb iOS-t a telefon, szoval legalabb meg 5-6 evig. -
bossbob
tag
Én is így kötöttem ki a mostani telefonnál, Samu A55. Nálam még annyi volt a szempont hogy ez fele/harmad annyiba került mint egy csúcs mobil.
Mivel nagy kezeim vannak (a telót egy kézzel éppen hogy csak tudom kezelni) a kávát én kifejezetten szeretem ezen a mobilon mert így nem aktiválom a kijelzőt a tenyeremmel véletlenül sem ha tok nélkül használom. -
joey04
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
nekem kis kezem van. kávától függetlenül már nagyon-nagyon rég elhagytuk azt a méretet, amit egy kézzel, fogásváltás nélkül, kényelmesen, biztosan tudok kezelni. Akkor meg viszont legyen jó nagy, mert jobb rajta mindent csinálni, meg nagyobb telep mehet bele.
-
janeszgol
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Sajnos jellemző, ha a kínálatból indulok ki. Az én környezetemben rajtam kívül talán 1 ember szereti még a kisebb telókat. Mindenki más a nagyot. Ez jellemzően 6.6-6.7 col környékét jelenti.
-
Én azt tapasztaltam a környezetemben a laikus embereknél, hogy elöbb megveszik a nagy kijelzőset, mert látványosabb. Az, hogy mennyire kényelmes használni egyáltalán nem fontos.
Nem tudom globálisan mennyire jellemző ez a gondolkodás /vagy épp nem gondolkodás/, de én is sajnálom. -
bossbob
tag
Köszönjük az írást a szerzőnek.
Számomra ami igazán megragadt az amilyen röviden, tömören és lényegre törően summáztad a végén mit jelent ma venni egy új telefont.
Amit személy szerint sajnálok a mobilos világban, hogy a kissebb kijelzős, megfizethető telók mennyire elntűntek. Én egy közép kategóriás Galaxy A55-öt használok. Egyetlen bosszantó dolog hogy miért nem csinál hasonló telót a Samsung 6 vagy 6,3 colos méretben?
-
janeszgol
félisten
A 15 Pro hidegebb, kékesebb, nekem színekben szebb képeket csinált. A 17 PM sárgás, meleg hatású. Néha túlzottan az.
-
bossbob
tag
válasz
Krugszvele
üzenetére
Jól látod!!!
-
Krugszvele
senior tag
Jól látom, hogy a 8X zoomal készült képek brutálisan jobbak az új 17-el, mint az elődjével? Ennyivel! Nagyon jó!
-
Nálam mindig ilyeneket csinált, full alapon minden beállitás.
A 17 eredményeit tartottam melegnek mellette. -
joey04
titán
Nagyon furák a 15 képei. Inkább borzalmasak. Nálam a galaxy csinált ilyen kékes lilás förmedvényt.
-
-
bigrock
addikt
Valahogy általánosan engedélyezni kellene a képek megnézésének lehetőségét, mert Google engedélyt kér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő