Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz sharkybacsi #50542 üzenetére

    köszi, ez volt a kulcs: tc 8.51 :R ennyi bőven elég (gyors, van méret és dátum, thumbs, F7. igaz, nincs F3, F4, de anélkül lehet élni...) rootolni egyelőre nem akarom, a garancia miatt.

    olyan appról tud valaki, ami a képernyőket zárolja? hogy ne lehessen alkalmazás ikont, widgetet, oldalt létrehozni, módosítani, törölni? csak ha fel van oldva? nem a működésüket zárolja, csak a helyzetüket.
    a probléma: felettébb bosszantó, hogy 10-ből 5 alkalommal, amikor valamit használnék, az épp nincs már a helyén, mert valamikor egy óvatlan mozdulattal áthelyeződött vagy törlődött. ez főleg éles helyzetekben, amikor pl. letenném a hívást, de a hívás megszakító app gombja (van ilyen, nem kell mindig vakarászni hozzá!) eltűnt. vagy az óra. vagy bármi más. szinte naponta kell szöszmötölnöm vele, hogy egy bizonyos állapotot többé kevésbé stabilizáljak.

    a régi telefonokban szerettem, ha egyszer beállítottam, akkor az 3 év múlva is pont úgy nézett is és pont ugyanazt tudta. mint pl. a kalapács. azt sem kell minden alkalommal újra tanulni, vagy felfedezni.

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák