- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Lehet azzal kezdeni valamit, hogy angolra állított telefonon a Play Store mutassa a magyar nyelvű értékeléseket/véleményeket? A régióm Magyarország. -
válasz
Tesztelo.hu #148508 üzenetére
Értem, köszi
-
Üdv!
Play áruház appok frissítése során tud olyat, hogy párhuzamosan tölt le többet? Valahol valamikor olvastam erről, de nekem azóta is csak egyesével egymás után szedi őket... -
Üdv!
Olyan app nincs, ami a nyilvánvaló ünnepnapokra kikapcsolja automatikusan az ébresztőt? -
Üdv!
Van nekem ez a Notific pro alkalmazásom, de már rég nem frissült és kicsit bugos...
Tudtok alternatívát rá mondani, aminek hasonló a működése? -
Üdv!
A Swype billentyűzet működik az újabb Androidokon is? Eddig Gboard-ban láttam az alternatívát benne, de nagyon kevés szót ismer fel elsőre, amit behúzok... gondolom a ragok miatt.
Egyébként az ai.type vagy Chroma keyboard esetleg lehet még alternatíva? Bár még lehet a Swiftkey-t is megnézem hova fejlődött, régen nem tetszett. -
válasz
SheriffHUN #109955 üzenetére
Jesszusom
Ha elrontod sokszor, akkor esetleg nem ajánlja fel, hogy "elfelejtetted?" (bár valószínű csak le fog tiltani)
Vagy próbáltad esetleg fentebb húzni, hátha görgethető a billentyűzet. -
válasz
Pszihonaranc #109940 üzenetére
Elküldtem privátban.
A billentyűhang a legelső dolog, amit kikapcsolokmeg azt, hogy rövid érintésre nagyítsa a betűket + a rezgést is.
-
válasz
Pszihonaranc #109917 üzenetére
Predikció még rosszabb lett, össze-vissza ajánlja nekem a szavakat és még kevésbé találja el, hogy mit akartam írni swype módszerrel + ugye a gomboknak van másodlagos karaktere is, amiket gyakran használok szintén csak behúzva pl. a hangulatjelek vagy ilyen szavak, hogy "Forma1"... ezeket nem hajlandó megjegyezni és minden alkalommal a választhatóak közül legfeljebb csak a második helyen van, így nekem kell rábökni, ami egy felesleges plusz mozdulat számomra...
-
válasz
Pszihonaranc #109909 üzenetére
Nem annyira régi
2.2.3, a legutolsó a 3.0 előtt. -
válasz
snooze #109523 üzenetére
Hi Locker tud ilyet a fizetős verzióban biztosan, illetve a hozzászólás írása közben találtam még ezt, de nem próbáltam. Akkor lehet jó, ha be tudsz állítani élő háttérképet a zárképernyőre is. Ha nem, akkor az lehet még köztes megoldás, hogy zárképernyőn is a kezdőképernyő háttérképe van, amit meg lehet cserélgettetni.
-
válasz
S e t h #108235 üzenetére
Azt nem tudom a magyar szótárral mi történt, sokáig nem teszteltem, azt a pár mondatot jól vette be. Csak mivel a másodlagos jelekből álló szavakat nem lehet elsőre helyre hozni, így nem tartottam meg.
Váltani másik billentyűzetre pedig szintén kényelmetlen a számomra, mert ugyan a hiányzó á-é-ü-ö gombokat meg lehetne szokni, de a swype gombról indított húzások hiányát nehezen (pl. kijelölés, másolás, beillesztés stb.). -
Swype 3.0.4 frissítés -> még mindig kuka, nem jegyzi meg és nem adja be elsőre, hogy én pl. mosoly jelet akarok behúzni, nem pedig valami mást. Ment is vissza a régi 2.x verzió. Mást nem teszteltem, nekem ez a plusz kiválasztás "perdöntő".
-
-
válasz
darvinya #107024 üzenetére
Valószínű, de ha már van root, akkor nem álltam neki keresni rá megoldást
Illetve a Helium jutott eszembe root nélküliségre, mert adatokat is vittem volna akkor már, de a swype-ra azt írta, hogy "disallowed"
Most a Huawei backup-ot használva jól elmentettem későbbre is a teljes pakkotez csak a telefonomon működik, a tablet LG...
-
válasz
vadászcsiga #107019 üzenetére
Már rájöttem, hogy van nekem tabletem is, amin nem frissítettem
Az ráadásul rootolt, szóval titanium backuppal átmentettem az apk-tadatot sajnos nem, a telefonon nincs root még, de a sync működött, szavak visszakerültek
már csak tanítani kell, hogy bizonyos gyakori szó behúzásokra ne a legnagyobb ökörségeket ajánlja fel.
-
Üdv!
Honnan lehetne beszerezni egy 2.x-es Swype apk-t? Mármint olyat, amihez nincs hozzányúlva, mert hát régesrég megvettem már, de ez a 3.0-s frissítés borzalmas szavakat ajánl fel + a szótárba felvett hangulatjeleket sem akarja első helyen beadni húzáskor... néhány napot adtam neki, hátha megjavul, de még mindig hülye.
-
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e...
A kérdésem az lenne, hogy van valamilyen mód annak az erőltetésére, hogy a "http://facebook.com/akármi" linkeket a hivatalos facebook app nyissa meg és ne a böngésző? Nem ajánlja fel, csak a böngészőimet lehetőségnek, de ott meg nem vagyok bejelentkezve se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged