- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
#61392896 #127386 üzenetére
Nekem is van jó pár giga képem, de eddig mindig a Google fotókba mentettem. Csak ugye oda butitva tölti fel. Ha felrakom a one driveot, akkor oda fel tudom tenni a képeket videókat eredeti méretben? Mennyit ad alapból a one Drive? Valamint a folder sync appot is fel kell tennem és mikor új képet csinálok az automatikusan feltölti a one drive felhőjebe?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#61392896 #127380 üzenetére
Ahhoz képest, hogy az egyetlen voltam, aki válaszolt...
1/8-as telefont vennél most 2018-ban?
Akkor egy butított androidot futtató olcsóbb órától mit vársz?
Erre a wear-t és egyéb os-t futtató órák valók.
Olvasom az okosóra topikot is, látom, hogy kaptál javaslatokat több árkategóriában. Ha itt nincs közvetlen felhasználói válasz, maradnak az egyéb fórumok, tesztek, videók.Mellesleg egy alkalmazás helyfoglalása más lesz a különböző eszközökön és android verziókon. Pl gmail nálam egyiken:
Teljes - 46
Alkalmazás - 28
Adat - 17mbmásikon:
60
45
15mbUgyanaz a gmail verzió.
-
pc360
addikt
válasz
#61392896 #127309 üzenetére
Odafigyelés / kevesebb pia / utólagos javítás.
Én pl. nem hagynám a hsz-em minden második szavát hibásan itt, bár most biztos demonstráltál.
A Smart Keyboard Pro-t használom, szerintem összességében egy jobban beállítható progi. Nekem a layout, azaz a felület kinézetének állítása segített a félregépelésen. De ilyesmi beállítása az Any-nek is kellene mondjuk, hogy legyen.
-
sbwolf
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#61392896 #124293 üzenetére
Itt egy régebbi kép, ilyen órákat is használhatsz.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#61392896 #124282 üzenetére
Ugyanazokat az órákat kell telepíteni, ami órákra van.
Kell hozzá a Watchmaker live wallpaper is, azzal tudod telefonon használni.
google+ link -
Bozek
nagyúr
válasz
#61392896 #122604 üzenetére
Tudom, hogy ingyenest kerestél, de én azért megemlíteném a Field Recorder-t. Nem olcsó, de megéri az árát, szokott lenni akció is.
-
brownus
veterán
-
brd
nagyúr
válasz
#61392896 #121129 üzenetére
Kiderült, hogy más állatság is van 7 alatt, most, hogy gyakrabban használom a bluetooth fülest, azt tapasztaltam, hogy az ACR is igazából problémásan működik így, néha nem rögzíti a túloldalt ilyenkor, így kipróbáltam több ilyen appot, eddig 3-at találtam, ami eddig mindig rögzített: egyik, másik, harmadik.
Az elsővel az a probléma, hogy viszonylag alacsony minőségű file-ba rögzít (32K bitrate), bár ez többnyire azért elég a beszédhanghoz.
A második tele van reklámmal, reklámszűrő nélkül ne használd (vásárlással eltüntethetőek).
A harmadik a non plus ultra, de az 3+K HUF, ha automatikus rögzítést is szeretnél.Azt viszont egyik sem tudja (ill. a harmadik lehet, de azt nem néztem annyira tüzetesen, automatikus rögzítés nélkül nem érdekes, azért 3+K-t meg nem adok), hogy a nem bluetooth fülhallgatóval indított hívást, ha átveszem a fülhallgatóra, akkor ne némuljon el a túloldal, ezt még keresem.
-
brd
nagyúr
válasz
#61392896 #121033 üzenetére
Nem olvastam a helpet, de nekem Mate 9-en 7.0-ás Androiddal működik az ACR, bluetooth fülessel is (és rögzít is
), tehát telefonfüggő is a dolog. Egyrészt be van kapcsolva a "Record on Bluetooth", másrészt próbáltad a "Bluetooth audio source" beállításban a rögzítés forrását állítani? Nekem ugyan Auto beállítással jól működik, de ha nem működne, ezt próbálnám állítani.
-
Probert75
addikt
válasz
#61392896 #120504 üzenetére
Asztali gépen mentél már a Gmail biztonsági beállításaiba?
Beállítások/Fiókok és importálás(fül)/Google fiók egyéb beállításai/Bejelentkezés és biztonság/Eszköztevékenység és biztonsági események/Eszközök áttekintése itt lehet áttekinteni mi és mikor lépett be. Lehet szelektálni, hogy melyik eszköz nincs már meg. Volt olyan telefonom a listában, ami már több, mint 2 éve nincs meg és szerepelt a listában.
Nekem éppen ma jelzett, hogy a tartsam karban az eszközeimet és kapcsoljak ezt-azt be az adataim megvédése érdekében.(#120511) galaxys80 Azon a telefonon, haveromnak sem jelez, csak késve. Szerintem ott nem a progival van a baj, hanem a telefonnal és a rajta futó droiddal. Nem tudom használna e valamit ez az alkalmazás.
-
brd
nagyúr
válasz
#61392896 #120180 üzenetére
A forrás Auto-n van hagyva, eddig hibátlanul rögzít (kivéve, ha a hívás közben kapcsolom be a bluetooth-t és adom át oda a hívást, akkor az átadás után a semmit rögzíti az adott hívás idejére - de ehhez viszonylag sok idő kellene, hogy debugoljam, lehetne-e valamit tenni vele), így nem próbálgattam végig a lehetőségeket.
-
Somatom
veterán
válasz
#61392896 #119925 üzenetére
Attól függ, hogy melyik van Neked. Én a legújabbat írom. A minap frissült és többek között a beállítás felület is változott. Megnyitod és alul, a földgömb mellett, a paletta ikonra böksz. Aztán "bill. témák kiválasztása és beállítása". Ebben jobb felül van három pötty. Rábökve -> Finomhangolás. Ennek utolsó két menüpontja a magasságállítás álló, illetve fekvő módban. Én most 1.0 helyett, 0.8 -ra állítottam.
-
Somatom
veterán
válasz
#61392896 #119915 üzenetére
Ha már Anysoft! Az előbb pötyögtem a régi chinafonomon és azon sokkal alacsonyabbak a betügombok. Emlékszem, hogy anno én állítottam be a magasságot. De, most sehol sem találom ezt a gombmagasság állító opciót. Én bénázok, vagy ezt kivették az Anysoft -ból?
Kékes525:
Minden csak megszokás kérdése. Pl. annyira hozzászoktam már az Androidos egérkezeléshez, hogy azon röhögök, hogy Linux alatt miket bénázok. Folyamatosan nyomom a bal gombot, és várom, hogy történjen valami. -
beg
veterán
-
Somatom
veterán
-
brd
nagyúr
-
Probert75
addikt
válasz
#61392896 #118090 üzenetére
Nem csak automata vesz fel, hanem beállíthatom, hogy kézi indítású legyen. Ezt haverom BT-n keresztül is használja. Szóval nem ugyanazt tudja, mint a többi. Szerintem.
De a kínai telók nagy többségében alapból benne van ez a hívásfelvevősdi.Jaa, és nem azt jelenti amit írtál ACR rövidítés gyanánt! ACR=Another Call Recorder
-
kovisoft
őstag
válasz
#61392896 #118090 üzenetére
Nem tudom, másnál mit jelent az ACR, de nálam pl. az Another Call Recordert.
-
Somatom
veterán
válasz
#61392896 #118092 üzenetére
Mi az, hogy "frissült"? Csak úgy? Direkt olyan telót kerestem, ami 6 -os Android -dal jött ki, mert 7 -hez akkor még nem volt Xposed. Az első dolgom volt megakadályozni a frissítését. Miért engedted frissülni 7 -re, amíg nem volt kellő tapasztalat a működéséről? Mindíg csodálkozom azokon, akik megszállottan vágynak az újabb Androidverzióra anélkül, hogy pontosan ismernék annak lehetőségeit és korlátozásait.
Bozek:
Jogos, ezt kifelejtettem. A hangszóróból jövő hang erejének detektálása tényleg fogaskérdés. -
Somatom
veterán
-
Probert75
addikt
válasz
#61392896 #118079 üzenetére
Nem tiltott az le semmit! Nekem Samsung Galaxy A3 2016-on 7-es droiddal az ACR Pro mindent felvesz rendesen. Legutóbbi akciónál, amikor ide linkelte valaki, meg is vettem. Próbálgatni kell benne a formátumoktól kezdve mindent és valamelyik beállítási konfiggal fog működni.
-
Somatom
veterán
válasz
#61392896 #118047 üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni. A Google az Android mozgatórugója. Időről időre elérhetővé tesz, vagy betilt API -kat. Az API -k olyan hozzáférési pontok, amiken keresztül egy alkalmazás megszólíthatja az oprendszert. Hívásrögzítésre sohasem létezett nyilvános API az Android -ban. Ezért, a hívásrögzítő alkalmazások mindíg valamilyen alternatív, megkerülő utat használtak. Ezek viszont gyártótól és/vagy típustól függően vagy működnek, vagy nem.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
#61392896 #118047 üzenetére
Nem vagyok autentikus az ügyben, de amikor az én telefonomra kerestem hívásrögzítőt, azt írták az egyik fórumon, hogy valamelyik korábbi Android óta ez a dolog hivatalosan nem támogatott valami miatt. (talán adatvédelem) Némelyik gyártót ez nem érdekli és ott működik. Az akkori telcsin én kipróbáltam egy tucat programot, végül egy működött hellyel-közzel rajta, de néha ez is problémás volt. (Huawei P8 és az Automatik Call Recorder) Root-olt készülékeken könnyebb megoldani.
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
#61392896 #106740 üzenetére
Próbáld ki a Glance Plus alkalmazást. Én is azt használom. Beállíthatod a méretet. Kiírja a dátumot,napot, az időt és az időjárást is. Ezek közül azt állítod be amelyiket akarod. Kijelzi az értesítéseket is ha van. Annyit kell tenned hogy kihúzod a tokból,vagy ha nem használsz tokot,elhúzod a kezed az érzékelő fölött.
-
punky10
addikt
válasz
#61392896 #106748 üzenetére
Érjük,a gyári zárképernyön megjeleníthető órán viszont valószínűleg nem fogysz tudni változtatni.Ezért ajánlottunk alternatív zárképernyöt, mert azokon többféle beállítási lehetőség van, mint a gyárin.Bár azokon lehet, hogy nem működne a telefon mozdulására ébredés...
-
-
törölt tag
válasz
#61392896 #106724 üzenetére
Talán azért nem kapok választ a kérdésemre, mert nem voltam eléggé egyértelmű. Elmagyarázom:
Nekem egy Motorola Moto G 3rd telefonom van, Android 6.0-val. Ezen az Androidon állítólag a gyártó cég semmit sem változtatott. Tehát ez egy ekte Android 6.
Amikor az asztalon megmozdítom a készüléket, kitesz egy órát és egy lakatot. Ez utóbbi lefelé húzásával lehet kinyitni a készüléket. Sajnos azonban az óra nagyon kicsike és vékonyka számokkal jelenik meg. Mivel (már) nincs karórám, ezt használom. Már ha látnám. mert olvasószemüveges vagyok, de minden idő-nézéskor nem tudok szemüveget előrántani. Egyébként-is igen gyorsan eltűnik az egész.Erre keresnék olyan appot amivel ki tudnám cseréni az órát és meghosszabbítani a megjelenés idejét.
Sajnos azonban nem tudom mely app-csoportokban lévő programot tudják ezt megcsinálni.
Ebben kénékszépen segítséget tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged