-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
csako #109919 üzenetére
Predikciót elbaltázták, azt aláírom. De nekem smoothabb lett maga a gépelés, ja és tetszenek a javított billentyű hangok. A korábbi verziónál amit használtam, nagyon idétlenek voltak.
Lehet, hogy én a széria legrosszabb verzióját használtam régebben, de az új update nekem (predikciót leszámítva) egy megváltás.De küldd már el légyszi azt a régebbi verziót, amit használsz, összehasonlítom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
S e t h
nagyúr
válasz
csako #108228 üzenetére
Én meguntam, mostanában teszteltem más billentyűzet alkalmazásokat és egyszer ugyan kevés bizalmat szavaztam neki, de most 4 napja a gboardot használom, azt kell mondjam kellemes meglepetés.
Viszont ha tudsz, akár privátban ha tiltott lenne, akkor szívesen fogadnék egy linket korábbi swype verzióról.
Viszont ha korábbi verzió jó, akkor ezek szerint nem a magyar szótárat cseszték el? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged