- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
-
punky10
addikt
válasz
pc360 #133564 üzenetére
Ez igaz,de nekem már legalább 3 éve nincs stock androidos telefonom.Az általad említett alkalmazásokat tudom témázni,de a Tárcsázó/Névjegyzék-ből találtam olyat,ami ad pluszt.Az SMS-nél még nem kellett plusz...
Én egyébként simán együtt tudok élni a különféle módosított droid-verziókkal,egy MIUI- többre tartok,mint a One-t.Az EMUI már számomra nincs olyan kifinomult,de még ezt is jobban csipázom,mint az alapot..
De ez szerintem egyéni kérdés,és ezen fölösleges vitatkozni.Mindenkinek más dolgot vqnnak előtérben... -
punky10
addikt
válasz
pc360 #133531 üzenetére
Most elgondolkodtam:mikor volt az,hogy utoljára egy telefonon huzamosabb ideig használjak gyári launchert...
És rájöttem:soha...Valamikor az őskorban a SE X10 Mini gyárija azért nem tetszett,mert a kezdőoldalra nem lehetett kitenni az óra mellé a névnap widgettet,ezért jött a Go,ami utána nagyon sokáig ment is minden következő telefonomra.Majd miután már túl sokat akart a Go csapata,és számomra túl agresszívan,jött a Nova Prime.Azóta az első alkalmazás,amit telepítek...
Márkától,tipustól,rendszertől és Android-verziótól függetlenül ugyanúgy néz ki a telefonom,mindent ott találok,ahol megszoktam.Arról nem is beszélve,hogy a Pie-vel bejött gesztus-vezérlés a Novában szerintem jobban működik...És nem most került bele...
-
zhorvath
aktív tag
-
TODI1111
veterán
válasz
pc360 #131091 üzenetére
Rengeteg (szerintem mondhatom, hogy milliók) ember van akinek nincs más adathordozója mint a számítógépe és vagy a telefonja. Nekik szükségük van egy felhő tárhelyre és az egyik legalapvetőbb a gogle fotók. Egyébként szerintem az sem problémássabb mint bármely másik felhő tárhely. Aki "odafent" tartja a fényképeit annak tisztában kell lennie vele, hogy bármit használ "nincs biztonságban".
-
NandorHUN
addikt
válasz
pc360 #130865 üzenetére
iPhone-n elvileg működik magyar nyelven is... (igaz az nem google)
Androidon meg működnek angol nyelven!
A probléma csak az, hogy ha Google 2 nyelvre van beállítva, akkor ugyen megérti ha angolul beszélek neki vagy magyarul, de ha pl. magyarul beszélek és magyarul mondom az írásjelet vagy magyarul beszélek és csak az írásjelet mondom angolul azt nem érti meg :/
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
pc360 #130413 üzenetére
Pontosan tudom, hogy miről beszélt, én is használom máshol.
Ebből nekem nem hiányzik, de ismerve az ő szokásait, neki igen.
Amit somatom használ, az nálam kifejezetten rosszul teljesít, talán a hardver, talán a szoftver miatt, de nincs kedvem kikeresni, amikor itt írtam róla.Plusz tedd meg, hogy nem válaszolsz, köszönöm!
-
válasz
pc360 #130214 üzenetére
Ezek szerint a 1,5-2 éves telefonokat, - amelyekre nem jön már frissítés -, gyorsan el kell dobni? Én is még 6.0.1-et használok az Oreo helyett, de valahogy nem érzem/éreztem, hogy szükségem lenne a frissítésre. Minek kell történnie ahhoz, hogy azon nyomban én is frissítsek? Csupán csak kíváncsi vagyok, hogy mi az amit figyelmen kívül hagytam.
-
-
törölt tag
válasz
pc360 #129698 üzenetére
Akkor inkább kicsit kijavítom a kérdésem.
Honnan tudhatom meg, hogy milyen gyártmányú kijelzővel (pl. LG, Samsung, etc.) jött ki az adott modell a gyártósorról? Mert erről nem találtam infót sehol sem, de úgy olvastam más topikban, hogy van erre app, ami segítségével megtudhatom az efféle infókat. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
pc360 #129462 üzenetére
Ahogy írtam, a Wetransfer-t továbbra is használhatnám böngészőn keresztül a telefonon, az nem változott, csak a mobil alkalmazást faragták meg olyan módon, hogy az már nem alkalmas a célra. A mobilos böngészővel az a gond, hogy azt nem kínálja fel a rendszer, amikor fájlokat szeretnél megosztani, tehát a "természetes" módszer nem alkalmazható. A Wetransfer app tudta ezt, és most ugyanezt keresem, és meg lennék lepve, ha nem lenne konkurencia.
-
Jaffa75
őstag
válasz
pc360 #128499 üzenetére
Egy barátom 2 éve vett egy Lenovo telefont Kínából, ebayen keresztül. Egy évig nem is volt gond vele, de aztán fellépett vele valamilyen oldalra, és "elszabadult a pokol"...
nem tudtam olyan gyorsan kilőni az appokat amelyek maguktól indultak és nyitották meg a böngészőben tizesével a különböző szexuális oldalak látogatására buzdító oldalakat... Kilőttem a netet, meg az appokat is, aztán nagy nehezen találtam megoldást a neten, hogy flasheljem a telefont.
Kész lett, jó lett, 2 hétig hiba nélkül ment, aztán el is adta a srác marha gyorsan...
Nem kell feltétlenül "noname" telefon a kéretlen alkalmazásokhoz
-
nobela
senior tag
válasz
pc360 #128016 üzenetére
Alapvetően teljes albumok vannak meg úgy, hogy egy album egy flac + 1 cue.
Ha nincs más megoldás akkor persze marad a darabolás, de ezt meg megnehezíti hogy alapvetően Linux Mintet használok. Persze biztos akad erre is megfelelő program.
Csak egyszerűbb lenne darabolás nélkül
-
-
-
AlanyHal
kezdő
válasz
pc360 #127329 üzenetére
Engem nem izgat, ki gyűjti össze, a PH tagjai itt vagy Te valahol máshol, csak szeretek turizni ilyen helyeken, jó ötletadó lehet.
A verziószámokat pedig pont azért kértem, mert ha meg is változnak a jogosultságok egy fissítés során, aki akarja, beszerezheti alternatív forrásból a korábbi, még "szerényebb" elvárásokkal rendelkező változatot. Szóval szerintem van értelme próbálkozni.
"Totálisan irreális elvárás."
Ha valaki, aki ért hozzá, és az ott összegyűjtött programik közül ismeri valamelyiket, miért ne szólhatna, ha nem illik a sorba? Szerintem a fórumnak épp ez a lényege. Bármelyik fórumnak bárhol a világon. Az emberek az idejükből és tudásukból önként, szabadon segítenek másoknak. Ennyi erővel soha ne kérdezzen senki semmit, mert irreális elvárás, hogy egy vadidegen ingyen segít valakinek, aki talán sosem viszonozza.
Oldman2:
Ez sokaknak jó hír. Bár eligazodom ezen a lejátszón, én is jobban szeretek magyar nyelvű felületet nézegetni.
-
törölt tag
válasz
pc360 #127423 üzenetére
Sőt, elméletileg a Google szinkron az üzeneteket is tudja menteni. Nem használom, csak próba kedvéért kapcsoltam be és amikor pár nap után ellenőriztem, hogy miket ment, ott figyelt az SMS részleg is. Meglepett. Ezzel együtt inkább mást használok, de elvileg még azokat is "behúzza" a Google.
× × ×
Amúgy igen, ha fájlok mennek, akkor az magában tartalmazza a képeket is.
-
eclipse19
senior tag
válasz
pc360 #127401 üzenetére
Attól még a háttér folyamat nem biztos, hogy eltűnik vagy ha el is tűnik körülményektől függően újra indulhat.
De ez csak akkor probléma, ha NAGYON kevés a memória. Egyébként a tétlen háttérfolyamat gyakorlatilag úgysem fogyaszt semmit (kivéve, ha sz*rul van megírva, de akkor meg másik appot kell keresni). -
Somatom
veterán
válasz
pc360 #127327 üzenetére
Még ettől is kacifántosabb a szitu. Közben ugyanis született egy GDPR, ami érdekes kikötéseket tartalmaz. Pl. azt, hogy nem kerülhetek hátrányos helyzetbe, ha egy alkalmazástól megvonok bizonyos engedélyeket. Vajon, a Huawei betartja a GDPR előírásait? Ha nem, akkor ezt hogyan fogja az EU ellenőrizni és számon kérni? Aztán kitől? A Huaweitől, a nem elismert Kínai Köztársaságtól (Taiwan ugyebár szerintük az), vagy a Kínai Népköztársaságtól? Még az USA -val szemben sem tiszta az ügy, pedig a Google sztem vastagon megsérti a GDPR -t. Ha egy fejlesztő beépít bizonyos "hivatalos" Google addonokat (pl. reklámok megjelenítésére), azok automatikusan magukkal húznak bizonyos engedélyeket anélkül, hogy az alkalmazásnak egyébként szüksége lenne ezekre az engedélyekre. A felhasználónak nem áll módjában ezen engedélyek megvonása úgy, hogy az alkalmazás továbbra is használható maradjon.
-
AlanyHal
kezdő
válasz
pc360 #127324 üzenetére
Az 5-ös Android egy médialejátszón fut, ezzel lett véve nemrég (mert nem volt pénz márkás darabra.) Én is meglepőtem, de ahhoz képest, hogy milyen régi, sok ember használja. (Mondom: ahhoz képest.) Filmnézésre megfelel.
Én sem úgy képzeltem, hogy valaki éjt nappallá téve egy mosolyért cserébe ellenőrizgeti, hanem úgy, ahogy a fórum általában működik: akinek van kedve és ideje, hozzáad a tudásából, tapasztalatából.
Az értelme pedig szerintem az, hogy elég embernek fontos, ezért egy próbát megér, ha mégsem gyarapszik a gyűjtemény, akkor sem dől össze a világ.
"idővel hogyan változnak 1-1 frissítéssel"
Erre emiatt direkt kitértem az 1. HSZ-ben.
"az Android rendszerben (tudommal 6.0 fölött) lehetőséged van egy-egy hozzáférésre tiltást bökni"
Aki nem régebbivel rendelkezik.
"Nem azért nem fogunk egy appot használni, mert az nem található meg ezen a listán."
Ez nyilvánvaló, mert eddig sem láttam ilyen listát, mégis megtaláltam, amit akartam. Egy kicsivel tovább tartott, de meglett. Ez a gyűjtemény a keresgélést hivatott megkönnyíteni az érdeklődők számára. Nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest