-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Törölni szeretném magam Facebookról és Messengerről, ezért szükségem lenne egy új appra, ami helyettesítené a Messengert. Melyik a hozzá hasonló legjobb app, amivel indítható hang- és videóhívás, megoldható vele a jó minőségű kép- és videóküldés, illetve az sem hátrány, ha kezeli a gifeket, és nagy választékú emojik vannak. -
Jakesz
addikt
Létezik olyan alkalmazás, amivel egy idegen nyelvű weboldalon pöccre kiírja az adott szó magyar megfelelőjét? A Galaxy Note telefonoknál van ilyen megoldás a toll segítségével, ehhez hasonló alkalmazás kellene nekem.
-
Jakesz
addikt
Kb fél éve megvettem a Pokoli Szomszédokat, akkor rendben is volt, aztán letöröltem, és most újra elő akartam venni, viszont úgy tűnik, hogy elfelejtette a Google Play, hogy megvettem, mivel teleszórja reklámmal, és csak az első 3 pálya elérhető, ahogy az ingyenes verzióban is. Ilyenkor mit kell tenni? Vagy ez egy bevett szokás a Google-nél, hogy az appot fizetés után csak az első törlésig lehet használni?
-
Jakesz
addikt
Hát ez übergáz akkor. Megvettem, mert láttam a hírek között, hogy le van akciózva 125 Ft-ra, és hogy milyen sokan dicsérik, mert nagyon jól testre lehet szabni vele a telefont. Aha, tényleg nagyon fontos, hogy az ikonokat ezredmilliméter nagyságokban lehessen méretezni, és hogy a címkék alá vetülő árnyékok dőlési szögét is be lehessen állítani, mert hát a drága a fejlesztőknek milyen fontos, hogy szabad kezet adjanak a usereknek, de az már nem fontos nekik, hogy aki több tucat appot használ, legalább sorrendbe rakhassa őket a kedve szerint, amire egyébként az összes gyári launcher képes. Nevetséges. Innentől kezdve komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy mitől olyan népszerű ez az app...
-
Jakesz
addikt
Nova Launcherben komolyan nincs mód arra, hogy az app drawerben módosítani lehessen az ikonok sorrendjét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest