Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekes
tag
válasz Dluinet #170507 üzenetére
Ez biztos?
"két telefon egy adótornyot egyformán lát, úgy a hirdetési metaadatait egymáskőzött összefésülik (nem a telefonok, hanem egy távoli adatbázisban a hirdetők)"
A hirdetők megtudják, hogy az eszköz melyik tornyokat látja?RedmiNote3 Kenzo LOS14.1-20180623 AGNI_v13.0 - MiMax2 Oxigen LOS15.1-20181020 by ashwin007
-
Tökimanó
senior tag
válasz Dluinet #168802 üzenetére
Használom a Yandex keyboardot és a Signal üzenetküldőt is. Orosz cuccok. Most komolyan! Nem azt mondom hogy az orosz nem fülel, stb. , de a kinai, az amerikai, vagy bármilyen nemzetiségű alkalmazás mennyivel jobb ilyen szempontból? Gondolod hogy egy magyar nem szed adatokat? Szerintem mindenhol vannak becsületes és kevésbé becsületes fejlesztők.
-
balazs1956
senior tag
válasz Dluinet #168444 üzenetére
A mai napom elment a simple appal való közelharccal!
Ahogy figyeltem a névjegyet, reggel 3,87-es volt dél körül 3,88..1 most meg 3,88,3...
Az újonnan feltelepített simple alkalmazás eddig működik, sőőőőőőőőőőt a régi simple Classic, is egyszerre csak rendbe jött. Átvette, vagy mittudomén hogyan de megvan az új rendszám és a cím is.
Arra azonban kíváncsi vagyok meddig működik majd -
balazs1956
senior tag
válasz Dluinet #168439 üzenetére
Végül sikerült a Simple alkalmazást letöltenem.
Ide sikerült a második kocsit is, az új címet is, és a bankkártyát is regisztrálnom.
Ez most (fél óra alatt) nem vesztette el az adatait, mint a Simple Classic.
Az eredeti Simple classic -ban továbbra sem tudok semmit változtatni.
Nem tudom mennyivel jobb, vagy rosszabb az új, és hosszabb távon melyiket érdemes megtartani, vagy esetleg párhuzamosan használni mindkettőt? -
Probert75
addikt
-
efi99
őstag
válasz Dluinet #168039 üzenetére
Mégegyszer mondom, hogy fent van a GP-n több ilyen app. Ha az nem zavar senkit, hogy ott elérhető 5 milliárd ember számára, akkor vajon tényleg az a probléma, hogy ezek után nem meglepő módon valaki le is tölti és használja?
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
efi99
őstag
válasz Dluinet #168033 üzenetére
De mégis fel lehet. Google Playes alkalmazásokkal is, Android OS-n, mindenféle verziókon. Nem mindegyikkel és nem minden telefonon, de határozottan ugyanazon az OS-en. Vagyis a telefon gyártójától függ, maga az Android biztosan nem zárja ki.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
nagyúr
válasz Dluinet #166673 üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor lehet, hogy YubiKey-t kellene inkább venni.
Ez tartott vissza eddig is a 2FA-tól, hogyha a telefonnal van valami, akkor meg vagyok lőve...
Playstation-ből már zártam ki magam sajnos és csak szigorú azonosítást követően kapcsolta ki az ügyfélszolgálat. -
cidalain
veterán
válasz Dluinet #166595 üzenetére
igen, tök jó a családi csomag. már majdnem elcsábultam.
aztán ott van az apróbetűben, hogy 13 év feletti tag vonható be.
két opcióm van: behazudom a gyerek születési dámutát a google accountjába úgy hogy 13 feletti legyen, de akkor meg elbukom a family link életkor-korlátozás szűrését.
vagy nem fizetek elő. most miért gond ez a YT-nak, hogy egy acc 13 év alatti gyereket takar? ő nem érdemli meg a reklámmentességet?
Ha a gyereket nem tudom bevonni, akkor meg magamnak minek fizessek elő, hisz alapvetően pont én nem használom.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dluinet #166592 üzenetére
″nincs időm, hogy egy frissítés után játszak vele″
Ezzel én is pont így vagyok, így YT első körben tiltásra/eltávolításra kerül az eszköz(ön)(ről) a music-kal egyetemben, mivel nem csak frissítésre nincs időm, hanem ezek használatára sem, tehát saját részről ez a téma letudva, de baráti körben csak nekem kell ezeket kezelnem, így ott reVanced lett rakosgatva és nem igazán keresnek problémákkal, tehát működik, mert önmaguk a reVancedet és hasonló eszközöket nem is tudják beüzemelni/frissítgetni/stb...
Minap beszéltem egyik ismerőssel, aki mobilt cserélt és kérte, hogy üzemeljük már be az új telójàn is a yt-s cuccot, mert igaz, hogy a régin gond nélkül működik - jelzem, hogy hónapok óta - , de az új készülékéről hiányzik.
Ennyit akkor a nyűglődésről. Többi ismerős sem keresett emiatt...Szerk.
Kenyeret sem veszek...ez a téma is életmód kérdése, sőt kólákat sem, meg sok egyebet pl. hatósági áras dolgok sem érintettek sajnos/szerencsére[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
BitRider
senior tag
válasz Dluinet #166592 üzenetére
Akkor ott van a kitárgyalt NewPipe - Sponsorblock. Semmiféle játék nem kell hozzá, feliratkozásaid tudod importálni, az update-ekkel sincs gond. Nem kell belépő, így nincs is mi alapján kitiltaniuk. Tényleg nem értem, akkor miért kell ReVanced-et forszírozni állandóan, és akkor ugyanoda jutunk, mint pár napja: annyi derült ki, hogy a HDR az, amivel többet tud a ReVanced, ellenben a letöltéseket a NewPipe jobban kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Dluinet #166587 üzenetére
Én előfizető vagyok , de ennek ellenére a ReVanced appot használom. A gyári YT felülete egyre silányabb és hogy a Sort fül is bekerült és tele lett vele a főoldal , nah az verte ki a biztosítékot nálam. Persze kikapcsolni sem lehet , hogy ne lásd ezeket , így lett a csere a ReVanced appra.
-
Cs1csó
félisten
válasz Dluinet #166429 üzenetére
Nekem ingyenes kell és olyan Windows 10-es PC-ről tudjak az Android-os okostelefonomba belépni. Akkor ez a legutóbbi erre a legjobb?
(a TV továbbra is jó ha "fordítva" akarom tehát a PC-ket elérni egymásról vagy okostelóról, persze ha ez a szoftver beválik akkor váltok)
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Dluinet #165000 üzenetére
Ez már biztos nem így van, mert volt a családban Xiaomi Redmi Note 8T és tudta a Snapdragon procival, illetve van egy Lenovo tab, szintén Snapdragon procival és az is tudja. LG V50 telóm van, abban nem találok ilyen lehetőséget. Az is igaz, hogy egyik régebbi LG telómban sem volt.
#165001 this is life: Gondoltam, hogy hardveresen is kéne tudnia, csak lehet a gyártó elfelejtette beletenni. A reményhal meg utoljára. Régebben használtam az e-robotot. Lehet, az tudná, de egyelőre nem rootoltam a telóm.
#165002 Somatom : Sejtzettem, hogy hw oldalról is kell tudnia, csak reménykedtem. Meg ha tudná is a teló, nem biztos, hogy a gyártó foglalkozik ilyen funkciókkal. (LG V50 SD855)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest