- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Chris Kiki #140071 üzenetére
Köszi! Korrektül működik? Nyilván én is ezt találtam meg "logger"-re keresve, ha van róla tapasztalat, akkor ezt fogom használni is.
-
Somatom
veterán
válasz
Chris Kiki #137823 üzenetére
+1
Az nekem is bejött. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki #137702 üzenetére
Esetleg erre valaki?
-
bigrock
addikt
válasz
Chris Kiki #137565 üzenetére
Made my day
-
S e t h
nagyúr
válasz
Chris Kiki #137342 üzenetére
Oké, akkor te vagy a legkörültekintőbb android user ever, más még most is szívna.
De lehet bennem van a hiba, ha úgy gondolom, hogy problémák felmerülése esetén megnézem az app készítőjének házatáját is.
Esetleg javaslom az appwatcher alkalmazást, ahol figyelemmel is követheted milyen változások voltak egy alkalmazást illetően. -
S e t h
nagyúr
válasz
Chris Kiki #137319 üzenetére
Sosem telepítek olyan alkalmazást aminek nem olvastam utána.
Te telepítettél egy olyan alkalmazást,
1, amely esetében már a magyar nyelvű hozzászólások az elején említik az általad észlelt problémát.
2, nem is használod, sőt tiltottad az első használat után.
Nem csesztetés miatt írom, csak kicsit nagyobb körültekintéssel elkerülhetted volna ezt a sok bosszankodást. -
crok
Topikgazda
válasz
Köszönjük hogy rászántad az időt és a (szerencsére) pozitív eredményt is megosztottad velünk!
Eddig nem jutottunk el tegnap de egy jó részére nem is válaszoltál pedig megtaláltad volna - ráadásul az van hogy a megoldás amit találtál pl. nálam egyáltalán nem működne mert ez a funkció nálam (meg a teljes családra) alap, hogy ki van kapcsolva.
Millióféle reklámozási megoldás létezik, az egyszerűbbek szűrésétől haladtunk (volna) a gázosabbak felé.
Mivel ezek rejtőzködnek így a legeredményesebb módszer a körülhatárolás. Ha találsz valamit akkor tesztelés erejéig törlöd és vársz, egyszerre mindig csak egy dolgot csinálsz hogy ne kavarodhassanak a dolgok össze.Feltettem az appot hogy megnézzem mit láttam volna én ebből az esetből.
Sokmindent.
Pl. hogy a app értékelése 3.5* és millió a panasz arra, hogy idegesítően reklámoz.. fő poén benne, hogy az appot a fejlesztője ~2 hónapja eladta és a "csere" óta (most Június 10-11) van agyignyomva teljes képernyős és ilyen szemét reklámokkal. Volt, aki 7 év használat után törölte.. Szóval volt róla szó hogy van hozzá közöd. Mert úgy néz ki hogy mégiscsak volt, feltettél egy appot.. úgyhogy a felderítés eleje épp illett volna rá, és az új reklámazonosítóval amúgy is mindenképp jól jártál ha nem támaszkodtál a célzott hirdetésekre.. de haladjunk sorban.AdAway: root nélkül telepítve is működik az Ad Detector gomb benne a menüjében, 0 másodperc alatt dobta ki hogy app olyan reklámozási lehetőséget tartalmaz amit hosts file alapú szűréssel (vagyis VPN-el se) lehet szűrni, vagyis az appba bele van "drótozva".
AppBrain Ad Detector-al is meglett volna:
(Angolul írom mert angolul használom a telefont, bocsi előre.)
Show concerns -> Ad Network tab -> itt fel van sorolva az összes reklámhálózat amivel az appjaid kapcsolatot tartanak -> az AdMob (ami az egyik legszemetebben felhasználható fajta) alatt ott van a GPS Averaging.Az Addons detector is feltűnően sok reklámozásra való addon-t mutat benne: Scan gombra nyomva beolvassa amit tud majd az Addons gombra nyomva olyan tetemes a lista az app mellett hogy "öröm nézni".
Érdekesség: a cca. egy órás intervallumokat ha említed akkor az már nekem is feltűnő lett volna mert az 99.5% hogy egy un. alarm-al van időzítve ami ha lejár akkor nem az app főtevékenyége csak egy "valamely" tevékenység fog megnyílni ami (ahogy említettem, valószínűleg) egy kraftolt WebView hívás lesz vagy egy már előre letöltött (pl. AdMob) reklám megjelenítése - emiatt nem látható a taszkváltóban és egyéb helyeken.
Ez egy olyan terület ami állandóan "fejlődik", macska-egér harc, mint a vírusfejlesztők-vírusírtófejlesztők vagy a Win licenszelés - Win törések vagy a csendőr-pandúr dolog. Mindig van új a nap alatt. Hasznunkra vált az írásod és (engedelmeddel, ha már említetted) mint tanulságot és kivonatolt megoldást átemeltem a hasonló dolgokkal foglalkozó Logout blogbejegyésembe. Köszi!
Egészségünkre!
-
válasz
Köszi, hogy időt szántál a részletes beszámolóra. Szerintem mehet a hsz-ed linkje a topik összefoglalóba.
-
kaciokos
őstag
válasz
Chris Kiki #137310 üzenetére
Örülök, hogy megvan a bűnös app. Csak a lelkiismereted megnyugtatása kedvéért belinkelnéd azt a hozzászólásod, ahol leírtad, hogy megnézted ezt a listát?
Amúgy sajnálom, ha sarkosra sikerült a hozzászólásom, de bosszantó, ha valaki segítséged kér, és aztán nem próbálja ki a javaslatokat. Ha mégsem ez történt, akkor bocs.
-
crok
Topikgazda
válasz
Beírnám a Logout-ba is ha megengeded vagy belinkelném!
-
válasz
Szuper, én személy szerint várom a beszámolód, mert mindenkinek hasznos lehet.
-
kaciokos
őstag
válasz
Chris Kiki #137300 üzenetére
-
kaciokos
őstag
válasz
Chris Kiki #137297 üzenetére
Ezt már megnézted?
"Ezt kell keressed pl.
Settings > Apps > Menu button > Special access > Apps that can appear on top"Mert ha más appok felett is megjelenik, akkor ebben a nem túl tág listában benne kell lennie.
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137297 üzenetére
Nem, erre van az új reklám ID kérés meg az összes feliratkozásról opt-out.
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137295 üzenetére
De mint mondtuk lehet egy olyan weboldal is amire "feliratkoztál".. ahhoz aztán nem kell Play.. de te kellettél.
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137292 üzenetére
Nézd.. szívás.. de biztos hogy közöd volt hozzá hogy felkerült.
-
válasz
Chris Kiki #137278 üzenetére
Valamelyik telepített app eszi be magát a chrome -ba. Nem az a megoldás, hogy a chrome-ot törlöd (azt amúgy adb nélkül is meg tudod tenni), mert akkor az Android System Webview-vel fogja ezt csinálni, amit ha ugyancsak kiirtasz, jópár app nem fog működni.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Elég letiltani, nem muszáj törölni.
Van még egy ötletem:
A Playben a telepített alkalmazásoknál fel kell, hogy legyen tüntetve, hogy melyik tartalmaz reklámot.
Ha ezek között van olyan, amelyiknél az app-ot futtatva nem jelenik meg reklám és az app felületén/beállításaiban sincs sehol látható reklám-csík vagy hasonló, ott lehet élni a gyanúperrel, hogy ő a bűnös.
Mert valamikor nyilván meg fogja jeleníteni a saját reklámját és, ha nem a saját felületén és/vagy olyankor amikor ő fut, akkor nyilván máskor és máshol. -
crok
Topikgazda
válasz
Miért nem törlöd csak simán a Chrome összes adatát akkor a 'csába aztán kész?
-
válasz
Chris Kiki #137264 üzenetére
Mi a telefon pontos típusa? Van pár olcsóbb kínai márka, ami alapból tartalmaz adware-t, vagy ha valami kínai webshopból vetted, lehet, hogy azok tettek rá ilyen romot.
Látom S10e. Úgy is jönnek ezek, hogy semmit sem telepítesz a készülékre (kvázi factory reset után)?
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137272 üzenetére
Es megnezted mi volt az utolso aktiv app az app valtoban meg Google Playben?
Ja, es azert nem lat semmit mert ez akkor nem egy ertesites lesz. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki #137271 üzenetére
Csak jön a promotion ablak.
Az Unnotification nem lát semmit. -
pube111
senior tag
válasz
Chris Kiki #137268 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137268 üzenetére
Ezt kell keressed pl.
Settings > Apps > Menu button > Special access > Apps that can appear on topVan ilyen menü azon a készüléken is:
16. a linken:
Settings > Google > Ads > Opt out of Ads Personalization / Reset advertisement IDEz ugyan egy A50 de mindegy mert csak annyit akarok mutatni, hogy a gyári launcher asztalán van egy mappa Google néven, abban van a Google settings (bal alul, a Google Play ikon meleltt).
Ennél jobban nem tudom elbábozni.. A magyar menüpontokat meg nem tudom mik meg mire fordították, nem használok telefont magyarul de remélem egyértelmű, ha nem akkor GTranslate.
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137266 üzenetére
Akkor vissza az alapokhoz.
Szóval milyen készülék, gyári ROM, custom ROM?
Beállításokban nézted-e hogy van Google menüpont?
Appok listájában van-e Google menöpont? -
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137263 üzenetére
Még mindig áll amiket írtam és kiegészíteném azzal, hogy nézd meg milyen appok szerepelnek a Speciális hozzáféréseknél azon appok listájában ami kaptak engedélyt, hogy megjelenhessenek más appok fellett (vagy valami hasonló, ilyen app pl. amúgy a Facebook Messenger a chatfejek miatt). Vissza gomb után feladatválasztó gomb? Milyen app az utolsó aktív? etc..etc..etc.. amiket még írtam.. Google Play utolsó aktív, ilyesmi. Böngészők..? Ott kell lennie valahol annak.
Ha nem tudod hogy hol vannak a telefonon a Google beállítások akkor a beállításokban menj végig módszeresen vagy nézd meg nincs-e a launcher-ben Google ikon. Ott lesz, a szolgáltatások első pontja szerintem minden rendszeren a Reklámok -> abban van a reset is (meg alul mutatja is ezt az azonosítót) és itt tudsz leiratkozni a személyre szabott reklámokról is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #137258 üzenetére
Volt-e bármi Play-en kívülről telepítve? Töröld.
Volt-e bármi a közelmúltban telepítve? Töröld.
Ez a "szürke csík" véletlen nem egy értesítés? Nem írod milyen telefon milyen ROM milyen rendszer de.. próbáld ki hogy ezt a "csíkot" hosszan nyomva tartod - akkor ha minden jól megy megjelenik pár plusz dolog, mint pl. egy fogaskerék ikon ami az értesítést megnyitó app tulajdonságaihoz vezet, akár törölhetnéd is azon melegében..
A reklám megjelenése után appváltóban megnézed melyik app volt utoljára aktív.
Play-ben három vonalas menü bal felső sarok > Alkalmazásaim > telepítettek > bal oldalon a rendezést állítsd ABC-ről utoljára használtra és lehet átnézni az első 4..5 appot.
Véééletlenül.. esetleg.. nem talál valamelyik AdDetect app valamit?
Google beállítások közt van olyan hogy új reklámazonosítót kérsz - kérj!
Akkor ha valami hülyeségre feliratkoztál akkor "megszűnik" a gond..Chrome-ban vagy más böngészőben engedélyezted-e esetleg hogy weboldalak "frissítéseket" meg értesítéseket mutassanak? (Chrome -> Beállítások -> Weboldal beállítások -> minden oldal -> lehet nekiállni szétnézni és gyomlálni, meg még ahol az összes oldal menüpont van ott ez értesítések közt van-e olyan oldal ami enged értesítéseket és nem ismerős? Na, gyomlálni, gyomlálni, gyomlálni..)
Ha a teljes ablakos Slot Machine egy webview weboldal hívás akkor az nem lesz egyszerű, de legalább a fenti pár dolgot nézd meg.
-
pc360
addikt
válasz
Chris Kiki #125780 üzenetére
Valamelyik költségvetős progi. Amúgy meg Excel és a mappák használata egy PC-n...
-
Somatom
veterán
válasz
Chris Kiki #117177 üzenetére
Én voltam a gyorsabb, de bármelyik másik topiklakó is megválaszolta volna, mivel rendszeresen felmerülő kérdés a topikban. Lehet, hogy bele kéne írni az összefoglalóba.
Biztonsági okból van így. Egy "képernyőfedvényt" nem csak filternek lehet használni, hanem pl. egyes beviteli műveletek logolására, vagy akár elvégzésére is. Pl. az Autoinput is ezen az elven működik. -
Somatom
veterán
válasz
Chris Kiki #117175 üzenetére
Ha használsz valamilyen kijelző filter alkalmazást, akkor azt kapcsold ki addig, amíg a beállítást elvégzed!
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #117096 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Chris Kiki #115514 üzenetére
Kösz!
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Chris Kiki #115412 üzenetére
Nem talált. Pestisrácok. (a sok vicc, és a hozzáállásotok meghozta a kedvemet)
Viszont olyan szinten sikerült most már elrontanom az appot, hogy megnyitás után azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat, ellenben a 3mas szám még mindig ott van.
Eddig amit tettem: gyorsító tár törlése, adatok törlése, alkalmazás törlése, eszközmemóra/data mappa törlése (azt hiszem ezután már nem tudom megnyitni), újratelepítés, sd maid pro futtatása, és ezek váltogatása időben (pl uninstall, sd maid pro futtatása, install)Telefon: Samsung Galaxy Alpha, andorid 5.0.2 (legújabb hivatalos magyar független xeh rom)
-
FingR86
őstag
válasz
Chris Kiki #114997 üzenetére
szia
ha jól emlékszek ez az a progi.
a videó alapján is ez rémlik: Power Universal Remote Controlmellékeltem linket is a hozzászólásban, de vmiért mintha nem jól nyitná meg
csak simán bemásolom idehttps://wiki.samygo.tv/index.php?title=How_to_send_FACTORY%2B3SPEED_keys
-
FingR86
őstag
válasz
Chris Kiki #114977 üzenetére
én anno a muter samsung tv-jén akartam bejutni a service menu-be de ahhoz vagy spéci táv kellett, vagy pedig egy remote app amibe bele lehetett táplálni a tiédhez hasonló kódot + egy infrás teló. Nekem az alábbi leírással, power ir - universal remote appal és egy samsung note 3-al sikerült a dolog.
kicsit lentebb tekersz és vannak képek is: [link]
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Chris Kiki #114541 üzenetére
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Chris Kiki #114534 üzenetére
Szerintem a gondolkodás (elmélkedés) többre visz a kukacoskodásnál, meg annál, hogy "engem nem érdekel, hogy kinek a hibája".
Sarazni bárki képes... -
Yofej75
aktív tag
válasz
Chris Kiki #114528 üzenetére
Az emelkedő csengetési hangerő és a hotspot elég messze vannak egymástól. Az előbbiről egy PC segítségével tudsz gondoskodni... Szerinted még mindig a csengetés hangereje a fontosabb? A régi Nokiákat meg kár emlegetni ugyanis sok embernek kényelmes lenne a kormányváltó de mégsem hasonlítják össze a Trabantot egy Ferrarival
-
air
nagyúr
válasz
A mondanivalód arra korlátozódott, hogy szar az Android, és az általad hiányolt funkcióról a Google tehet. Ez nem igaz. Megpróbáltam elmagyarázni, hogy rosszul gondolod.
Nem volt ebben semmi felsőbbrendű, sem kioktató.
Ne rám haragudj, ha valamit rosszul tudsz, és ezt megpróbálom elmagyarázni! -
Somatom
veterán
válasz
Minek Androidos okosteló olyannak, aki még arra sem képes, hogy forráskódból saját ROM -ot fordítson magának?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chris Kiki #114520 üzenetére
Akkor olyan telefont kell venni, amelyikben ez elérhető. Nekem Sony-m van, azon van erősödő csengőhang. Ha hiányzik ez a funkció, akkor b*sztasd a gyártót.
-
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #114524 üzenetére
Látszik, hogy kevered a készülékeden futó szoftvert az Android operációs rendszerrel.
Amit szeretnél az nem az operáció rendszer funkciója. Gyártók bele tudják tenni a saját firmware-ükbe, ha akarják.
Persze, hogy szubjektív a hiánya, de ennek semmi köze a Google-höz és az Androidhoz."Ezekben a telefonokban rengeteg "A működés szempontjából nem létfontosságú funkció" van benne."
Mondj, kérlek, egy párat, ami az Android része, de nem létfontosságú funkció! -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #114520 üzenetére
Miért kellene? A működés szempontjából nem létfontosságú funkció.
Azért mert neked fontos, másnak lehet, hogy soha nem lesz rá szüksége. -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #114516 üzenetére
Ez nem az Android hibája.
Vannak olyan firmware-ek, egyedi romok, amikben van ilyen funkció.
Csak a gyártón múlik, hogy miként él az Android adta lehetőségekkel. -
válasz
Chris Kiki #114516 üzenetére
Gyártója válogatja. Xiaomin van.
-
SharpSA
veterán
válasz
Chris Kiki #114113 üzenetére
Próbáltam, nem jött be. Azt nem tudom, hogy tud-e szöveget tördelni, de biztosan nem tud szinkronizálni semmilyen pc-s böngészővel. Nekem ez kell, mert sokszor van rá szükségem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
De ha tökéletes amit használok akkor miért?
-
vacs
veterán
válasz
Chris Kiki #114117 üzenetére
Nem lesz teljes képernyős mert az értesítési sáv megmarad (óra, térerő, wifi stb)!
-
vacs
veterán
válasz
Próbáltam a Brave Browsert már, de nem tud teljes képernyős módot!
-
-igu-
veterán
válasz
Nálam már több, mint fél éve az az alapértelmezett böngésző. Itt ajánlotta valaki, nem is keresgéltem utána másikat..
-
enginev3.0
félisten
válasz
Chris Kiki #113809 üzenetére
Ezt most nem értem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Chris Kiki #113806 üzenetére
Mármint mit?
-
HoTaZo
addikt
válasz
Chris Kiki #112281 üzenetére
Nálam, úgy vannak a beállítások (6.0.1) és mégis erőszakosan jön az ali alkalmazása.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Chris Kiki #112281 üzenetére
Se kitkat, se lollipop alatt nincs ilyen opció.
-
terra052
őstag
válasz
Chris Kiki #110519 üzenetére
Köszi, bár a sima Runtastic Pro-t használom bringázáshoz is a futás miatt, de azért ez csak célszerszám, ennyiért nem hagyjuk ott -
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #109851 üzenetére
Nem.
Maga router telo.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Chris Kiki #109452 üzenetére
Meg vagy vele elégedve?
Milyen a minőség? -
sharkybacsi
tag
válasz
Chris Kiki #109034 üzenetére
A wav egy konténerformátum (mint az avi, az mp4 vagy az mkv). Meglehetősen sok típusú stream lehet benne. A legtöbben talán a tömörítetlen 16 bites 44.1 khz-es LPCM tartalmúval találkoznak, de még tömörítetlenül is lehet egész más frekvenciájú és felbontású is, arról nem beszélve, hogy csillió tömörítés is lehet benne (pl. PCM, ADPCM, Microsoft GSM 06.10, CELP, SBC, Truespeech, MPEG Layer-3).
Azaz simán lehet egy mp3 kódolású stream is benne, ugyanaz, ami egy mp3 fájlban is lehet. Ha a lejátszóprogram pongyolán van megírva és csaka kiterjsztésből (és nem a headerből) próbál a fájl tartalmára következtetni, akkor simán el is hasal a lejátszásnál.
A screenshot alapján ezek eléggé tömörített fájlnak tűnnek a kis méret alapján, akár egy mp3-ra való átnevezést is meg lehetne próbálni.
Ez pedig egy olyan lejátszó amely direkt azzal próbál kitűnni a leírása szerint, hogy milyen sok wav tömörítést tud:
WavPlayer -
Black_Raven
veterán
válasz
Chris Kiki #109041 üzenetére
Ezen kár vitatkozni, nagy meglepetés volt nekem is, hogy a TC lejátszó nem nyitja meg+Jetaudió+VLC+MXplayer,+3másik.Ezért kérdeztem meg.De aztán megszünt a mobilnet és beugrott, hogy feltoltam egy update-t dirty flash-el.Idő hiány miatt a LinegeOS volt a leggyorsabb.Azóta a teló lejátszója is viszi simán+minden más.Nem kell a semmin vitatkozni.Köszönöm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Például DTS WAV, amit simán lejátszva csak sustorgást hallasz. Ez konkrétan WAV is, de air is jól mondja, bárminek lehet WAV a kiterjesztése.
-
air
nagyúr
válasz
Lényegében bármi.
Akármilyen fájlnak lehet bármilyen kiterjesztést adni. -
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #107993 üzenetére
Nem.
-
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #107987 üzenetére
DLNA képes a készülék?
-
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #107961 üzenetére
Tab rendszerén van joga hálózatokhoz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chris Kiki #107961 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, nincs olyan telefonom, amin ki tudnám próbálni. Sony-t használok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chris Kiki #107957 üzenetére
Ezt próbáld meg.
-
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #107937 üzenetére
-
Baku
aktív tag
válasz
Chris Kiki #106956 üzenetére
Ez is EGY vélemény. Viszont nagy tudás mellett, (viszonylag) nagy méretű és nagy fényerejű kijelzővel, egy mákszemnyi akkumulátorról volt ennyi. Bele is törődtem a dologba..... Viszont 2 napja már 16-18 órát megy, és így már azért nem piskóta (a telefonom sem tud többet)
-
ssgt1981
senior tag
válasz
Chris Kiki #106407 üzenetére
Köszi. Ez a Locust komondottan túrázáshoz készült? Lehet letölteni ország specifikus turista térképeket hozzá?
-
ssgt1981
senior tag
válasz
Chris Kiki #106407 üzenetére
Köszi. Ez a Locust komondottan túrázáshoz készült? Lehet letölteni ország specifikus turista térképeket hozzá?
-
brd
nagyúr
válasz
Chris Kiki #106311 üzenetére
Igen, ahogy már írták x*90°-ra és az is csak akkor valóban lossless, ha szélesség és magasság maradék nélkül osztható 8-cal (vagy 16-tal, képfüggő). Egyébként találtam egyet, igaz, fizetős.
-
válasz
Chris Kiki #103216 üzenetére
Én is használom, mikor nincs lenémítva a készülékem, de ezért tuti, nem tennék fel egy appot, ha a kütyüm nem tudja alapból.
-
Jakuu
őstag
válasz
Chris Kiki #103171 üzenetére
Konkretan cm13 es MM a fejlesztok is tudnak rola es keptelenek megcsinalni.
-
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102342 üzenetére
Az látod lehet. De csavarjunk egyet a dolgon! Van olyan program, ami offline is működik, tehát letölthető hozzá a térkép? Az sd-kártyán sok hely van, a mobilnetem viszont szűkös.
-
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102337 üzenetére
Városban próbáltam hazafelé, kerültem a paneleket, ahol tudtam, de így is simán arrébb dobott néha 10 métereket. Pedig a Waze szépen megy, ott tök pontos.
-
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102293 üzenetére
3-12 méter között mutatta, leggyakrabban 6-8 méter volt.
-
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102290 üzenetére
Hol nézzem meg?
-
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102287 üzenetére
Profil ok, zöld gomb ok, leállítás ok, el is menti, de nekem nem ajánlja fel a különböző fájlokat. Lehet, hogy azért, mert nem pro?
Egyébként feltettem a Google Earth-öt, a vonalak nem fedik a tényleges utat, sokszor van benne 10 méternyi eltérés, a magasság is változott 10 métert egy sík úton.Viszont a megtett táv elvileg stimmelt.
De még tesztelem. -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #102283 üzenetére
Ha túlragoztuk, akkor miért kellett visszaszólni?
Egyébként még mindig nem mondtad meg, hogy az általam említett alkalmazások közül melyikkel lehetetlen exportálni.
Illetve én azt sem látom az eredeti kérdésben ennyire határozottan kiemelve, hogy a legegyszerűbb megoldást kereste a kolléga.
Szóval ha lehetne kicsit kevésbé határozottan állíts valótlanságokat! -
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102280 üzenetére
Ha arra nyomok, hogy adat megosztása és exportálása, akkor elmenti kmz fájlba, majd választhatok, hogy milyen formátumban osztanám meg: email, sms, stb.
Holnap kipróbálom kicsit hosszabb úton, mert most csak 1 km-t mentem, azt is úgy, hogy egyik oldalról 10 emeletesek voltak mellettem. -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #102279 üzenetére
Miért? Mi a lényeg?
Inkább az, hogy téves állításokkal vezessük félre a fórumtársakat? -
G@ben
addikt
válasz
Chris Kiki #102256 üzenetére
Kipróbáltam egy rövid útvonalon, mit ne mondjak, az egyenes járdára rajzolt egy nagyon szép görbét.
Illetve egy kmz fájlt tudtam lementeni vele, de azzal mit kell csinálni, mi nyitja meg? -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #102259 üzenetére
Tehát akkor mégsem lehetetlen.
Szerintem a mai világban ez teljesen normális és elfogadható.
Paranoiások pedig ne vegyenek okostelefont!! -
air
nagyúr
válasz
Chris Kiki #102256 üzenetére
"a log export bonyolult/lehetetlen"
Ezt meg honnan vetted?
A legtöbbnek van webes felülete, ahol bármelyik track-et lehet gpx-be exportálni. -
Jakuu
őstag
válasz
Chris Kiki #100587 üzenetére
Mint ahogyan a Maps.me is, ami jelenleg a legyorsabb offline ilyen tipusu app.
Turazashoz, Locus,Maps.me es az Osmand a legjobb parositas.
De ha idosebb hardver szinten gyengebb keszulekeken kell hasznalni, akkor a Maps.me verhetetlen. -
törölt tag
válasz
Chris Kiki #99771 üzenetére
Talán ez ha jól olvasom.
-
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #99760 üzenetére
Persze, ha szink -va van felhőbe kapcsolat, ami már össze van kapcsolva a naptárral.
Különben nem találja ki mikor van szülinapja, max. kézzel írod be. -
darvinya
titán
válasz
Chris Kiki #99750 üzenetére
Naptár
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki #99718 üzenetére
Esetleg erre valami?
-
Petreszku
senior tag
válasz
Chris Kiki #9037 üzenetére
Köszönöm!
Csak egy dolgot felejtettem el, hogy widget-ként szeretném használni a gyors hívást. Így van valami ötlet? A kérdés mindenkinek szólt aki olvassa. -
Canonfan
senior tag
válasz
Chris Kiki #8188 üzenetére
+1
+ a Parlamentben sem ártana egy Wipe data
-
mouzrr
őstag
válasz
Chris Kiki #7937 üzenetére
EGy másikkal sikerült, semelyik nem volt jó eddig, viszont ezzel nem tudok a telefonra másolni, se uj mappát létrehozni ott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest