Hirdetés

  • Premier előzetest kapott a Sand Land

    gp Befutottak az első tesztek is a hamarosan megjelenő játékhoz.

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz havri1 #15037 üzenetére

    Figyelj, én 3 androidos kütyüvel kínlódok hónapok óta.
    Az egyik egy 175$-os Star U920+-os okosteló, a másik egy no name 73 dolcsis PNA, a harmadik.. Na az mintha menne, de 10”-os tablet lévén nem viszem nagyon magammal.
    Amikor panaszkodtam, az egyik kolléga azt mondta vegyek 200$-nál drágábbat. Én erre azzal vágtam vissza, hogy miért nem mindjárt 500$-ost vegyek, de egyébként a 40$-os Win CE-s PNA hasít, mint egy raketta.
    Tudom, itt sok embernek, főleg a Jiayu G3 tulajoknak nincs problémájuk a GPS-sel, vagy nem is használják, ezért nincs rá panasz ilyen szempontból.
    Én mindenesetre, már félek bekapcsolni az okostelómat navigálni - pedig eredetileg főleg erre vettem, mert amúgy a Nokia 5800-assal tudtam telefonálni, és fényképezni, sőt, bizonyos mértékig navigálni is! - mert akkor működik, ha kedve szottyan. Mihelyst kicsit beborul, vagy ködös az idő, kampec doloresz.
    Rengeteg kört lefutottam, mégsem én lehetek a hülye, hanem vagy ez a teló ilyen szempontból gagyi, vagy a förmver összerakója elcseszett valamit. Gondolom a förmver fejlesztésekor vannak gps-es modulok, amelyeket bele kell rakni a csomagba, hogy minden snájdigul működjön. De ez is régen rossz, ha az ember androidos fronton ki van szolgáltatva mindenféle programozó kénye-kedvének.

    Marad a jó öreg Vince!
    Vince a barátom!

    [ Szerkesztve ]

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák