- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoTaZo
addikt
Az tuti, hogy törölni fogom, mert az asztali változat is egyre gázabb. De ma szükségem volt rá, hogy egy oda érkező levelet minnél hamarabb olvashassak. Itthon nem gond Wi-fi-n, de mobilneten legalább a spamek ne riasztanának.
Az átirányítással csak az a gondom, hogy, a freemailes szutyok is át van irányítva, de az indamailnek még trágyább lett a levélszűrője és hajlamos átengedni a spamet a beérkezőbe. S így nem alkalmas spamparkolónak se.
Na, majd csesztetem oket. -
-
Telepítettem, hogy küldjek screenshot-ot...
Szomorúan veszem észre, hogy MÁR nem tudja. Annó tudom, hogy tudta. Illetve ha nem hagyod, hogy menjen ész nélkül, csak arra használod, amire amúgy való lenne/volt eredetileg, akkor korrekt kis app, régebbi telókra jó RAMsöprőnek. Habár nagyon régen használtam, sajnálattal veszem észre, hogy szétk*rták... -
kuksa90
őstag
Például Ez az app egészen jó értékeket mér, a telefon kameráját használva - kütyü nélkül.
Bozek: Nekem kb másfél éve mér egy kütyü. Vérnyomást fehér fénnyel, egyebeket (pulzus, lélegzetszám, állapot) zölddel világítva mér. Nézegettem már a szenzort, de túl kicsi. Többször mértem szimultán felkaros orvosi vérnyomásmérővel, és akárhogy is csinálja, de pár hgmm eltéréssel ugyanazt mérték.
-
Bozek
nagyúr
Azért csak óvatosan azzal a Google DNS-el. Nálam meg pont fordítva volt, igaz, nem a Google Play esetében. A Rádiókabaré podcast-nél mindig hibát jelzett, azt hittem, hogy megint lelőtték az oldalt. Aztán egyszer véletlenül mobilneten frissítettem, meg is jelent, hogy van új epizód. Gyorsan bekapcsoltam a WiFi-t, hogy majd letöltöm azzal, de ott megint hiba volt. Szóval visszaálltam a Telekom DNS-re, azóta működik rendesen.
-
paolinho
őstag
Nem, valami más gond van, mert az Alkalmazásbeállítások alatt látszik, hogy nincs engedélyezve a mobilnetes letöltés, csak a WiFi, viszont lövésem sincs, hogy tudnék engedélyt adni, mert szürke a Letöltések alatti Engedély menüpont. tibcsi0407-vel már próbálkozom a LePro2 topicban is, hátha ő jobban ismeri a LeEco-k lelkét
Screenshot1
Screenshot2 -
Atla
senior tag
Köszi! Sikerült. Egyébként lehet én vagyok hülye! A google play csak megváltozott felül az automatikus frissitésnél tényleg eltünt az opció,h ne frissitse az alkalmazásokat,helyette bekerült,hogy Csak Wifin frissitse,viszont lejjebb görgetve,ott van ez Értesítések Az alkalmazások automatikusan friss... és itt be lehet pipálni,h h értesítsen ha az alkalmazások automatikusan frissültek. Vagy ez csak az értesítés kikapcsolása?? Teljesen felidegel most már,nem tudom mi van ! Honor 7, Android 6.0, Google áruház verzió : 7.4.12.L-all o pr 144479971.
-
-
gojko.m
senior tag
A bejegyzésed után néztem végig az ajánlott alkalmazások listáját. Nem tudom ki mennyire ismeri, használja az AIMP zene lejátszót, de én hiányolom a listáról. Ahhoz képest, hogy ingyenes szerintem felveszi a versenyt a legtöbb fizetős alkalmazással.
Amit szeretek benne:
- nincs túlbonyolítva, jól átlátható,
- nagyon sokféle audio formátumot kezel,
- saját lejátszási listákat lehet létrehozni,
- kezeli az adatfolyamokat (így akár online rádióként is funkcionálhat),
- equalizer,
- ébresztő és elalvás funkció, ...stb.Azt viszont hiányolom, hogy nincs hozzá youtube ill. soundcloud plugin, mint a PC-s változatban. De ez legyen a legkevesebb...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest