- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107385 üzenetére
Ne haragudj, még egy utolsó kérdés a témában, ha megengeditek: azt hogyan tudom az E-Robotban beállítani, amit eredetileg kérdeztem, hogy X percenként/óránként ki-be kapcsolja egyszer a BT-t? Erre még nem jöttem rá. Sajnos nem sikerült vele megoldanom, nem érzékeli a jelvesztést, úgyhogy gondoltam még ezt megpróbálom vele, ha tud ilyet. Ha nem, akkor milyen másik alkalmazás lenne erre jó? Tényleg csak ennyi kellene.
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107385 üzenetére
Értem, köszönöm. Jó lesz ez így, végül is hatótávolságon kívülre esés után szinte mindig jó az automatikus újracsatlakozás, én csak a random, megmagyarázhatatlan jelvesztést akarom orvosolni. Nem tudom, mi az oka ennek, de sokszor akkor is jelvesztés van, amikor ott van az óra pár centire a telefontól. Aztán ilyenkor utána sosem csatlakozik újra, ha egyszer ilyen módon volt a jelvesztés. Viszont érdekes, mert amikor meg eltávolodok a telefontól, jelzi, hogy nincs kapcsolat, de ha visszamegyek a telefon közelébe, akkor meg újracsatlakozik. De amikor hatósugáron belüli szakadás van, akkor meg sosem. Na mindegy, ez már tényleg más téma, ez az óra vagy a telefon hibája...
Nagyon köszönöm, ahogy írtam, ez az alkalmazás jó lesz másra is, ettől függetlenül is.
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107383 üzenetére
Köszönöm!
Létrehoztam 2 parancsot, majd kiderül, mit műveltem. Azért egy gond van: van olyan, hogy valódi jelvesztés van, amikor a telefon hatótávolságon kívülre kerül. Ilyenkor is nyilván végigjátssza a műveleteket, pedig ugye ilyenkor igazából nem kellene. Mondjuk nem gond, csak nem tudom, okoz e gondot, vagy utána próbálkozni fog e ismét, stb. Na, de ez már nem ide tartozik, ha gondom van, ahogy írtad, megyek az alkalmazás topikjába
Sőt, azt el kezdem olvasgatni, mivel más miatt is jó lesz ez az alkalmazás nekem, de az sokkal bonyolultabb.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha volt már a téma, olvasgattam vissza, de konkrétumot nem találtam.
Egy olyan alkalmazást keresek, ami mindössze annyit tud, hogy a bluetooth-t ki-be kapcsolja meghatározott időközönként. Tehát, mondjuk 10 percenként kikapcsolja, majd be a BT-t.
Azért kellene ez, mert van egy BT eszközöm (okosóra), ami állandóan eldobálja a BT-t és nem csatlakozik újra a telefonhoz, ilyenkor az egyetlen megoldás az, hogy a telón ki, majd be kapcsolom a BT-t és akkor érdekes módon csatlakozik az óra és megy tovább minden jól. De X percenként, vagy inkább óránként mindig megszakad a kapcsolat (igazából lehet, hogy a telefon miatt, de többen azt írták, hogy ugyanezt csinálja ez az óra, telefon típustól függetlenül, tehát inkább az óra lehet a ludas).
Arra gondoltam, ha beállítom, hogy X percenként ki-be kapcsolja, akkor mindig folyamatos lenne a kapcsolat. Az nem gond, ha épp jó a kapcsolat és úgy szakítja meg, nincs semmi folyamatos adatátvitel vagy ilyesmi, X percenként egy kis szakadás nem okozna gondot (hiszen most is vannak szakadások, nem is kicsik)
Mit tudtok erre javasolni/ajánlani?
Köszönöm!
SZERK.: persze, ha annyira okos lenne az alkalmazás, hogy csak akkor bontja a BT-t, amikor érzékeli, hogy az órával nincs kapcsolat, az lenne a tökéletes, de ez már gondolom science-fiction, nem kell ennyire profi megoldás
Elég egy hó't fapados, mondjuk 10 percenkénti masszív BT OFF-ON metódus.
-
Exian
addikt
Tudtok ajánlani valami megoldást (hardver-szoftver páros), amivel USB porton keresztül tudnék figyelni bizonyos dolgokat és a beérkező jelet meghatározott módon felhasználni?
Példa az igényeimre: van néhány ajtónyitást érzékelő mágneskapcsoló. Ezeknek a jelét kellene valahogy rávinnem egy Androidos eszközre és jelszakadás esetén kellene bizonyos dolgokat végeznie (legegyszerűbb példák: hívás, SMS értesítés).
Létezik erre valami megoldás?
Tudom, hogy erre már vannak olcsó céleszközök (GSM átjelzők), de itt most fontos, hogy androidon tudjam megoldani, meghatározott hardver és szoftver környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged