- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A szinkronizálás szempontjából értetted a kérdést? A GDrive ebben az esetben csupán tárhelyül szolgál, a szinkronizálás módját Te határozod meg a Foldersync -ben. Továbbá ebben az esetben az adatot a Google nem névjegyadatként kezeli, így nem is tudja ilyen minőségében felhasználni, integrálni más szolgáltatásaiba a "Te kényelmed érdekében".
T_chris:
Amikor én először találkoztam a Gdrive -val, akkor azt nem a Google csinálta. Sőt, egyáltalán nem örült neki és próbálta megakadályozni a működését. Ez egy kiegészítő volt a Firefoxhoz és ha jól rémlik, egy Dán ember okossága volt. A lényege az volt, hogy az adatot szétdarabolta 10MB -os részekre és azt Gmail mellékletként továbbította. Így korlátlan volt a tárhely. Persze a böngészős kliensben Te egyben láttad, a művelet a háttérben történt. -
törölt tag
Ez mondjuk így igaz, de kevés lehet bizonyos esetekben. (Mivel nem írta a kérdező hogy a pc-n milyen módon nézi a leveleket.)
A telefon imapon leszedi a fejléceket, a pc pop3-on leszedi a mail-t, és ha nem hagy másolatot, akkor a telefonon nem nézhető meg a levél.Tehát csak abban az esetben megy ha:
- A telefon és a pc is imapon megy.
- A pc-n olyan beálltás van a pop3 eléréshez, hogy meghagyja a leveleket. -
t420s
aktív tag
hm. vagy a tizedik androidos mobilom van már, de soha egyiknél se jelentett ez gondot.
nem lehet hogy ez kitkates hülyeség?
mert kitkat-es mobilom ez az első.nincs vmi root jogos app erre a dologra?
Androidos telefonokat nem úgy találták ki, hogy a SIM-ről használd a kontaktokat.
-
törölt tag
Kivéve, ha a kliens ezt felülbírálja?
Évek óta nem leveleztem asztali gépes kliensből, de akkor ez volt az első amibe belefutottam. Volt valami "Árnyékmásolat megtartása a szerveren" ami mellett nem volt alapból bent a pipa. Így én lettem pipa mikor webről, másik gépen nem voltak meg a leveleim.
És szerintem Imap alapon ment akkor is a gmail.
De lehet csak a jótékony balladai homály mondatja ezt velem... -
kovisoft
őstag
És a TouchPal X is tud kétnyelvű bevitelt, valamint ékezetes szóajánlatokat ékezet nélküli QWERTY billentyűzeten.
-
-
tomy86
addikt
Nem tudom miből gondolod, hogy csak pár program működik így. Tapasztalatból írtam. Jelenleg Nova launcher, Smart keyboard, Call Meter 3G, Business Calendar, stb. gond nélkül működik. Persze nem mindig járható út az apk systembe másolása, de a TB vagy link2sd konvertálás rendszeralkalmazássá funkciója többnyire jól működik.
-
tomy86
addikt
"A felszabaduló helyet úgysem tudod használni."
Ez nem így van. Ha pár olyan alkalmazást, amit úgysem helyezhetsz sd kártyára (mert használod a widgetjét, billentyűzet, playről letöltött launcher, stb.) rendszeralkalmazássá alakítasz, akkor máris értelmet nyer a felszabadított hely. -
törölt tag
-
punky10
addikt
Állítsd be a Calendar-Pad havi widgetjét úgy, ahogy nekem tetszik...
A trial verzióból nem lehet megváltoztatni a hétvége bugyirózsaszín hátterét.Az alapján nem sok hímnemű fizet a pro verzióért...
És ez csak a havi...Mindent be lehet állítani a napi, heti, havi és teendő widgetben, illetve ugyanezeknél a sima megjelenítéseknél.....com
Híd el, hogy egy normális alkalmazásért normális áron nem sajnálom az egyébként nem sok fizetésem.Pl pont az imént említett naptár alkalmazásból hivatalosan megvan a DigiCal+ és a Calendar Pad pro is.Egyik a tableten, másik a telefonon jobb...Vagy tárcsázókból is megvettem a RocketDial-t is, de utána megtetszett az ExDialer is, és abból is megvan a támogatói változat...Ha egy app tetszik, és megüti az ingerküszöböm( 1000 forint alatt) akkor megveszem.
Én nem magyarázom a bizonyítványom...megmondom, ha búktam, és kész... -
punky10
addikt
A 15 perc visszatérítés általában megy...
A probléma a 15 perc hosszúsága/rövidsége...Egy képnézegetönél, még OK, de egy összetett programnál már nem biztos, hogy elég.Az egyik legnagyobb probléma szerintem az app fejlesztőknél, hogy miként dobja piacra.Ha egy hetes teljes értékű verziót ad, akkor ki tudja az ember próbálni az összes tulajdonságát.De az lehet, hogy nem kell mindenkinek...Ha korlátozott képességű az általánosan elérhető alkalmazás, akkor a pro verziót nem tudjuk rendesen letesztelni...Ördögi kör.És ekkor (de "majdnem"csak ekkor) előjön a kisördög, és én(is) engedek a csábításnak...
Kárpótlásul, ha jó a cucc, akkor megveszem... -
törölt tag
-
Foose
addikt
Biztos van rá való,de sosem akartam CWM-et,csak annyira kellett hogy felrakjak egy romot. Mert nem turkálok semmit a rendszerben. Hát,ADB sem tudom hogyan menne,mert Linuxot használok. De mi a dd?? Bár nem merném azt mondani hogy az vagyok. Szóval most akkor RecoverX-el felrakott rom után valóban nem tudok recoverybe belépni? Partíciókat?? Ne már,nekem minél gyorsabban kellene csinálnom egy full mentést.
-
-
sharkybacsi
tag
A kamerával való pulzusméréshez:
Nem szokásom ilyen értelmetlen vitákhoz hozzászólni, most mégis megteszem, mert eléggé zavaró a pökhendi stílusod, ráadásul a tudásodban mutatkozik néhány lyuk, és egyáltalán nincs is igazad.
Ráadásul fordítva ülsz a lovon, Neked kellene bizonyítanod, hogy ez nem működik, hiszen Te ezt állítod. Egy téma pedig nem akkor van lezárva, amikor Te azt állítod.De ha már így alakult, akkor parancsolj:
http://www.ignaciomellado.es/blog/Measuring-heart-rate-with-a-smartphone-camera
(remélem a képletek minden igényt kielégítenek)
illetve:
http://www.technologyreview.com/news/425758/smart-phone-app-tracks-heart-rate/
Ez a professzor bácsi követte el:
http://www.wpi.edu/academics/facultydir/khc.html
Itten:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23366214Magadat meg kérlek ne kövesd meg, hanem inkább a szó értelmével összhangban tedd ezt a vitapartnereddel.
-
törölt tag
http://www.omikk.bme.hu/collections/phd/Villamosmernoki_es_Informatikai_Kar/2009/Stuban_Norbert/ertekezes.pdf
15. oldaltól látható a pulzoximéter felfedezése, története, és működési vázlata. Ez egy 2006-os pdf, azóta elég hozzá egy mobil is, mint ahogy sok másra is.Szerk.: 27. old 4.5 ábra, 36. old 6.1 ábra
-
LonGleY
veterán
Ez kész.....
Letörne a kezed, ha telepítenél egy másikat, igaz? Bizonyára mindenki, aki alátámasztotta a működést, ellened esküdött fel! A témákat meg nem te, mindenható air zárja tudtommal. :]
Ja, és a Föld alakja forgási ellipszoid - mielőtt úgy gondolod, lepottyansz a szélén.
-
LonGleY
veterán
Akkor próbáld ki egy másikkal, odafigyelve, hogy ne nyomd túlzottan rá az ujjad! Nem kell ide omron és társai, elég, ha figyeled, mennyire van szinkronban a jelzés a másik kezeddel magadon mérhető pulzussal. Mivel a program nem tippelhet több tíz másodpercen keresztül pontosan, ezért elég könnyű megállapítani róla, hogy valóban azt csinálja, amit vázoltam. Van, amelyikben le is írják, hogy az alacsony vérnyomású embereknél nem feltétlen működik (túl kevés a mérhető mozgás náluk), de ettől még nem lesz parasztvakítás. Főleg meg nem azért, mert te nem hiszel benne... :Đ
Mindettől függeltenül hasztalan egy dolog, de mindenképpen érdekes, hogy működik. Ahogy a gyorsulásmérő alapú Rezgésmérővel is el lehet szórakozni, hogy a megfelelő kalibráció után a grafikonon szinte látni lehet a ritmust, amit az ember az asztal másik oldalán kopog az ujjával.
-
LonGleY
veterán
Előbb próbáld ki, mielőtt az önégetést odáig űzöd, hogy valójában meggyuladsz a gép előtt! :]
Tudod, van egy olyan dolog a modern készülékekben, hogy processzor. Az, a megfelelő képfeldolgozó algoritmussal párosítva képes az ismétlődő eltéréseket felismerni, a köztük eltelt időt mérni, és mindezt akár grafikusan megjeleníteni. Mivel az ember minden testrészére hatással van a pulzusa a vérnyomás miatt, nincs teljesen mozdulatlan alkatrésze (legfeljebb lehet kisebb illetve nagyobb mértékű a mozgás). Ha megfelelően használod a programot (az előző válaszomban leírtam, hogyan), akkor ez a mozgás lekövethető, és ezek a programok teszik is, ahogy ezt többen tanúsíthatjuk. Nyugodtan hajtogasd a szkeptikus bullshitet, csak azt nem értem, a fél perc hsz-írás időt miért nem szánod rá egy próbára?
-
LonGleY
veterán
Kipróbáltuk többen is, pulzust a világ legegyszerűbb dolga mérni... Elsőre én is csodálkoztam rajta, mikor sikerült az egyik ilyen programmal, csak ugye ez után az jön, hogy az ember gondolkozik, hogyan sikerülhetett ez. Te úgy látszik, idáig még nem jutottál el az ügyben.
Adott egy nagy piros paca, ami kénytelen-kelletlen a lüktetés miatt nem statikus (ezért nem jó, ha teljesen rányomod az ujjad a kamerára, hanem épp csak az ujjbegyed rakod oda, hogy ez a pulzálás látszódjon). Ennyi. Hogy ezen mit nem lehet felfogni, az az igazán érthetetlen...
-
mm89
őstag
Megpróbálom, köszönöm!
Közben a rájöttem, hogy van Box fiókom is, 50gb tárral, csak ott meg nem tudom azt megoldani, hogy legyen egy mappa a telón és azt szinkronizálja állandóan...
Dropboxnál szintén. Régebben a dropbox csinált egy mappát az adott eszközön és abba amit berakott az ember, már ment is fel a felhőbe. Most miért nem így van? -
tomy86
addikt
Ok, akkor én értettem félre. Akkor arról van szó, hogy bootloader nyitás esetén (ami 2012 óta tudtommal csak gyárilag független telefonoknál oldható meg a Sonynál, garanciavesztéssel) feltehető olyan custom kernel amiben van recovery (a legtöbben van). Pedig reménykedtem, hogy újított végre valamit a Sony.
(#51144) dokee78: azt tudom, hogy nyitott bl esetén van. Én is olyan kernelt használok Rayen, amiben alapból van CWM és nem kell külön telepíteni. Csak félreértettem, amit Bozek írt és azt hittem, hogy a Sony is kijött végre olyan telefonnal, ahol gyárilag van recovery.
-
-
aizen92
addikt
persze, össze is van párosítva, PC-n webböngészőből engedi és ott tudom nézni.
csak az a kérdés, hogy droidos alkalmazás másnak is azt írja-e ki, hogy minőségbiztosítási okokból nem támogatott mobil/tablet készüléken.amúgy mondom, teszteltem ezt TVGO-t pár hete egy cégnek, katasztrofális állapotban volt az alkalmazás, én azt hittem min. 2 hónap kell mire kijavítják, de szartak bele úgy látszik, ha ki kell dobni májusban kidobjuk..... vicc
-
air
nagyúr
Támogatott eszközök listája: "Sony Xperia Go ST27i, SonyEricsson ARC S LT18i, Sony Ericsson Active ST17i, Sony Ericsson Ray ST18i, Sony Ericsson Mesona ST23i" a modern 4G-s készülékek közül viszont egy sem szerepel a listán.
Hol élnek ezek az őskorban? Röhejes. Rootolt készüléken nem megy.
Ajjaj. Tuti sikeres lesz. Már csak a hozzászólások alapján is biztosan felkészültek az indulásra. -
Wolfskin
őstag
jaj, csak azt ne, kérlek! egyszer megfertőztem valakinek a gépét kies-el, győztem bocsánatot kérni tőle. ráadásul én meg sok gépen használom, az lenne a jó, ha a win alapból kezelné...
lehet, hogy frissítenem kellene a tc-t?egyébként szerintem a root lesz a megoldás... inkább lex@rom a garit. most van egy telefonom, ami félig jó, de garis, vagy van egy teljes értékű. egyébként a garancia is csak akkor ér valamit, ha van ismerősöd hozzá. az meg még így is működhet...
-
törölt tag
Szerintem nem. Nekem nincs LTE -m, de H+ van. Persze ettől még jelenthetne LTE -t is, de olyankor nekem Hypernetet mutat egy widget (vagyis 21Mbs hálózatot), ami tudomásom szerint nem LTE. De ha vki tudja, hogy pontosan hogy van ez a jelölésekkel, megoszthatná velünk.
Szerk: lassú voltam.
-
Baku
aktív tag
Persze hogy az, de legalább a retek klub híradójának politikai része
valamennyire objektívnek mondható...
Én csak a külföldről a neten így-úgy elérhető csatornákról beszélek,
(abban viszont igen szegényes a választék...)
ha kint vagyok, és kíváncsi vagyok mi történt itthon...
Ha itthon vagyok nem gond, van miből választani... -
gipsztigris
addikt
-
Baku
aktív tag
"Ingyenes HOME alapcsomag" alatt értem amikor Mari Néni
bemegy a villanyos bótba, megveszi a MindigTV matricás kasztnit,
begyugja az anternát, osztan 7 tévé leshető ingyé...A másik amit nem értek:
(Mindig TV app
"Tartalom védelmi okokból az élő műsorok és a video tartalmak a
Dunaworld műsorának kivételével csak Magyarországon érhetőek el!"Tessékmá mondani: Mi a bánatos lószartól kell megvédeni azt a tartalmat
a külfölddel szemben???
Lenyúlja az "Édes élet"-et a CNN ??? -
Bozek
nagyúr
Pedig ez is le van írva, hogy mi van utána.
- Az alkalmazás letöltése ingyenes, és kipróbálható 10 alkalom erejéig. Ezt követően kreditet kell vásárolni. Kreditvásárlás az applikáción belül lehetséges egyetlen gombnyomással.
- 1 applikáció használat 20 kreditbe kerül. Ajándék kredit elfogyása után lehetőséged van előfizetni a használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest