- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
-
air
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
0xmilan #30665 üzenetére
Én kipróbáltam a QuickPic-et TB-vel és működik rendszeralkalmazásként is. Egyébként régebben (még az Xperia neo-n) is így használtam, a gyári galéria meg repült.
(#30819) dokee78: Elvileg elég az egyiknek tudnia, de valamit elkutyultak az Android-ban és nem igazán akar működni. Mondjuk fura, mert a SuperBeam gond nélkül létrehozza a kapcsolatot, de ha kézzel akarok a másik eszközhöz csatlakozni, akkor WPA2-es védelmet lát és kéri a jelszót, amit meg sehol nem találtam.
-
Jacak
senior tag
válasz
0xmilan #30672 üzenetére
Aham,gondoltam,h. ilyesmi az oka.Én is piszmogok hasonló dolgokkal,bár nekem már nyamvadt 100 free megám sincs a /data-ban.Sőt,a 0.89 gb sd ext2-partíción is már csak alig 385 mega szabad.A /systemben sincs sok,pár mega,szintúgy a /custpack-ban.De mivel az ADW Launcher EX hajlamos ezen a krehácson 1-1 reboot után "elfelejteni" a kitett widgeteket,így azok appjait hiába linkelem ext2-re,bexarnak a widgetek.Ezért machinálok olyanokkal,h. a /data/app-ból az apk-t másolom a /system,-v. a/custpack-ba,majd onnan visszalinkelem az eredeti helyére,felülírva az eredeti fájlt,a lib,dex-eket szintúgy(sőta data-könyvtárakat is),de ezeket csak /custpack-ba,mert a /system alapesetben,bootkor r/o, nem r/w,tehát csak olvasható.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
0xmilan #30658 üzenetére
Szerintem hagyhatod a francba. Sok alkalmazás, amit nem alakíthatsz rendszeralkalmazássá átalakítottál, szóval elkutyulódtak a fájlok. Ha egyik alkalmazás sem képes visszamozgatni őket, akkor elfelejtheted az alkalmazásadatokat, töröld le az appokat, és telepítsd őket újra.
-
Jacak
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
0xmilan #30645 üzenetére
"TB-ben nem találtam ilyen fícsört, hogy system app --> user app, de még a fordítottját sem."
Hosszan nyomsz az adott appra és a felugró menüben van olyan opció, hogy "konvertálás felhasználói alkalmazássá" ill. "konvertálás rendszeralkalmazássá", attól függően, hogy rendszer vagy utólag telepített appra nyomsz. Legalábbis a Proban van ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest