- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
pc360 #124567 üzenetére
Egy dolgot fűznék csak hozzá ehhez az egészhez és lezárom részemről:
-amíg én nem fikázom a te munkádat, addig joggal várhatom, hogy te se tedd
-a listád nagyon szuper ("legjobb internet rádió") de elég szubjektív, mivel te ezeket tartod jóknakAz itteni összefoglaló nem hasraütésre készült, hanem valaki bedobott egy appot, megrágtuk többen és ha az jónak találtatott, akkor bekerült.
A quickpick és társai (es file explorer pl) azért van még benne, mert a legutolsó cheetah éra előtti verziói még a mai napig jó alternatívaként használható.Szóval a legközelebbi összefoglaló fintorgás előtt gondolj bele abba, hogy azt az itteni "lakók" hozták össze és nem biztos, hogy szerencsés pont ebben a topikban degradálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #124567 üzenetére
Én még mindig a PowerAMP-ot preferálom, főleg, mióta van belőle 709-es verzió is, amiben megint megy a Hi-Res.
A 790-es meg egyelőre csak az új UI-nak a bétája, sokat nem tud.
Galériának az F-Stop, a Cheetah miatt léptem le a QuickPic-ről, és jobbnak találtam az F-Stop-ot.
A PasswdSafe helyett én a SafeInCloud-ot használom, az is megy ujjlenyomattal.
Takarító programnak az SD Maid, annak szerintem egyik sem ér a nyomába. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
pc360 #124571 üzenetére
Nem tudom, hogy az írásod miatt-e, de a keresőbe én is beírtam azt a k-t
Aztán néztem, hogy a "Picture"-ben mégis hol a fenében van k?
Nekem a legutolsó verziók sem kérdeznek semmit, és tökéletesen működnek. Az egyetlen, amit röhelyesnek tartok, hogy a frissítés listában azzal kezdik, hogy így csatlakozhatsz a felhőszolgáltatásukhoz [#facepalm szmájli]
Juteszembe, néha használom a Perfect Viewert, főleg akkor, ha olvasok valamit, ahol a kéváltások között nem akarom, hogy változzon a nagyítás, vagy szeretném, ha nagyítás közben pixeles lenne a kép. Az egyetlen problémám, hogy 2x-es, 3x-os nagyítást igen nehéz kipiszkálni belőle. Ismer valaki olyan alkalmazást, ami szűrés nélkül is tud nagyítani, de könnyebben kezelhető a nagyítás mértéke?
-
punky10
addikt
válasz
pc360 #124571 üzenetére
Az ajánlott 24 kategóriábol 17 esetén használokkülső alkalmazástA maradék 7-ből 4 csoportot nem használok,a maradék 3 pedig gyári.De a 17 kategóriában használt alkalmazásaim mind szerepelnek a listán,15 top 3-as,,kettő nem jotott fel a dobogóra.
Erre irtad,hogy többnyire elavult szarok.Akkor ki itt a troll...? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
pc360 #124567 üzenetére
QuickPic-ből (nincs a végén k) miért is nem jó a play store-os?
Nem biztos, hogy a legjobb, de SMS-re én a Handcent Next SMS-t használom. Mondjuk ami miatt évekkel ezelőtt az elődjét felraktam, az az volt, hogy a droidos SMS kliensbe nem lehetett entert beszúrni, meg nem kezelte rendesen az ékezeteket (értsd: nem konvertálta át a szöveget normál SMS kompatibilissé)MortPlayer ... a mai napig azt használom, de olyan rég frissítették, hogy már parázok, hogy egyszer csak felszívódik az áruházból. Mint a jó kis Wifi Widget, ami kiírta a sebességet, ip-t, wifi nevét, meg ki-be lehetett kapcsolni a wifit vele. Meg a Volume Control+, amit már ősidők óta használok a hangerő kezeléséhez. És még ki tudja mi, amit szerettem, csak már megfeledkeztem róla
-
Somatom
veterán
válasz
pc360 #124564 üzenetére
Ezt én nem így látom. Most végigfutottam, és a releváns témakörökben az ajánlottak valamelyikét használom. De, ha elavultak lennének, az a mi hibánk lenne, mivel a mi javaslataink alapján készül az a lista. Én most javasolnék egyet, nézzétek meg, ha gondoljátok! nPlayer. A kezelése kb. olyan, mint a többié. Viszont, alapból (fájlkezelő nélkül) kezeli a WebDAV szervereket és a Google Drive -ot.
-
punky10
addikt
válasz
pc360 #124489 üzenetére
Köszi,de nincs szükségem rá.Van alkalmazás,ami tudja a feltételeket,így nincs szükségem hangszerkeztőkre.Ha mégis kellena,akkor felrelepitenék egy csengőhangszerkesztő alkalmazást(le van mentve pár apk)azokban is van lehetőség a hangerő változtatására.Nálam amúgy is macerásabb lenne a hangerőpiszkálás,mert több csengőhangot használok(főnök,kolléga,asszony,család...)Az általam használt alkalmazás külön állitja a média,ébresztő,értesítés,hívás,rendszer és a csörgés hangerejét.
Valami ilyesmit kerestek,nem? -
HREH
senior tag
válasz
pc360 #124481 üzenetére
Milyen nyomiskodás? Ő külön szeretné választani a csengetési és az értesítési hangerőt a telefonon egy app segítségével. Ennek semmi köze ahhoz, hogy egy PC-s programmal halkabbra veszi a csengőhangot a telefonon, mivel az eredeti kérdés az értesítések hangerejének csökkentésre vonatkozott.
Előbb tanulj meg szöveget értelmezni!
(és még mindig nem volt megoldás, ezt Bodor is megerősítette)@Somatom: a kérdésnek semmi köze a hangfáljhoz, a két csatornát szeretné különválasztani.
-
HREH
senior tag
-
Bodor
veterán
válasz
pc360 #124448 üzenetére
Köszi a válaszodat, de ez nem segítség. Én nem a hangfájl szerkesztésében, mókolásában kértem segítséget - nem is értek hozzá, de ha így is lenne akkor nem ebbe, hanem valamelyik audio topikban teszem fel a kérdésemet - hanem a topik címéhez hűen egy programban kértem segítséget, amely megoldja a leírt problémát a telefonon belül.
-
acsati
aktív tag
válasz
pc360 #124409 üzenetére
Persze gondolom. Csak hirtelen megörültem, hogy eBay-en találtam töredék áron az itthoniakhoz képest ilyen órát és megrendeltem. Kíváncsi lettem volna a szívritmus grafikonnak kiegészített track-ekre. Nagyon ennek a noname órának nem is tudok utánanézni, miből merre hogyan
Mindegy, bosszantóbb lenne, ha több pénzt adtam volna ki érte és akkor sem tudnám összerendelni a kettőt.
-
Kékes525
félisten
válasz
pc360 #123975 üzenetére
Ezeket használom.
A képen a Wifi Analyzer van. Nem ismerted fel? Nem tudom miből gondoltad, hogy az egy másik program.
A Fingot is szoktam használni. A telefonomon is.
Azzal ellenőrzöm, hogy esetleg valaki lóg e illegálisan a hálózatomon.
De mint írtam, megoldottam, most már jól müködik. -
Fall-N
veterán
válasz
pc360 #123581 üzenetére
Én még Android 2.3 idején vettem meg, ebből is látszik milyen őskövület. Akkor még nem volt ennyi féle zenelejátszó, mint most. Akkor jónak számított a kategóriájában, bár PlayerPro már volt.
Mostmár van csomó kezes, jól kinéző lejátszó, nehéz is választani közülük. Ott a Shuttle+, Retro, BlackPlayer EX, PlayerPro, Phonograph, Style Music, GoneMAD Pro stb.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
pc360 #123506 üzenetére
"Olyat hirtelen nem tudok, ami feltölt és töröl is egyben." Ilyet nem akarok, hanem azt, hogy ha a számítógépen rendszerezem a képeket, törlök, az a mobilról is törlődjön a galériából teljesen. Ez működik akkor? Ehhez mit kell tennem, speciális mappába menteni a képeket?
Dropbox vagy google drive a jobb, vagy tökmindegy? köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
pc360 #123494 üzenetére
De akkor meg a telefonon marad minden kép... Én híve lennék a szinkronizálásnak, viszont az beállítható, hogy ha google driveba - dropboxba felmásolja a gépeket, akkor pl ha pc-n törlöm, a mobilon is törölje a DCIM mappából?
Mert eddig ezeket a felhőalapú dolgokat úgy értelmeztem, hogy felhőbe IS felmásolja - viszont ha én szortírozok, törölgetek, nem akarok két helyen kettősen könyvelni a dolgokat...
-
-
darvinya
titán
válasz
pc360 #123201 üzenetére
Teljesen felesleges, anno felraktam én is csoda FileGo app-ot, de csak azt tudja törölni, amit én is tudok File kezelővel.
Arról nem beszélve, hogy aki nem ért hozzá olyan dolgokat is letöröl (mivel azt mutatja, hogy szemét), amit nem szemét felhasználó adat (pl: saját zene file-ok, dokumentumok, stb.). -
Somatom
veterán
-
Dolphine
addikt
válasz
pc360 #123043 üzenetére
Köszönöm és Neked is kory24 valamint kisspall.
Összesen három kritérium lenne egy rádiós appal kapcsolatban amit én szeretnék, nem tudom, hogy ezek közül amiket ajánlottatok megoldhatóak-e?
1. Radio88 (Szeged) adásának hallgatása
2. Ez a webrádió hallgatása: [link]
3. Felváltva természetesen úgy, hogy a Waze megy a háttérben és hogyha utasítás van, akkor vagy szünetel vagy lehalkul.
Van erre lehetőség? -
Somatom
veterán
válasz
pc360 #122989 üzenetére
Ahha. Ezt léccci, magyarázd el az Opera fejlesztőinek is! Kénytelen vagyok egy régi verziót használni, mert az újabbakat már nem lehet egérrel kezelni. Igazából vacak fapad az egész, csakhogy Nugáttól a Dolphin -ban elmúlt a realtime tördelés, úgyhogy kénytelen vagyok ezt a fos Opera -t használni.
-
g_g_g
őstag
válasz
pc360 #122981 üzenetére
Én is keresnék Airdroid kiváltására valamit.
Feltelepítettem az AirMore-t megy is rendesen, de nekem a legfontosabb a tárcsázó lenne, hogy tudjak hívást kezdeményezni PC-n keresztül.
Az Airdroid ezt tudja az AirMore-ban nem találtam. Lehetséges, hogy tényleg nincs benne ilyen funkció? -
brd
nagyúr
válasz
pc360 #122868 üzenetére
Olyan backup programot, ami esetlegesen képes lenne beállításokat is áthurcolni, semmiképp sem javasolnék.
Miért, mi történt, amikor te megpróbáltad? Nekem teljesen jól működik a fizetős TB, sok olyan appom van, amelynek a beállításai 2.x Android óta velem vannak a segítségével. Talán a leghasznosabb program Androidon.
-
darvinya
titán
válasz
pc360 #122868 üzenetére
Opera fiókkal könnyen átvihető dolgok, kivéve jelszavak, mert azt csak külső alkalmazással lehet.LastPass
Jelszó átvitel csak Chrome tud, de sok új béna honlapon már az sem megy, mert 0.5mp alatt nem lehet rányomni mentésre.És (#122869) TRob1
Névjegyek szinkronizálása csak akkor lehetséges, ha oda van mentve!
Ha belső tárra mentette, akkor előbb át kell mentenie.Biztonsági Mentés G.fiókba, sem egyből viszi át tartalmat, hanem eszköz sebességétől függően elkészíti mentés csomagot. (Pl: A1 készüléken 24-48h-ba telik a csomag készítés)
-
turbulencia8
őstag
válasz
pc360 #122797 üzenetére
A Microsoft Office a legbiztonsagosabb adatvedelmi szempontbol! Ha van O365 elofizud, akkor nem erdemes mast hasznalni, ha telon is bejelentkezel az O365 fiokodba, akkor egesz profin szerkeszteni is tudsz doksikat, mukodik a OneNote, OneDrive es amugy a pdf-eket is kezeli a Word, es nincsenek formatummal kapcsolatos kompatibilitasi problemak. Minden mas esetre a gugli sajat szoveg es tablazatkezeloje ajanlott!
-
darvinya
titán
válasz
pc360 #122763 üzenetére
Apex Pro (bár most már a Nova Launcher is felnőtt hozzá), Smart Keyboard Pro, XiiaLive Pro, Poweramp, Solid Explorer, tTorrent ad free, WeatherPro, Auto SMS Sender Pro, Moon+ Reader Pro, MX Player Pro, DroidEdit Pro, Unified Remote Full, Hi-Q MP3 Voice Recorder Pro
Bőven jó a gyári is, AnySoftKeyboard (2013.12)/Gboard, Sony Zene Univerzális, TC és EsFileExplorer(4.0.2), WeatherM8, Adobe PDF Reader, VLC, Sony Hangfelvevő, SureUniversalRemote/MiRemote/ZazaRemote, MiSzámológép, WPS Office, PCB Droid, ElectroDroid, SchematicDemo, StereoTester
-
axioma
veterán
válasz
pc360 #122759 üzenetére
Ma interjura megyek, utana... ez a tema is ugy jott ki mostanra hogy sajat gep es be kellene csukni minden feleslegest, es ezt mar 90%-ig megirtam csak egy honapja allt majdnem igy.
Amugy nem elvbol nem vettem meg semmit, csak mindig ugy voltam vele, hogy ez jo lenne, de csak ezert nem eri meg belefolyni hogy kinek milyen kartyaadatot adok ezzel meg... amugy apex van, nem latom az ingyenes hatranyat, nekem eleg. A tobbi nem igazan erint, de sztem hasznos lesz a listad. -
-
axioma
veterán
válasz
pc360 #122757 üzenetére
Koszonom! Tenyleg, a tobbi mar nem neked szol, hanem a koznek, tanulsagul a tapasztalatok:
A K-9 mail-lel mar korabban (evekkel ezelott) is probalkoztam, nagyon nyogvenyelos volt, most kicsit jobb, de nem sikerult az exchange-re ravennem (mas is a beallitasi lista, gyanitom korabbiakat kezel, azt is irja hogy nem mindig tokeletesen). Ezzel futok majd me'g egy kort, ha az infos kollegak tudnak segiteni.
MailDroid ingyenese sokkal kezesebb es tobb beallitast latok, szimpatikus az egyesitett nezet (oldalt szinezessel), viszont a pro tudja csak a widget-et (ami nem lenne baj, de most per pill nem tudom kiprobalni sot sose vettem semmit igy azert kell hozza ido mig kitalalom). Amit latok, a levelezo tud mindenhogy rendezni, de vagy csak az olvasatlanokra szurok, vagy nem emeli ki elore az olvasatlanokat, de ezzel siman egyuttelek, ha a widget is tudja az egyesitett nezetet.
Me'g egyszer koszi! -
-
Somatom
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz
pc360 #122715 üzenetére
Nálam az Galaxy S6 Android 7.0 alatt semmi gond. Sokszor használom, mindig azonnal reagált és rögtön szinkronizált. Az egyszerűsége tetszik, nekem emlékeztetőnek kell, arra tökéletes. A Titkosítás nekem nem hiányzik, de biztos, hogy sok embernek az is fontos lehet. Olyan program nem létezik, ami mindenkinek tökéletesen megfelelő. Helyesírás ellenőrzés lehet hogy jó lenne, de magamnak írom, így nem zavar ha elírok valamit.
-
Kékes525
félisten
válasz
pc360 #122687 üzenetére
"sötét téma és az egyszerűség állhat."
Nekem pont ez tetszik,. Viszont nem értem, hogy mit találsz lassúnak a szinkronizálásban, mert amikor beírom a szöveget PC-én, azonnal kilépek a programból, de már valós időben felküldte a felhőjébe a beírtakat. Mobilon megnyitva rögtön a szinkronizált tartalmat látom (ha be volt kapcsolva a WiFi, vagy a mobilnet), nincs várakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged