Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Legendmi27 #137841 üzenetére
Szerintem bő egy hónapja pinteresten ruhákat nézegetett :) Legalábbis az első felső képre ha ráguglizok, akkor ezt a képet megtalálom, meg ami alatta van... Én szétnéznék a böngészés előzményekben is.
-
törölt tag
Sziasztok! Remélem, jó helyre írok...
Mindig is vigyáztam a jeldzavaimra, de egyik nap észrevettem, hogy Evernote-ba az eszközök között megjelent egy számomra teljesen ismeretlen iPhone... Két különböző alkalommal jelentkezett be egyszer valami céges ip-ről Japánból egyszer meg valahonnan Koreából, legalábbis IP cím alapján eddig jutottam... Sajnos Evernote nem is emlékeztetett, hogy új eszköz jelentkezett volna be, pedig máskor szokott... Illetve pár nappal ezelőtt jött a kérdés, hogy én akarok e bejelentkezni Gugli accról, s ugyan nemet nyomtam, de azt hittem valaki otthon lépett be gépről, mert Windowst írt akkor...
Szóval kiderült, hogy a mail címem sajnos fent van a pwneden, annakidején feltörték az Eyeemet, amiről a szolgáltató nem is tájékoztatott...Eddig mindenhova mail cím és jelszó kombóval jelentkeztem be, sehol nem Gugli vagy FB accal, de most elkezdtem gondolkozni, hogy vajon biztonságosabb lenne e, vagy inkább használjak valami jelszó kezelőt, amitől eddig én mindig féltem... Mivel rengeteg helyen vagyok regisztrálva, így fejből nem tudom megegyezni, ha mindenhova más jelszót adok meg. Ahol lehet, ott van kétlépcsős azonosítás beállítva
Szóval a kérdés, ki mire esküszik? PW manager app vagy ne is legyen jelszó csak jelentkezzek be Gugli accal? Vagy a papír cetli :)
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok private messenger appot ajánlanátok? A Wire kilőve, mert nem működik az értesítés (nekem Redmi 4x-en, illetve egy Doogee S60-on sem) , a Telegram szintén, valamint a Signal, mert az üzenetekben nem lehet keresni. Olyat keresünk, ami működik, lehet keresni az üzenet szövegében és van akár webes, akár letölthető PC-s változata. Eddig nézegettem a Threema messengert, de ennél nem látok videó hívás opciót, illetve a VIPole free változatát. Köszönöm a tapasztalatokat.
-
törölt tag
Sziasztok!
Evernote helyett keresek valamit, mert a fizetős elég drága, amiből ráadásul én max annyit nyerek, hogy több eszközön használnám, ami max kettő, a telefon, és a számítógép, illetve mivel a gépünkön két profil van, az kettőnek számít, így összesen 3. A többi fizetős opciót nem használom ki.
Néztem ezt a korábbi hozzászólást, de ez 2016-os, így feldobom a témát.
Ami nekem fontos, hogy ne csak mobilon, érjem el, hanem gépen, legalább online felületen, nem fontos, hogy legyen letöthető PC-s verzió.
Illetve a jegyzeteket szeretem "füzetekbe" rendezni, szóval a Fa rendszer alap.
Emlékeztetősdi nem kell, arra van naptáram, illetve Wunderlistem.
Microsoft OneNote kilőve.Nem baj, ha fizetős, de elég legyen egyszer megvennem, de ha havi, akkor ne legyen minimum 1200 Forint/hó a díja.
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Naptár app dilemma
Jelenleg aCalendar appot használok. Nagyon jól használható, olyan mint egy igazi asztali naptár. Nekem a havi nézet, ami fontos, és hogy ne csak egy pötty, vagy csík legyen egy napnál, hanem részeltesebben lássam, amit szeretnék.
De a Business Calendar (Üzleti naptár) sokkal jobban tetszik, mivel a színekkel jobban lehet variálni, illetve az, hogyha rákattintok egy napra, ahol több esemény van, akkor azokat egy felugró ablakban megjeleníti, míg aCalendar ilyenkor csak egy eseményt mutat, és egymás mellett lehet váltogatni az események között.
Kérdés lenne, hogy itt, az Üzleti naptárban tudok e olyan egyszerűen eseményt másolni, mint az aCalendarba? Azaz kiválasztok egy eseményt, hogy több másolatot szeretnék készíteni, és aCalendarban ilyenkor csak kijelölöm a napokat, hogy hova tegye be ugyanazt az eseményt, és kész. A Pro változatban ez működik így az Üzletinél?
Ez a funkció nagyon fontos, mert az össze-vissza havi beónkat kb két perc alatt sem tudom beírni a naptárba mobilon.Illetve szemezek még ezzel , illetve ezzel is.
Nagyon köszönöm, ha megosztjátok velem a tudásotokat
-
törölt tag
Sziasztok! Olyan appot keresek, amivel más Androidos telefont tudok "távvezérelni". Anyukám megkapta az első Androidos telefonját, és másik városban élünk, nagyon nehéz lesz neki segítenem, ha bármi van...
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy merőben buta kérdésem lenne, de akkor sem találom rá a választ.
Szóval, szeretnék csinálni egy "Saját naptárat" Google naptáron belül. Akivel megosztanám, annak freemailes e-mail címe van. Ehhez, ugye akkor nyilvánossá kell ezt tennem. De ez a nyilvános dolog, hogy a Google találatokban megtalálható, mit jelent? Én mint Gipsz Jakab csinálok egy bejegyzést, hogy Family mozi X napon Y órakor és akkor, aki éppen Guglizik, az ezt látni fogja? Vagy csak, akit meghívok, annak kvázi teljeskörű jogosultsága lesz, de nem fogja ténylegesen mindenki látni ezt?
Szóval, van akinek bagatel, nekem nem.
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Naptár app kereséssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Alapaesetben a gyári alap google naptárt használom, így ha esetleg azzal is elérem, amit szerenték, akkor csak okítást kérek szépen
Szóval, egy családi naptárat szerenték, amit mobilon illetve gépen is (mindegy, h desktop verzió vagy online webes felületen) el lehet érni, lehet szerkeszteni. Családi, tehát nem csak megosztani tudom, hanem együtt írkálhatunk bele mindent, amit aztán lát a másik fél. Az is jó, ha a csatornáját "be lehetne tenni" - nem kell nevetni, de nem tudom, hogy kell mondani, csak azt, hogy mit akarok - google naptárba, mint a Wunderlist esetében, hogy minden egy helyen legyen.
Van egy férfi ember, aki összevissza dolgozik, minimum 6 műszakban, hétfőtől vasárnapig bármikor, és szeretném a beosztását felvinni naptárba, mert egyszerűen tényleg lehetetlen fejben tartani, hogy mikor, hogy is fog dolgozni. A Google naptárba csak egésznapos esemény, vagy találkozó típusú események adhatóak meg, nekem ezért nem az igazi. Illetve szeretném én is beleírni a dolgaimat. Wunderlistbe most is írom, hogy mikor milyen programom van (a gyerekkel), hogy Apa lássa, ha esetleg valaki látogatóba jönne, akkor egyáltalán van e program már, de ez így Wunderlistben káosz, hisz össze vissza van így egy lista.
Szóval keresek valamit, ami gyakorlatilag olyan, mint egy igazi asztali naptár.Nagyon köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
A 8 milliomodik tesztelés, próbálgatás után jövök kérdezni.
Keresnék Wunderlist helyett To-do listet. Használtam a fórum keresőt, de nem találtam javasolt appot, ami nekünk megfelelne.
Amit keresek nem drága, tehát az ilyen évi 6-8000 vagy afeletti összegeű appok felejtősek. Megosztható legyen. Jelenleg a Wunderlist nem emlékeztet minket. Ha van időintervallum megadás, subtask, az nagyon jó lenne, hab a tortán. Lehetőleg számítógépről, online is elérhető legyen, hogy ne csak a mobilon lehessen elérni. Amihez általában kellene például mérőállások diktálása (ez nálunk mumus), számla befizetés emlékeztető, egyéb határidős feladatok. Most egy Checklist nevű appot használok, de ez sem az igazi. Esetleg valami ötlet?A másik egy bevásárló lista. Nem az a cetli helyettesítő. Most Additot használjuk, de az Out of Milk közelebb állna hozzám, ha a szinkronizálás működne is. Van webes felület, számolja, hogy hol járok költésben, megjeleníti a felvitt megjegyzéseket. Esetleg ilyen kaliberű appot tudtok ajánlani?
Természetesen itt is előbb kerestem a fórumon, de a kiadott találatok nem jöttek be.Köszönöm!
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok valami e-mail klienst, ami kezeli az aliasokat, vagy ha nem is, esetleg külön fiókként felvehetem a mail címeimet? Jelenleg Aquamailt használok, a free verziót. A proban van alias kezelés, de a fórumát olvasgatva nem érzem úgy, hogy biztosan kiadnék érte pénzt, főleg úgy,hogy nekem hotmail/outlook fiókjaim vannak főként. Félreértés ne essék, én mindent megveszek vagy támogatok, ami tényleg működik.
Esetleg Bluemail (Typeapp) bár ezeket annakidején töröltem, mikor a Typeapp 200 meg ram fölé ment, Mymail(Mail.ru), vagy más megbízható mail app? Nem szeretném egyesével végig próbálgatni az összes létező kliens
A Microsoft saját kliensével egyszer már megjártam, így azt biztosan kihúzom a listáról.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz gyuszmó #106505 üzenetére
Végül idáig eljutottál? (Most ne nézd, hogy Aquamail van felül, de korábban leírtam neked, hogy hogyan jutsz ide) Itt is beállíthatod a prioritást, de ez csak a ne zavarj módra vonatkozik, hogyha az aktív, a BlueMail akkor is értesíthessen.
Amúgy a Ne zavarjanak opció elérhetősége Beállítások- Hang és étesítés, és itt legalul van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuszmó #106460 üzenetére
De akkor ez a BlueMailen belül van! Én nem erre gondoltam. Nyisd meg a beállítások menüt ( a telefonod beállítások menüjét, ne a bluemailét), majd azon belül az alkalmazásokra menj. Ott válaszd ki a BlueMailt a lostából. Ha ramesz, itt találod az alkalmazás infókat. Itt a negyedik sor neve az, hogy értesítések. Arra kattints rá, és nézd meg, hogy nincs e bepipálva az összes letiltása opció. Ez a legfelső sor.
-
törölt tag
válasz gyuszmó #106456 üzenetére
Csak a biztonsági kedvéért kérdezem: az alkalmazás információnk belül az engedélyek, vagy az értesítések sort választottad? Csak mert azt írod, minden engedélyezve van, amiböl én azt vontam le, hogy az engedélyek sort nézted, azaz ahol pl naptár, névjegy, tárhely opciók vannak. Az értesítések opció viszont más (ami az engedélyek sor alatt van), ott a legfelső, azaz az összes letiltása ne legyen bepöttyözve.
-
törölt tag
válasz ssgt1981 #106423 üzenetére
Sziasztok!
Igen,a Signalra messengerre gondoltam Whatsapp helyett keresünk megfelelő appot.
MMS-re nekem nem jött be, mert csak egy képet engedett csatlakoztatni, de volt egy furcsasága is, ami miatt elgondolkoztam, hogy biztosan biztonságos e, de az lehet, hogy a telefonszolgáltató szererei miat volt. Amúgy a sima hívást kirpóbáltuk valamelyik nap, és szinte real time... A WA-hoz képest pláne.A furcsaság egyébként az volt, hogy vmelyik nap hajnali 1:07-kor kaptam egy képet mms-ben, a küldő még nem regisztrált signalra. A kép megjött szépen rednben, szinte azonnal. Aztán az illető még aznap este regelt Signalra, és azt a képet, amit korábban mms-ben megkaptam, a következő napon ugyaanabban az időben, azaz hajnali 1:07-kor megktaptam újra, csak már signal üzenetben... Szóval lehet, hogy csak a szolgáltatónál van még meg az üzenet, és próbálta újra leküldeni, de azért rákérdeztem Signaléknál
(#106425) es4 Köszi Neked is, hogy válaszoltál!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Signal, Wire, Tox appokkal?
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni két kérdéssel kapcsolatban. A készülékem egy Doogee Y6 (nem rootolt, android 6-os).
Az egyik az MTK Engineer app használata. A hangerőt szeretném felhúzni, letöltöttem az appot, elolvastam millió helyen, hogy mit hogy kell állítani, milyen értékre, de minden korábbi cikk, ami erről ír másként néz ki, mint most. Az audioban megnyitom a voice opciót, de utána van NB/WB, meg UL Gain, meg Sidetone Gain. Így nem merek állítgatni, abban sem vagyok biztos, hogy mit állítok a recieverrel, mit a speakerrel... Szóval itt nincs normal mode, meg loudspeeker, meg mic, meg ilyenek. Valahol meg azt olvastam, hogy a mic (gondolom egyébként a reciever lenne itt ez) ne legyen több 150-nél...
Amit találtam fórumokat (az is a bluboo user fórumai), ott kb annyi van, hogy NB/NW alatt a Reciever, a Headset, a Speaker legyen UL gain 252, Sidetone Gain = 0 a többi opció meg 160-ig. Aztán máshol azt olvastam, hogy az UL gain ne legyen több 232-nél.
A másik kérdés egy galéria widget kérdés. Az előző mobilom - hosszú androidozás után - egy Lumia volt, és megszoktam, hogy volt egy élő fénykép csempém, ahol a fényképeim váltakoztak folyamatosan, és ez elég kicsi volt, tehát nem egy egész képernyőt elfoglaló cucc. Létezik valami olyan widget, ami max 3*1 vagy 4*1-es méretű, és ki tudom tenni a a jelenlegi gyári 3*3-as galéria helyett?
Köszönöm szépen!
Egyébiránt mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest