Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz vizimento #122867 üzenetére

    Tanácsom szerint semmit se vigyél át közvetlenül, egy csomó program más lehet 4.x-en, mint 8.x alatt. Például az Opera legújabb verziója fel se települ 4.x-re. Egy ilyen hatalmas váltás jó alkalom arra, hogy újragondold, mi kerüljön fel a friss rendszerre, és csak a frissített, karbantartott appokat telepítsd fel rá, friss beállításokkal! Azt, hogy egy programot mikor frissítettek utoljára, a Play oldalon legalul láthatod (a mobil Play-ben ehhez ki kell nyitni az app teljes leírását). Olyan backup programot, ami esetlegesen képes lenne beállításokat is áthurcolni, semmiképp sem javasolnék.

    Egyedül esetleg az SMS-eket érdemes átmenteni valahogy, abban segítségedre lehet az SMS Backup & Restore. Ahhoz pedig, hogy a böngésző könyvjelzőit át tudd pakolni, tudnunk kéne, hogy milyen böngészőről van szó. Ami még jól jöhet, az a List My Apps, hogy lementsd HTML formában az aktuálisan telepített programok listáját, hogy ne a Play ezen részét kelljen kutatnod a kedvenceid után.

    +1 a telefonkönyves szinkronizációra, amit TRob1 is írt. A kontaktokat itt tudod a weben szerkeszteni. Ha valamiért nem szinkronizáltad eddig a névjegyeket a Google fiókkal, akkor ez legyen az első, hogy a weben felviszed az embereket.

    Ha érdekel, programötleteket a logout posztomban találsz. :)

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák