- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
playmore
tag
válasz
ToBeY #175773 üzenetére
Gyengébb töltés soha nem tud kárt okozni, legfeljebb tovább tart. Nem telefon akkumulátorokkal dolgozom és hallottam már mindenféle sztorikat amik ellentétesek a mérési eredményekkel. Ettől még ez esetben lehet igaz, csak mondom. Egyébként ha kb. egy éve van nálad a telefon és idáig flottul ment akkor nehéz azt mondani, hogy ez most az előző tulaj miatt van.
-
svgyula
addikt
válasz
ToBeY #175770 üzenetére
Az elmélet az, hogy van minden akuban töltési ciklus számláló. Ez pár év óta bent van az "occó" telefonok aksijában is. Ez a szám úgy jön ki, hogy a gyártó a tesztelt akumlátornál megszámol egy maximális még a vészes meghibásodás előtti számot. Ezt az 1bit-es luzerek és a sját biztonsága/hitelessége miatt csökkenti (lásd samsung robbanó akumlátor)az elfogadható kockázati szintű számra. Ha eléred akkor egyszerűen aku hibát ír ki és lehet cserélni.
Nálad a kérdés az, hogy akitől vetted az egy vérpistike volt-e aki naponta 3x töltötte vagy normál használó aki 2-3naponta töltötte? Ha nagyon játékos telefon volt akkor az állandó hőterhelést a hardver is megsígylette és lehet ilyen hiba is. Nemrégvolt rá példa itt a fórumon. Nála az aksi csere sem segített.
Nagyon nem mindegy a végeredmény, mert pl az én telómnál 1500 töltési ciklust ad meg a gyártó ezután már nem garantálja a kapacitást. Ez az én használatommal (3nap/1 töltés) azt jelenti, hogy az aksi soha nem fog megfeküfni mert előbb cserélem le a telefont. -
gelbelex
őstag
válasz
ToBeY #175750 üzenetére
Nálam MIUI (for Poco 14.0.2) alatt volt hasonló. Nem tartott ki estig se egy töltéssel.
Sima újraindítások nem segítettek.
Az viszont igen, hogy a problémás időszakban használt appokat újraindítottam és Force Close/Force Stop-pal bezártam, majd újraindítottam a telefont. Így, noha így nem derült ki, melyik app okozta (akadt be), de megjavult..!
Egy próbát megérhet nálad is...( A túlfogyasztás időszakában, nálam (az én telefonomon az én használatommal), az AccuBattery szerint a screen-off normálisan ~75mA-es fogyasztása ~180-270mA volt, és deepsleep-ben ~150-200mA a jellemző ~45 helyett.
A GSam Battery Monitor (Crok mesternek köszönet az ajánlásért) egyik app-ra sem mutatott nyilvánvaló relatív túlműködést (kiugróan nagy fogyasztás v. cpu-idő, sok/nagy wake time, stb.). De az erős merülés idején a Kernel kb. annyit fogyasztott, mint az Android System (háttérben is), amióta megjavult csak kevesebb mint a felét. ) -
Cs1csó
titán
válasz
ToBeY #175747 üzenetére
A "factory reset" nem rossz ötlet. Az alkalmazások nagy része friss telepítés/bejelentkezés után ott folytatható ahol abbahagytad.
Szerintem lépd meg ezt. Aztán lehet, hogy FRISS rendszerre mehetnek fel a korábbi app-ok.
Amire érdemes figyelni:
- a jelszavaid, belépési adataid meglegyenek
- érdemes egy egyszerű fájlmásolással a PC-re dugott telóról minden adatot áthúzni, később a friss rendszerre visszatenni
- ha van olyan alkalmazás ami nem online tárolja a profilt akkor valószíbűleg lehet mentést csinálni amit szintén mented és majd a friss alkalmazásba vissza lehet tölteni ebből az adatokat.Windows-nál is szoktam ajánlani a tiszta telepítést olyan anomália eseten amire nem jön rá az ember.
Megjegyzem, a kutakodás az anomália után sokszor hosszabb idő és idegörlőbb mint egy tervezhető ideig tartó újratelepítás.Okostelónál az is hasznos ha nincsenek fölösleges app-ok és, fölöslegesen folyamatosan futó app-ok.
-
kiraly.andra
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest