- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Lenne 3 kérdésem:
1) LG Magna Dual (LG H502Y) telefonom van, amin 5-ös Android volt. Pár napja lefrissítettem a legújabb szoftverre (amit a telefon felajánlott a szoftverfrissítés menüpont alatt), ami tartalmazta az Android 6.0 Marshmallow rendszert is. (V10b volt alapban, majd V10c, csak utána ajánlotta fel a V20a szoftvert, ami után Android 6.0 lett.)
A frissítés óta, miután bekapcsolom a telefont, nem írja ki, hogy ki hív, csak a telefonszámot. Amíg nem megyek be a névjegyekhez, ezt csinálja, utána már jó, ameddig nem kapcsolom ki, vagy indítom újra a telefont. Minden bekapcsolás után be kell mennem a névjegyekhez, akkor írja ki, hogy betölti a SIM 1-2-es adatokat. Factory reset után is változatlan a helyzet.Páromnak LG K8 4G (LG K350N) telefonja van, amin alapban Android 6.0 Marshmallow rendszer van, neki is ezt csinálja a kezdetek óta. Azt hittük, hogy a telefonja rossz, de ezek szerint, az Android 6.0 Marshmallow rendszer lehet hibás ilyen szinten, vagy csak a Marshmallow és egyes telefon párossal jön elő.
Kipróbáltam, hogy a SIM kártyáról rámásoltam egy telefonszámot a telefonra, ebben az esetben, kiírja bejövő hívásnál a nevet is.
Van erre valamilyen megoldás? SIM-en szeretem tárolni a számokat, mert ha a telefon elromlik, ne vesszenek el, szinkronizálni meg semmit se szeretek, hogy felhőbe, vagy bárhova netre eltárolódjon. Tudom, hogy akkor kártyán meg telefonon is tárolhatnám egyszerre, de ebben az esetben minden új számot másolnom kell, vagy két helyen szerkesztenem, ha változik, stb. Ezért lenne jó, ha lenne rá hibajavítás/megoldás.
2) A factory reset ugyanazt csinálja, mint a telefon menüjén keresztül a gyári adatok visszaállítása?
3) A telefont, hogy tudom szabályosan leválasztani a számítógépről?
Arra gondolok, hogy például a pendrive-ot is le kell választani, mielőtt kihúzzuk az USB portból. Telefont rádugom a gépre, fájlkezelővel másolok rá, de sehol se látok leválasztást, kapcsolat megszakítást. Miután végzetem, csak simán kihúzom az USB-ből?Utóbbi kérdés azért is merült fel bennem, mert egyik napról a másikra eltűnt a microSDHC kártyáról, körülbelül 600-700 kép. Programmal vissza tudtam szerezni őket, de utána még mindig sérültek (egyes képek fele fehér lett) és tűntek el képek/videók a telefon belső memóriájából is. A kártyát több órán keresztül teszteltem (H2testw programmal és HDS - Lemez felületének újrainicializálása 3-as szinten) és hibátlan. Nem sokszor kötöttem össze a géppel, 2 év alatt 10-20 alkalommal, de gondoltam, lehet ez okozhatta, mert nem választottam le szabályosan (ha egyáltalán van ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest