- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Halihó
Tud valaki olyan programot amivel egy képet ki lehet merevíteni a kijelzőre úgy, hogy nem alszik le a képernyő és nem babrászik el a képernyő érintésre, így papírt rátéve, át lehet "indigózni" / rajzolni róla a dolgokat?
Ismerősöm nagyon akarja ezt, füzetbe ezt azt át szkeccselni és társai...
-
KFORboy
senior tag
válasz
#61600768 #123511 üzenetére
Őszintén szólva...
Ez a képpár a vakuverzióban egyenesen undorító.Nem tudom miért tetszik neked a sárgás fosra színezett kép.
Gyak. pont az a baj, hogy vakuval használhatatlanul ronda fehéregyensúlyt hoz össze az automatika, már kiterveltem fehér kiegészítő diffúzort, hogy a sárgát ellensúlyozzam.
(Ugyan így nagyon gáz, hogy nincs manuális WB állítás illetve nagyon kevés előre definiált verzió van a gyári kamera szoftverben) -
KFORboy
senior tag
Halihó
Valakinek tipp valami nagyon jó minőségben rögzítő hangrögzítőre ?
(Jack mikrofon menne a telefonra persze, de szoftveres oldalról, mint bitráta és társai a lehető legjobbat szeretném kihozni) -
KFORboy
senior tag
válasz
Probert75 #122783 üzenetére
Igen, végül én is megtaláltam... de ez a billentyűzet sehogy se jön be...
Értelmetlen az elrendezése is, vagy legalábbis az én telómo arányaiban nemigazán találta el az ideálist.A Swiftkey viszont megadta nagyjából azt amit akartam, csak olyan kérelmeket dobott fel amikhez hozzá akart férni, hogy csak pislogtam...
Persze mindegyiket blokkoltam és szerencsére így is működik, de mit ne mondjak, nem épp bizalomgerjesztő. -
KFORboy
senior tag
válasz
Probert75 #122772 üzenetére
Hát ez nemigazán lesz az amit én szerettem volna...
jobbra-balra kurzor léptetés nincs...
Billentyűzet fölső sora számsor alternatíva hosszan nyomvatartás esetén nincs
De még billentyűkön való húzkodós / zajzolós bevitel sincs...Tök jó, hogy van értelmetlenül ezer meg egy verzióban szétbabrálható magyar billentyűzet, de aminek volna értelme is olyanból egy sincs... : /
-
KFORboy
senior tag
Halihó
Valaki tud olyan billentyűzetet amilyen a Samsung készülékeken van?
Volt egy Samsung tab S8.4-em, annak a billentyűzetét nagyon bírtam, főleg a kurzor előre-hátra léptetős dedikált nyílgombok miatt.
A google Gboard nem jön be és sajnos jobbal nem látták egy Redmi 5 Plust : /Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest