- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
LonGleY #37621 üzenetére
Az Opera Mini használatával vigyázni kell https oldalaknál, mert nem úgy működik mint ahogy azt elvárná egy böngészőtől az ember lánya.
az opera mini szerverén mindenki látja/láthatja a jelszavaid, banki infoid, facebook üziket, stb. Biztosan nem nézik, de az ördög nem alszik, de ami a legrosszabb, hogy nem jelzi, nem figyelmeztett a certificate hibákra.
Ha elirod a cimet és a https://www.otpbank.hu helyett pl a https://www.otbpank.hu oldalt gépeled be, és ez egy phising oldal, akkor bizony ezt csak azután veszed észre, miután leemelték a számládról a pénzt.
Én kidobnám a playről az ilyen böngészőt, de tény, hogy egyéb oldalakon sok adatforgalmat spórolhatsz (és lassabb telefonon ill. nettel pedig gyorsul a böngészés.
Semmi bajom nem lenne veled, ha a normál http oldalakat a szerverükön keresztül, mig a https oldalakat pedig közvetlenül lehetne böngészni. Ez igy viszont életveszélyes.
-
-
olivera88
veterán
válasz
LonGleY #37528 üzenetére
Igen használom már jó ideje. Max sebesség nem egyezik sose a bringán lévő Cateye Micro Wireless órájéval. De az aktuális sebesség egyezik.
Méri külön a mozgásban lévő időt és méri az egész időt is. A mozgásidő nem megy ha nincs jel. Az elkészült útvonalak feltölthetők Google Drivera és Mapsra is. -
SamS20
senior tag
válasz
LonGleY #37434 üzenetére
amikor 2 órát kell várni hogy a következő fájlt le tudd tölteni akkor az eléggé cinkes
és van vagy 10db ilyen 90mb-os kis rarocska
bocs ha nem akarok egy napot áldozni egy játékra
amúgy kösziutána olvastam, rohadt hosszú folyamat inkább várok egy hetet míg itt is elérhető lesz
-
törölt tag
válasz
LonGleY #37362 üzenetére
Arról értekeztünk, hogy ki, mit tekint kikapcsolt gépnek. Én ebben semmilyen utalást, összefüggést nem látok, ami kapcsolatba hozható azzal, hogy én miképp járok el, amikor magára hagyom a PC -t. De elárulom. Még a villásdugó is ki van húzva, a monitor pedig teljesen leválasztva. Ugyanis itthon már jó ideje nem használok PC -t. Android MiniPC -t használok (duálboottal tud futtatni linuxot is). A teljesítmény csúcsterhelésen kb 7W. Nem szoktam kikapcsolni, csak egy shellparanccsal kapcsoltatom a HDMI kimenetet (ekkor kb. 3W), hogy a monitor sleepbe kerüljön. Így a PC -s WOL -sem hiányzik. Már csak azért sem, mert van egy NAS -om (ez további 15W -körül van), amit bárhonnan elérek. Ezen vannak az adatok, ezen futnak a szerverek, a letöltő, a torrent és ezen keresztül történik a szinkronizálás a droidok között. Én már csak ilyen elmaradott vagyok.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #37270 üzenetére
Nálam egyik ilyen sem hajlandó működni. A NAS -t próbáltam ébreszteni, de hatástalan. Viszont a routerben is van Wol (Shibby Tomato firm), arra azonnal gerjed. A router meg ugyanúgy elérhető bárhonnan. Ezt csak tapasztalatként írtam, nem problémaként. Ha másnál is előfordulna, akkor próbálja meg routerből (ha van Wol -opció).
-
-
Schizoka
aktív tag
-
törölt tag
válasz
LonGleY #36954 üzenetére
Akkor ugord át, ne olvasd el! De engem ugye érdekelhet ebben a topikban egy Androidos alkalmazás? Esetleg véleményem is lehet egy Magyar cég Androidos alkalmazásáról? Lehet, hogy számodra érdektelen, de ettől én még ugye utazhatok Törökországba, ahol szeretném használni?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #36787 üzenetére
Na jó, megoldottam a kérdést. Megnéztem mindenféle fizetős, sőt előfizetős feladatkezelő appot, végül beleakadtam a Business Calendar készítőinek ingyenes kezelőjébe, ami tökéletesen tudja azt, amire szükségem van (thank you again, Fetch):
Business Tasks - Igaz ugyan, hogy nincs egy tonna egyéb platformra, de Androidon cserébe az általam ismert legjobban kezelhető feladatkezelő címével büszkélkedhet. A Google feladatokat noszogatja egy csoportozható, átlátható formában. Mivel több fiókot is kezel, így a todo-listák másokkal történő megosztására is lehetőség adódik. A beállítható figyelmeztetések és a jegyzetek mellett van konktaktok csatolása is, és éves ismétlési lehetőség. Ezeket sok fizetős sem tudja, pedig elég alapnak érzem. Ezen kívül egyedi listaszűrőket lehet építeni, amiért nagy plusz pont jár.
-
RootRulez
félisten
-
janosibaja
őstag
válasz
LonGleY #36696 üzenetére
Kösz, közben kicsit utánaolvastam, s rájöttem, mekkora hülyeségeket is kérdeztem. Értem már, hogy IP kamera kell, sőt wifis, mert nem szeretnék kábeleket huzigálni a lakásban.
Két dolgot nem találok.
- Továbbra sem vágom, hogy a kamera hogy csatlakozik rá a wifire, illetve, hogy a mobilról hogy tudok a távolból a kamerák képére/otthoni wifire csatlakozni. Nem tudsz egy linket, amin leírják a hogyant?
- Nem vagyok annyira eleresztve anyagilag, kaphatnék tippet egyszerű, olcsó, nem full HD felbontású, de azért működő beltéri kamerára? Bocs a sok kérdésért. -
janosibaja
őstag
válasz
LonGleY #36654 üzenetére
Márklár és LonGleY: köszönöm!
Ha jól értem, ezek az appok képesek mozgásérzékelőssé tenni a sima webkamerát.
Az viszont nem megy a fejembe, hogy a webkamera képe hogyan kerül rá az otthoni wifi hálózatra... Nekem olyan webkamerám van, ami kábellel csatlakozik a számítógépemre. De hát nagy a lakás, több kamera kellene. Húzzak kábeleket a gépig? Az elég csúnya. Vagy félreértenék valamit, másként is meg lehet oldani? Köszi -
-
petipetya
nagyúr
válasz
LonGleY #36605 üzenetére
Kivéve, ha azt is tiltják: Így már nem láthatják ismerősei a Facebookon, hogy elolvasta-e üzeneteiket
-
qpakcovboy
őstag
válasz
LonGleY #35932 üzenetére
Itthon jó a google (bár korábban jobban navigált.) De más országokba egy csomó adatot nem ír ki, pl hány km múlva kell lefordulni. Vodánál van EU napidíj, ami 1000 Ft/Nap és cserébe itthoni árakon telefonálsz és kapsz napi 100 mb netet.
Na mind1, ha nincs más marad a googlemaps -
-
S e t h
nagyúr
válasz
LonGleY #35244 üzenetére
Spatio jónak tünik, de sajnos nem tudom visszakeresni, hogy mihez szóltam hozzá, illetve ez nem igaz, rátalálok, de nem tudom megnyitni,ezt sajnálom.
Az sms popup meg abszolút nem oké a handcent mellett, pedig ez utóbbit totál lekorlátoztam, de szerintem nem férnek meg egymás mellett.
Viszont jónak tűnnek, köszi az ajánlást. -
cekkk
veterán
válasz
LonGleY #35472 üzenetére
Akkor nincs probléma
Most megtanultam, hogy fizetés után nincs reklamáció! Az ilyen jellegű játékokat nem ismertem, és nagyon nem is fogom, mert olyan minimálisat játszok telefonon, ez meg megtetszett, viszont így meg már nem tetszik.
Mondjuk arról nem volt szó egyszer sem a telepítés közben, hogy mennyi kredittel lehet végig játszani stb, azért erről lehetne vitatkozni, mert úgy mondjuk tudna az ember költséget számolni, hogy egyáltalán bele kezdjen-e vagy ne -
cekkk
veterán
válasz
LonGleY #35468 üzenetére
Pedig nekem ez az volt.
De nem értem mi a probléma. Leírtátok, hogy nem, én elfogadtam, és elmondtam, hogy legközelebb nem csinálok ilyet
Nem Hőbörgök itt, hogy engem átvertek és, hogy pénz vissza, mekkora mocskok stb.
Én vagyok ebben a legnagyobb hibás, senki más, magamat okolhatom érte, de hát magyar ember lévén azért csak megpróbáltam, hátha vissza tudom kapni kicsin pénzemEnnek fényében nem értem miért forogtok ezen még mindig, mert ÉN elismertem, hogy hibáztam, nem szidtam senkit(legalább is nem emlékszem rá).
-
EmberXY
veterán
válasz
LonGleY #35163 üzenetére
Mielőtt marhának állítanál be, elmondom, hogy szerintem félreértettetek engem...
A modern technikának minden tiszteletem, magam is híve vagyok, csak azért kezdtem érvelni egy kicsit a "papír" mellett, mert úgy éreztem, hogy a fórumtárs enyhén lefikázta a "hagyományos" navigációs eszközöket, mert a szoftver az hiperszuper...
Ezzel nem is vitázom, viszont azt fenntartom, hogy bizonyos körülmények között a kütyüvel nem sokra menni, továbbá profi nem attól lesz valaki, hogy le tud olvasni 3 számot a kijelzőről, és kirándulgat x éve...
Mivel ez igencsak off, ezért részemről befejezve, privátban szívesen érvelek az ügyben. -
twine
veterán
válasz
LonGleY #35099 üzenetére
Ha ez így root és mókolgatás nélkül működne,akkor boldog lennék,,,azért is "csaptam rá" a témára....
Azért ez így mégis csinosabb, mint a gyári fekete csíkom...De úgy tűnik készülék függő is valóban,,,
(fene sem gondolná...)
úgy tűnik a HTC-nél ez megoldható...ONE X-emre is lehetett ilyen témákat letölteni gyárilag a sense-hez...
Valszeg a htc engedi hozzáférni a progikat a status bar-hoz root nélkül,,,amit más gyártóknál nem nagyon látok...
Vagy mittu domainnem értek a lovakhoz
-
-
janos1988
addikt
válasz
LonGleY #34982 üzenetére
Köszi neked is, de ez a PC nem igazán akar menni. Közben találtam egy ilyet amivel tökéletesen összejött. Csak a telepítője minden fossal telenyomta a gépet és a böngészőket, lehet takarítani utána.
-
chab7
addikt
válasz
LonGleY #34965 üzenetére
Azért írtam, hogy magánvélemény, de tudtam hogy valaki kortes beszédet fog azért tartani mellette. Nem futok nem bicajozok, ilyesmire nincs sajnos időm, de mozgok máshogy (pl nyári-őszi idényben favágás - ahhoz nem kell tracker), így edmondora nincs szükségem, főleg ilyen feltételekkel
пойти в суп.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #34689 üzenetére
Ja, de aki itt ajánlgatta, rendesen ki is hangsúlyozta, h a 6.5.7-es verza műxik jól.azóta van már 8-as meg 9-es végű, még nem próbálgattam, de ez a 7-es tuti,h jól műxik, mert akárhányszor jön levél a gmail-emre, akkor az IM+ is jelzi, + a skype ismerőseim belépését is.
vanni:
Ennyi pénzért már működhet is jól az a call recorder, bebaszna,ha két és fél ruppóért nem csinálna semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest