-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Schizoka #66485 üzenetére
Talán a ProXimityTalk?
-
törölt tag
válasz
Schizoka #37336 üzenetére
Ezt úgy akartam kezdeni, hogy ha írtad volna, hogy médiavezérlést szeretnél... De vissaolvastam és láttam, hogy pontosan leírtad, csak átsiklottam (tunk) fölötte. Sorry! Ilyen távirányító alkalmazás több médiaplayerhez is van. Persze egyik sem nyújt olyan komplex szolgáltatást, mint az XBMC.
-
-
punky10
addikt
válasz
Schizoka #37255 üzenetére
Archos tabletekben is van ilyen lehetőség,Playről lehet leszedni droidos telora az Archos remote controlt,és azzal távirányitóvá válik a telo.Egy oldalon a média-gombok(play,pause...stb)a másik oldaln pedig a telon megjílenik a kép,és érintéssel vezéreled a tabot.
Valahogy ki kellene dzedni az appot,de nem tudom a nevét... -
LonGleY
veterán
válasz
Schizoka #37253 üzenetére
A TeamViewer a PC-k irányítására termett, Androidon csak a távirányító klienst kapod. Nem tartom valószínűnek, hogy létezik ilyen progi, de ha igen, akkor is minimum root kell neki. Anélkül távolról legfeljebb a névjegyeket, sms-eket, fájlokat éred el (pl. AirDroid), a konkrét felületet nem.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Schizoka #37145 üzenetére
A TeamViewer QuickSupport-tal az Androidos eszközt lehet távolról irányíthatóvá tenni (Windowssal még régebben kipróbáltam több eszközzel, megfelelően működtek).
A TeamViewer for Remote Control-ral pedig távolról lehet irányítani.Ezt a kettőt felteszed egyikre-másikra, és elvileg mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Minecraft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged