Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
LonGleY #36696 üzenetére
Kösz, közben kicsit utánaolvastam, s rájöttem, mekkora hülyeségeket is kérdeztem. Értem már, hogy IP kamera kell, sőt wifis, mert nem szeretnék kábeleket huzigálni a lakásban.
Két dolgot nem találok.
- Továbbra sem vágom, hogy a kamera hogy csatlakozik rá a wifire, illetve, hogy a mobilról hogy tudok a távolból a kamerák képére/otthoni wifire csatlakozni. Nem tudsz egy linket, amin leírják a hogyant?
- Nem vagyok annyira eleresztve anyagilag, kaphatnék tippet egyszerű, olcsó, nem full HD felbontású, de azért működő beltéri kamerára? Bocs a sok kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest